Κυριακή 12 Ιουνίου 2016

Ο ΠΑΠΑΣ, ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ;

ΔΙΑΒΑΖΩ:
Yiannis Bantekas
4 ώρες πριν

1970. Κύπρος, Κυρήνεια.
Η Raquel Welch παίζει χαρτιά στο καφενείο.

ΣΧΟΛΙΑΖΩ:
Panagiotis Michalopoulos 
Ο ΠΑΠΑΣ, ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ;
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10210005226996026&set=a.2458762837211.247682.1496353370&type=3&theater

ΝΕΑ ΣΧΟΛΙΑ:
Marika Kanta 
Γιατι αν παιξη τη θα συμβη ειναι αντιπρόσωπος του Χρήστου αλλα ειναι άνθρωπος και ζωντανός .... !!!! Πρεπαντων!!!!!
Panagiotis Michalopoulos 

ειναι αντιπρόσωπος του Χρήστου ?
Marika Kanta 

Οταν πήγαινα σχολείο στο κατηχητικο μας έχανε πη που οι παπάδες ειναι αντιπρωσοποι του Χρήστου να διδάσκουν δο καλο και να προσπαθούν να βάζουν σε ίσιο δρόμο τους απλούς ανθρώπους που ειναι σαν και εμάς ... Αλλα το να παιξη μια παρτίδα χαρτιά δεν νομίζω που θα ειναι αμαρτία ...
Panagiotis Michalopoulos 

Αγαπητή Μαρίκα,
1. Ίσως έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που πήγαινες στο κατηχητικό, και τα ξέχασες, ή ο κατηχητής σου δεν ήξερε καλά τα πράγματα.
2. Πού λέει ότι οι παπάδες είναι αντιπρόσωποι του Χριστού; Πουθενά! Είναι απλά υπηρέτες του οίκου του θεού, αρχίζοντας από τον διάκονο που στην πρώτη εκκλησία ήταν ο τραπεζοκόμος, και προχωρώντας στον πρεσβύτερο και τον επίσκοπο που είναι ποιμένες. Βέβαια, πρέπει να είναι άμισθοι ποιμένες και όχι δημόσιοι υπάλληλοι, μισθωτοί, με πρόσθετα τυχερά από τις διάφορες ιεροπραξίες! (να ξέρετε δε, ότι η επιγονατίδα, αυτός ο χρυσοκέντητος ρόμβος, στα άμφια του Πρωτοπρεσβύτερου και του Δεσπότη, αυτήν την ακριβώς ιδιότητα του υπηρέτη συμβολίζει: την πετσέτα που είχαν οι υπηρέτες παπάδες, στα κοινά τραπέζια στην πρώτη εκκλησία.)
3. Και βέβαια η χαρτοπαιξία είναι μεγάλη αμαρτία και θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα πάθη του ανθρώπου.
4. Ο δε υπαινιγμός μου στο αν παίζει ή τι παίζει ο παπάς, πήγαινε αλλού: Στην παρουσία της σέξι γκόμενας μπροστά του! Αν δεν παίζει χαρτιά, τι άλλο θα μπορούσε να παίζει κρυφά; (λέω τώρα, εγώ!)

 https://www.facebook.com/manolis.karras2/posts/478606525669986

Δεν υπάρχουν σχόλια: