Παρασκευή 8 Απριλίου 2016

Μια χώρα (η Ελλάδα), δεν είναι αμπέλι ξέφραγο, να πει ο άλλος βρήκα ανοικτά τα σύνορα σας και πέρασα από εδώ για να πάω κάπου αλλού, και μπλοκαρίστηκα και έμεινα εδώ, άρα υπηρέτησε με, και βγάλε και το σκασμό...

ΝΕΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ:
Panagiotis Michalopoulos
17 ώρες πριν
Μια χώρα (η Ελλάδα), δεν είναι αμπέλι ξέφραγο, να πει ο άλλος βρήκα ανοικτά τα σύνορα σας και πέρασα από εδώ για να πάω κάπου αλλού, και μπλοκαρίστηκα και έμεινα εδώ, άρα υπηρέτησε με, και βγάλε και το σκασμό...
Αφού δεν υποκρούσθηκαν στρατιωτικά, στα θαλάσσια σύνορα μας, αφού τους σώσαμε αντί να τους πνίξουμε -ενώ είχαν βουλιάξει οι δουλέμποροι τούρκοι τις βάρκες τους, οφείλουν να μας σεβαστούν και να υπακούσουν στους νόμους του κράτους στο οποίο μπήκαν με το έτσι θέλω, χρυσοπληρώνοντας μάλιστα τους τούρκους δουλέμπορους.
Και οι νόμοι λένε ότι πρέπει να πάνε σε κέντρα φιλοξενίας -χαριστικά, αντί σε κέντρα κράτησης λαθροεισερχομένων.
Και να λένε δόξα στον Αλλάχ για τους καλούς μας τρόπους, για τους καλούς μας νόμους!
Κανονικά, θα έπρεπε –αν είμαστε ελεύθερο κράτος, να κάνουμε νόμο και να τους ζητούμε να πληρώσουν για την παρανομία τους αυτή. Τα παιδιά τους να πάνε σε ιδρύματα. Οι ίδιοι δε, οι μεγάλοι σε αγροτικές φυλακές, για να ξεπληρώσουν την οικονομική ζημιά που μας προξένησαν. 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ:
Kostas Poulis
Να μας ευχαριστήσουν που δεν τους πνίξαμε ε; Για πες κι άλλα; Να ρωτήσω: γνωρίζεις κάποιο βαρύτερο έκλημα σε αυτόν τον πλανήτη από την δολοφονία βρεφών; Εγώ δεν γνωρίζω. Σε αυτή την χώρα φίλε, φοβάμαι πολύ περισσότερο αυτούς που δεν έχουν πρόβλημα να δολοφονήσουν βρέφη, από τον μεγαλύτερο Τζιχαντιστή. Αυτά και αντίο για πάντα. 
ΣΕ ΜΠΛΟΚΑΡΩ. 
Panagiotis Michalopoulos
Γι αυτό λοιπον, επειδή δεν είναι εισβολή κομάντο, αλλά ανθρώπων κατατρεγμένων, γι αυτό και δεν τους αποκρούσαμε στρατιωτικά, γι αυτό και ενώ πνίγονταν από τις βουλιαγμένες βάρκες, εμείς τους σώσαμε. 
Πώς το ανταποδίδουν αυτό; Κανονικά θα έπρεπε να μας ευγνωμονούν και να μας σέβονται. Φαίνεται όμως ότι αυτό δεν το κάνουν όλοι. Κάποιοι διαφοροποιούνται! 
Πώς θα το αντιμετωπίσουμε τώρα αυτό; 
Θα κωλώσουμε, επειδή έχουν μαζί τους παιδιά; Τέτοια παιδιά προσφύγων, στην Τουρκία τα βρίσκουν σφαγμένα -πεταμένα στα σκουπίδια, και τους έχουν αφαιρεθεί ζωτικά όργανα για μεταμοσχεύσεις. 
Πού ξέρουμε λοιπον αν κάποιοι από τους μετανάστες χρησιμοποιούν κι αυτοί τα παιδιά; Αν δεν είναι παιδιά τους αλλά τα χρησιμοποιούν; 
Έτσι ή αλλιώς, δεν είναι καλοί γονείς, δεν είναι καλοί άνθρωποι αν πουλάνε τσαμπουκά στη χώρα που τους φιλοξενεί! Είναι χειρότεροι και από τις γύφτισσες που περιφέρουν στα πεζοδρόμια μωρα για ζητιανιά, και πρέπει να τους μαζέψουμε, και τα παιδιά να τα προστατεύουμε σε ιδρύματα, όπως κάνουμε και για τα ελληνόπουλα που έχουν τις ίδιες ανάγκες.
Tzeni Gablia
δε θα σαι καλα.... 

υπηρχε δηλαδη και το ενδεχομενο να τους πνιξουμε?
Panagiotis Michalopoulos
Έγραψα: «Αφού δεν υποκρούσθηκαν στρατιωτικά, στα θαλάσσια σύνορα μας, αφού τους σώσαμε αντί να τους πνίξουμε -ενώ είχαν βουλιάξει οι δουλέμποροι τούρκοι τις βάρκες τους…»
Εννοούσα ότι θα πνίγονταν αν είχαμε αρνηθεί να τους σώσουμε, αυτούς που ήταν τεχνικά και μεθοδευμένα… «ναυαγοί»! Θα πνίγονταν, αν ζητούσαμε να κάνουν μεταβολή οι βάρκες τους και να επιστρέψουν στα τούρκικα παραλια.
Η ασφάλεια, το απαραβίαστο των συνόρων μας, αγαπητή Τζένη, μπορεί να επιτευχτεί με πολλούς και διάφορους τρόπους.
Αυτά προβλέπονται στα θαλάσσια σύνορα, για ένα κυρίαρχο κράτος βέβαια… Όπως ανάλογα μέτρα προβλέπονται -ακόμα και νάρκες, σε εδάφη που συνορεύουν με εχθρούς μας. Και μη μου πείτε ότι η Τουρκία είναι φίλη και σύμμαχος χώρα. Ήδη στον Έβρο, έχει στηθεί ενας φράκτης!!!..
Στο αιγαίο πάλι… Δεν το κάναμε αυτό –να τους απωθήσουμε... Δεν το κάναμε, διότι αυτό επιτάσσει η ευρωπαϊκή ένωση να κάνουμε... Επιτάσσει δηλαδη, να τους περιθάλψουμε … Η ευρωπαϊκή ένωση όλα αυτά, στο άρμα της οποίας είμαστε δεμένοι. Παράλληλα (κι εδώ είναι και το πιο εξωφρενικό), η ίδια η Ευρώπη κλείνει (με τα κράτη πιόνια της) με στρατιωτικά μέτρα τα σύνορα στα βόρεια της πατρίδας μας, και όλοι αυτοί οι άνθρωποι εγκλωβίζονται εδώ… Εδώ, στην πτωχευμένη και ορθόδοξη Ελλάδα. Τυχαίο;

Τzeni Gablia
μεθοδευμενο?
Panagiotis Michalopoulos
Ναι κυρία μου!
Μεθοδευμένα, ναυαγοί… Ώστε να αναγκαστούμε να τους σώσουμε, ώστε να μη φαίνονται ποιοι είναι οι πλοιοκτήτες δουλέμποροι!
Μεθοδευόμενα, και με τη συνοδεία τουρκικών πολεμικών πλοίων, σε συνεργασία με δικούς τους μυστικούς πράκτορες, και δουλέμπορους. Αυτοί, αποφασίζουν ποιοι και πόσοι θα περάσουν στην Ελλάδα, αυτοί τους εξασφαλίζουν ότι θα περάσουν σίγουρα, και ότι εμείς (οι έλληνες οι χέστηδες, όπως έλεγε ο Οζάλ) δεν θα τολμήσουμε να τους αποτρέψουμε!
Τέτοια μεθόδευση!
Σε περίπτωση δε που κάποιοι ξέφευγαν από αυτήν την μεθόδευση αυτή, αν κάποιοι προσπαθούσαν έξω από αυτό το σχέδιο να περάσουν στην Ελλάδα, τοτε τα τούρκικα πολεμικά, το τουρκικό λιμενικό, τους προλάβαινε, τους έσπαζαν στο ξύλο, βούλιαζαν τα φουσκωτά τους και τους ανάγκαζαν να γυρίσουν πίσω κολυμπώντας!
Myrto Drakopoulou 

Δεν είπε κανείς να τους πνίξουμε ούτε ότι οι συνθήκες διαβίωσης τους στην Ειδομένη η στον Πειραιά είναι άριστες. Το θέμα είναι ότι ήρθαν απρόσκλητοι, παράνομα με παράνομους διακινητές σε μία χώρα που είναι υπό πτώχευση και δεν μπορεί καλά καλά να θρέψει και να στεγάσει τους δικούς της ανθρώπους. 
Επίσης δεν φταίει το Ελληνικό κράτος που δεν ανοίγουν τα σύνορα οι Σκοπιανοί για να περάσουν στην Γερμανία που θέλουν να πάνε και που και η Σλοβενία, Κροατία και Αυστρία έχουν επίσης κλείσει τα σύνορα τους στους μετανάστες. Θα έπρεπε να είναι καλύτερα πληροφορημένοι προτού κάνουν το επικίνδυνο και παράνομο θαλάσσιο ταξίδι στα Ελληνικά νησιά. Θα έπρεπε να ζητήσουν άσυλο νόμιμα στην Τουρκία όπου βρέθηκαν αμέσως μετά την φυγή τους από την Συρία και τον πόλεμο. 
Όσο για τους άλλους που βρέθηκαν από το Αφγανιστάν, Πακιστάν, Αφρική κλπ μέσω Τουρκίας δεν έχουν κανένα δικαίωμα να έρθουν στην Ελλάδα μαζί με τους άλλους Σύριους πρόσφυγες πολέμου και τώρα μάλιστα να κάνουν και φασαρίες μεταξύ τους και να δημιουργούν προβλήματα στις συγκοινωνίες μας και στο εμπόριο και στον τουρισμό μας. ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ. !!!!
Panagiotis Michalopoulos 

ΜΠΡΑΒΟ ΜΥΡΤΩ.
https://www.facebook.com/panagiotis.michalopoulos1/posts/1064799406916071?pnref=story

Δεν υπάρχουν σχόλια: