Δευτέρα 20 Ιουνίου 2016

Ισλάμ, Αγία Σοφία, Ραμαζάνι και… μπικίνι!

ΝΕΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ:
Panagiotis Michalopoulos
18 Ιουνίου
Δεν ξανάγινε!
Οι μουσουλμάνοι στη Νάξο, είπαν «όχι στο μπικίνι», και οι τουρίστριες φοβήθηκαν και το πέταξαν τελείως!
Χάρμα οφθαλμών τα ξυρισμένα ή αξύριστα απόκρυφα τους!
Χα!

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1111372625592082&set=a.134489906613697.25213.100001580668005&type=3&theater
ΝΕΑ ΣΧΟΛΙΑ:
Panagiotis Michalopoulos
 

ΚΟΡΑΝΙ ΚΑΙ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ, ΛΕΝΕ ΟΧΙ ΣΤΑ ΟΦΘΑΛΜΟ-ΠΟΡΝΟ-ΛΟΥΤΡΑ.
Στάθης Ζωγραφάκης 
Η διαφορά είναι ότι το Ευαγγέλιο δεν σε υποχρεώνει να είσαι Χριστιανός, με τη βία, ενώ οι Μουσουλμάνοι τουλάχιστον οι περισσότεροι θέλουν να επιβάλουν το Κοράνι με τη βία.
Στάθης Ζωγραφάκης 
Ο Χριστός είπε: "όποιος θέλει να με ακολουθήσει", δεν είπε να με ακολουθήσετε όλοι υποχρεωτικά. Ο κάθε άνθρωπος είναι ελεύθερος να ακολουθήσει και να πιστέψει ότι θέλει, κανείς δεν έχει το δικαίωμα να υποχρεώσει κανέναν να ζει με συγκεκριμένο τρόπο.
Panagiotis Michalopoulos 
Ενώ ο Μωάμεθ, τι είπε;
Panagiotis Michalopoulos 
Σε μένα, δεν ήρθε κανένας μουσουλμάνος να μου επιβάλει τη θρησκεία του! 
Panagiotis Michalopoulos 
Ξέρετε πώς επιβλήθηκε ο χριστιανισμός στο Βυζάντιο; Ξέρετε σε τι διωγμούς, σε τι φρικτά βασανιστήρια επέβαλε τους εθνικούς –ελληνιστές, το αυτοκρατορικό καθεστώς; Μιλάμε για φοβερά πράγματα!
Στάθης Ζωγραφάκης 
Εμείς δεν ξέρουμε τι είπε ο Μωάμεθ, αυτό το ξέρουν οι μουσουλμάνοι. 
Οι τζιχαντιστές μουσουλμάνοι, όπως ακούμε και διαβάζουμε, επιβάλλουν με τη βία τη θρησκεία τους, στις περιοχές που ελέγχουν, προς το παρόν. 
Τώρα το τι έκαναν στο Βυζάντιο, οι Αυτοκράτορες, αυτό έγινε το μεσαίωνα, δεν γίνεται σήμερα. Άλλες εποχές τότε. Κακώς βέβαια, αλλά αντε βρες τους να τους τιμωρήσεις. 
Οι μουσουλμάνοι όμως σήμερα προσπαθούν να επιβάλλουν τη θρησκεία τους, με τη βία. Αυτοί ζουν σε ένα διαρκή μεσαίωνα.
Panagiotis Michalopoulos 
Οι τζιχαντιστές μουσουλμάνοι, ανήκουν σε μια μουσουλμανική αίρεση. Είναι Σουνίτες μουσουλμάνοι. Αυτοί, έχουν διαφορές με τους πιο μετριοπαθείς μουσουλμάνους, τους Σιήτες, και σκοτώνονται τελικά μεταξύ τους για το ποια ομάδα θα επικρατήσει τελικά, και θα κυβερνήσει στις πατρίδες τους, όπως έγινε και στο Ιράκ και αλλού.
Έχουν διαφορές, σχετικά με κάποιους συγγενείς του Μωάμεθ, αν είναι Άγιοι ή όχι… Κάτι σαν τις διαφορές τις δικές μας παλιά, ανάμεσα σε εικονολάτρες, και τους αντίθετους… Ή όπως τώρα, ανάμεσα σε παλαιοημερολογίτες και οπαδούς του νέου, για το πότε θα γιορτάζουμε, ή αν είναι άγιος ο Παΐσιος ή φασιστόμουτρο και απατεώνας, κλπ.
Και οι δυο μουσουλμανικές δοξασίες, βρίσκονται σε πανάρχαια μουσουλμανικά εδάφη, και δεν εξασκούν βία για να εξισλαμίσουν κανέναν. 
Έχουν δε ηγέτες, διαφόρους ιμάμηδες... 
Με τους οποίους ιμάμηδες γενικά, έχει καλές σχέσεις ο δικός μας ηγέτης, ο οικουμενικός πατριάρχης Βαρθολομαίος… Με αυτούς δε (τους ιμάμηδες), μόνος του ή μαζί και με άλλους πατριάρχες (Ιεροσολύμων, Αλεξάνδρειας, κλπ), συμμετέχει σε διάφορα συνέδρια, και συμπροσεύχεται μαζί τους (στον Αλλάχ και στον Χριστό) για την παγκόσμια ειρήνη, για την διαθρησκειακή ενότητα, και για το περιβάλλον!
Τις μέρες δε αυτές του μουσουλμανικού Ραμαζανιού (κάτι σαν την δική μας Μεγάλη Τεσσαρακοστή), ένας τέτοιος ιμάμης της Τουρκίας, προσεύχεται κάθε πρωί ΜΕΣΑ στην Αγία Σοφία Κωνσταντινουπόλεως, και η προσευχή του μεταδίδεται από την τουρκική τηλεόραση.
Χα!
https://www.facebook.com/manolis.karras2/posts/480396788824293

4 σχόλια:

Σ είπε...

Ο Άγιος Γρηγόριος ο Παλαμάς είχε ωραίο διάλογο με αυτούς.

P. MICHALOPOULOS είπε...

Με ποιους;

Σ είπε...

Με το ισλάμ, την "υποταγή" δηλαδή μεταφραστικά, και στο πρόσωπο του ισλάμ των 1,5 δις ανθρώπων, θα μπορούσε να διαλεγεται ο Άγιος με την ίδια την ενέργεια της θρησκοληψίας της κατασκευής μίας προδρομικής πανθρησκείας σαν κι αυτή που παραποιεί Παλαιά Διαθήκη, Χριστό και βάζει μέσα τις φαντασιώσεις ενός παιδόφιλου
http://www.orthros.eu/2010-10-04-06-28-23/2010-10-04-06-31-25/551-%CE%BF-%CE%B1%CE%B3%CE%B9%CE%BF%CF%83-%CE%B3%CF%81%CE%B7%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%B9%CE%BF%CF%83-%CE%BF-%CF%80%CE%B1%CE%BB%CE%B1%CE%BC%CE%B1%CF%83,-%CE%BF-%CF%87%CF%81%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%B1%CE%BD%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%BF%CF%83-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CE%BF-%CE%B9%CF%83%CE%BB%CE%B1%CE%BC.html

Δυστυχώς δε βρίσκω αυτούσιο το κείμενο του Αγίου Γρηγορίου και γράφω αυτό το σύνδεσμο που βρήκα.

Αν μου επιτρέπετε διαφωνώ μαζί σας στο "πανάρχαια ισλαμικά εδάφη". Πριν το θηρίο, εκεί είχε χριστιανούς. Το ισλάμ ως χριστιανική αίρεση ξεκίνησε και έπειτα διαδώθηκε. Αλλά πρακτικά έχουν υλιστική θεώρηση (θα πείτε εύλογα τώρα, γιατί εμείς τί κάνουμε;). Διαφωνώ και στο χαρακτηρισμό ως "μετριοπαθές" παραθέτοντας εναν γείτονα:

https://www.jihadwatch.org/2007/09/turkeys-pm-erdogan-the-term-moderate-islam-is-ugly-and-offensive-islam-is-islam

Χαρακτηριστικά, μετρούν και τις μπουκιές ενός μουσουλμάνου που δεν πιστεύει π.χ. τρώει χοιρινό ή πίνει. Ακόμα και στην ιstanbul που έχει κοσμοπολίτικο και αρκετά κοσμικό χαρακτήρα, δεν μπορείς να αγνοήσεις τους μουεζίνιδες από τα άπειρα τεμένη 5 φορές τη μέρα, κυριολεκτικά δεν υπάρχει περίπτωση να μην τους ακούσεις όπου και αν βρίσκεσαι.
https://www.youtube.com/watch?v=cLuSSOBqrJ8&t=0m40s
Είχα πάει στην πόλη αυτή κάποτε και θυμήθηκα τώρα το ξύπνημα 5; η ώρα το πρωί.

Αν δεν απατώμαι, στο τέμενος του Ομάρ (Αλ Αξά;) που είναι 5ο-6ο ; πιο ιερό μέρος όλων των μορφών του ισλάμ, είναι αναγραμμένες βλασφημίες κατά του Ιησού.
http://www.islamic-awareness.org/History/Islam/Inscriptions/DoTR.html

Πληθυσμιακά το 75-90% των υποταγμένων είναι Σουνίτες με τους υπόλοιπους Σιίτες, Αλεβίτες κτλ. Οι Σουνίτες έχουν και τους σαλαφιστές και τους ουαχαμπιστές.

Στο Ιράν που αποτελεί τυπικά τον προμαχώνα του σιϊτικού ισλάμ μετά την επανάστασή τους πριν 50 χρόνια, υπάρχουν επίσης αυστηρότατες ποινές και αστυνομία ηθών που επιβάλλει σχετικά παρόμοια πράγματα. Η τζιχάντ αποτελεί κοινό όρο για όλους τους ακολούθους του ισλάμ.

Έτσι όπως τα βλέπω, για να παίξω με τις λέξεις μία διαφορά είναι στο ρήμα. Οι πιστοί αποτάσσονται, οι άπιστοι υποτάσσονται.

Σ είπε...

Σε εμένα ήρθε μουσουλμάνος και δεν μου επέβαλλε την υποταγή του αλλά μου είπε ότι με βάση όσα γνώρισε (από το ισλάμ), του είναι αδιανόητο ο Ιησούς να είναι Θεάνθρωπος. Ήταν απλά "ένας καλός άνθρωπος, ένας προφήτης"
https://www.youtube.com/watch?v=ab4uPzkCM7k

Αν η μάχη μας δεν είναι με ανθρώπους αλλά με τις σκοτεινές δυνάμεις, ίσως το ισλάμ ως κατασκεύασμα δεν είναι τίποτα άλλο από μία προσπάθεια του σατανά να καταφέρει όσα δεν κατάφεραν οι γραμματείς και οι φαρισαίοι, την εξάλειψη της ορθής πίστης. Πώς θα το κατάφερνε αυτό;
Κάποιοι ισραηλίτες πίστευσαν και ακολούθησαν. Κάποιοι άλλοι αρνήθηκαν, έγιναν ακόμα πιο επιφυλακτικοί αλλά και να θέλαν να φέρουν "Μεσσία" που θα "διόρθωνε" το Χριστό δεν προλάβαιναν, αφού διασκορπίσθηκαν ανάμεσα σε όλα τα έθνη. Οπότε τη βρώμικη δουλειά την έκαναν τα λιοντάρια και οι ρωμαϊκές λεγεώνες αφού ποιος θα εκπλήρωνε τις προφητείες που δεν πίστεψαν ότι εκπλήρωσε ο Χριστός, όταν δεν βρίσκονταν πια καν στη "γη της επαγγελίας" για να εκπληρωθούν;

Αφού δεν μπορούσε να κατασκευαστεί ένας προφήτης-αντίπαλος του Χριστού με τα χαρακτηριστικά που ταιριάζαν στους ιουδαίους, ο σατανάς ενέπνευσε έναν "νέο" τυχοδιώκτη να γίνει προφήτης, στους παραμελημένους βεδουίνους της αραβικής ερήμου, να ξαναγράψει και να αλλοιώσει τις Γραφές εμπνευσμενος από... αγγέλους. Και, 1400 χρόνια μετά, φαίνεται πώς εξυπηρετεί αυτό το συνοθύλευμα στη διαθρησκειακή υπερ-θρησκεία ισλάμ-χριστιανοσύνης-ιουδαϊσμού. Γιατί πέρα από τις απίστευτες θρησκευτικές σφαγές που προκλήθηκαν σε συνδυασμό με τη διαφθορά, έχουν συντελέσσει σήμερα σε μία ιδεολογία αμοιβαίας συγκατάβασης. Γιατί με το ισλάμ, έσυρε από τη μύτη τον παπισμό να σφάξει και να αμαυρώσει το σήμα του Σταυρού. Οπότε σήμερα οι ηγέτες έχουν κάθε λόγο να επιθυμούν ειρήνη για να διατηρήσουν τα χρήματα και ο λαός κουρασμένος από χιλιετίες πόνου να ζήσει βολεμένος χωρίς έχθρες με αμοιβαίες υποχωρήσεις

Τώρα που επέστρεψαν και οι Ιουδαίοι υπάρχει και το γόνιμο έδαφος για την εμφάνιση ενός σούπερ-ντούπερ-προφήτη που θα ικανοποιήσει τη ματαιοδοξία όλων και θα είναι η χαρά του θεομπαίκτη και του χριστέμπορα. Αλλά αυτό δεν είναι ακόμα ιστορία, αν γίνει ποτέ κιόλας.