Σάββατο 4 Ιουνίου 2016

Το αισχρό παπαδαριό, και το αισχρό δεσποταριό, όλο μέσα στο ιντερνετ να αλωνίζει, δεν ενοχλείται όταν βλασφημούν τον Χριστό και την Παναγία… Χιλιάδες τα παραδείγματα του παχυδερμισμού τους.

ΔΙΑΒΑΖΩ:
Ο χρήστης Στέφανος Βαφείδης
κοινοποίησε (1 ώρα πριν)
στην κλειστή ομάδα Προφητειες Και Ο Λογος Του Θεου

μια ανάρτηση της σελιδας orthodoxia.blogy.gr
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!! ΜΑΣ ΖΗΤΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΜΟ ΝΟΜΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΗΝ ΒΛΑΣΦΗΜΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ!!! 
ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ ΣΟΚ!!!!!!
Έτσι, συνολικά 54 οργανώσεις «ανθρωπίνων δικαιωμάτων», άθεων και «ουμανιστών» από όλο τον κόσμο, με κοινή ανακοίνωση που υπογράφουν όλοι και την οποία έστειλαν χθες Πέμπτη 2 Ιουνίου, στον Γενικό Γραμματέα Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων στο Υπουργείο Δικαιοσύνης, Κωστή Παπαϊωάννου, ζητούν την κατάργηση του νόμου περί βλασφημίας από τον ελληνικό ποινικό κώδικα.
Να μπορεί δηλαδή ο καθένας να βρίζει την Χριστό και την Παναγία δημόσια, αδιαφορώντας για τα πιστεύω των άλλων που θα τον ακούν. 

ΣΧΟΛΙΑΖΩ
Panagiotis Michalopoulos 
ΔΙΑΒΑΖΩ:
Υπενθυμίζεται ότι πως τον συγκεκριμένο νόμο διώκεται ο blogger Φίλιππος Λοΐζος για την σατυρικού περιεχομένου σελίδα «Γέροντας Παστίτσιος».
ΣΧΟΛΙΑΖΩ:
Το αισχρό παπαδαριό, και το αισχρό δεσποταριό, όλο μέσα στο ιντερνετ να αλωνίζει, δεν ενοχλείται όταν βλασφημούν τον Χριστό και την Παναγία… Χιλιάδες τα παραδείγματα του παχυδερμισμού τους. Δεν ενοχλήθηκε ούτε και όταν η συγκεκριμένη σελίδα βλαστημούσε τα θεία, επιτρέποντας σχετικά σχόλια αναγνωστών.
Ενοχλήθηκε όμως (παπαδαριό – δεσποταριό, και μερικές ειδησεογραφικές πορνο-σελίδες) όταν η σελίδα «Γέροντας Παστίτσιος», τους έκανε μια φάρσα, με τον γέροντα Παΐσιο που ακόμα δεν είχε ανακηρυχτεί Άγιος. 

Επιστράτευσαν λοιπόν τον τότε αρχηγό (γνωστό παπαδοπαίδι), της δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος, ο οποίος έσπευσε να τους εξυπηρετήσει τυφλά, κατόπιν μάλιστα και της υποβολής σχετικής ερώτησης στη Βουλή, από την 12θεϊστική και εγκληματική οργάνωση «Χρυσή Αυγή»…
Και έτσι αποκαλύφτηκε ο φαρσέρ (σκαρφίστηκε ένα τάχα θαύμα του γέροντα, που έσπευσαν αμέσως να το αναδημοσιεύσουν σαν αληθινό, όλες οι -πάντα ξεφτιλισμένες θρησκευτικές κωλο-φυλλάδες).
Αποκαλύφτηκε λοιπόν ο νεαρός Φίλιππος Λοΐζος, και ασκήθηκε αμέσως εναντίον του δίωξη από τους εγχώριους χριστιανο-φασίστες, τους χειρότερους από τους Ταλιμπάν, δηλαδή από τους λυσσασμένους οπαδούς του γέροντα! Χα!
https://www.facebook.com/groups/402720999935551/permalink/499123806961936/

Δεν υπάρχουν σχόλια: