Τρίτη 8 Μαρτίου 2016

Συμβαίνει τώρα: «Ο Stavros Ladas επίσης σχολίασε το βίντεο από Stella Zervou.» (μη χάσετε τον σχετικό διάλογο)

Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΛΑΔΑΣ
Δουλεύει στην ΕΛ.ΑΣ - 27 Δεκεμβρίου 1990 έως σήμερα 
Σπούδασε στο 18ο ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ 
Τόπος διαμονής: Αθήνα 
Τόπος καταγωγής: Αθήνα · Έζησε σε Δρομοκαΐτειο
ΔΙΑΒΑΖΩ:
Ο Stavros Ladas επίσης σχολίασε το βίντεο από Stella Zervou.  
   
ΣΧΟΛΙΑ:

Panagiotis Michalopoulos
Stavros Ladas 
8 Μαρτίου στις 7:04 π.μ.
Κε Μιχαλοπουλε μεγαλο ατοπημα να συγκρινετε αυτες τις δυο περιπτωσεις. 
Θα ειχατε δικιο εαν οι σημερινοι προσφυγες καταφευγαν σε ενα φιλιο μουσουλμανικο κρατος οπως οι τοτε χριστιανοι Ελληνες της Ιωνιας χασαν τους τοπους τους και ηρθαν απο Ελληνικα χωματα σε Ελληνικα χωματα.
Αν δηλαδη οι Συριοι καταφευγαν στα ΗΑΕ τοτε η συγκριση θα ηταν επιτυχης. 
Η εαν οι Αλγερινοι, Τυνησιοι κλπ μουσουλμανοι κατευφευγαν σε μουσουλμανικες χωρες. Εδω ομως συμβαινει να φευγουν μουσουλμανοι και να συσωρευονται στην Ευρωπη. Λαμβανοντας υποψη και τις δηλωσεις που κανουν μουσουλμανοι θρησκευτικοι ηγετες θα πρεπει να σκεφτουμε πολυ , μα παρα πολυ καλα που οδευουμε.

Panagiotis Michalopoulos 

Αγαπητέ κ. Σταύρο, καλή σας μέρα!
Καλά κάνω και συγκρίνω τις δυο αυτές περιπτώσεις. Οι δικοί μας πρόσφυγες τότε, κατέφυγαν ακόμα και στη Συρια, όπως λένε κάποια ιστορικά ντοκουμέντα. Ήρθαν βέβαια και στην Ελλάδα κυρίως, όπου είχαν δεσμούς και συγγένειες και όχι για θρησκευτικούς μόνο λόγους. Άλλωστε, ο διωγμός τους δεν ήταν θρησκευτικός, αλλά βρέθηκαν ανάμεσα σε πόλεμο Ελλάδας και Τουρκίας. Ήρθαν εδώ για να βρουν υποστήριξη, ήρθαν εδώ διότι… ήταν πιο κοντά! Τόσο απλά!
Οι σημερινοί τώρα πρόσφυγες, δεν φεύγουν από ένα μουσουλμανικό κράτος –τη Συρια, για να έρθουν σε ένα χριστιανικό –την Ελλάδα! Φεύγουν με κατεύθυνση την βόρεια Ευρώπη, όπως θα έφευγαν για εκεί ακόμα και για μεταναστευτικούς μόνο λόγους, για σπουδές κλπ, όπως κάνουμε και εμείς.
Και δεν πηγαίνουν σε μουσουλμανικά κράτη της περιοχής τους, διότι ο πόλεμος εκεί, είναι ΚΑΙ θρησκευτικός ανάμεσα σε διάφορες τάξεις του Ισλάμ. Είναι ορθόδοξοι και κόπτες χριστιανοί, είναι Αλουΐτες, είναι και Σιήτες που όλοι αυτοί σφαγιάζονται από το ισλαμικό κράτος των Σουνιτών Τζιχαντιστών και των αντικαθεστωτικών, διότι τάχτηκαν με το πλευρό του Άσαντ. Σφαγιάζονται, αποκεφαλίζονται, οι γυναίκες γίνονται σκλάβες του σεξ, τα παιδιά τους τα παίρνουν και τα εκπαιδεύουν σε αποστολές αυτοκτονίας, κλπ. κλπ!
Έρχονται δε εδώ, μέσω του (τουρκικού, στη πράξη) Αιγαίου, διότι αυτή τη φάμπρικα έχει στήσει η Τουρκία που τους εκμεταλλεύεται και που κερδίζει δισεκατομμύρια δολάρια το χρόνο, από αυτό το δουλεμπόριο, βασιζόμενη στο γεγονός (κατ΄ αυτούς), ότι είμαστε «Χέστηδες», και δεν θα τολμήσουμε να το εμποδίσουμε αυτό, δεν θα τολμήσουμε να τους γυρίσουμε πίσω.
Δείτε το και αλλιώς, φίλε κ. Σταύρο…
Έρχονται παιδιά εδώ, για να αντικαταστήσουν τα 400.000 ελληνόπουλα που σφάζουμε εμείς οι ίδιοι, κάθε χρόνο, με τις εκτρώσεις!
Έρχονται άνθρωποι με σεμνότητα, όχι αλκοολικοί και ξετσίπωτοι και κλέφτες και σωματέμποροι –και πλήρως διεφθαρμένοι, όπως είναι αυτοί που απαρτίζουν -κυρίως, τη δική μας κοινωνία.
Αν τους μιλήσει δε κάποιος και για τον Χριστό, που αυτοί τον δέχονται μόνο για προφήτη, τότε ίσως γίνουν πολύ πιο καλοί χριστιανοί από εμάς!

https://www.facebook.com/stella.zervou.1/posts/846870872125865

ΣΧΕΤΙΚΟ:
Έξι λόγοι που όλο και περισσότεροι Σύριοι συρρέουν στην Ευρώπη
Υπάρχει άραγε κάποιο μυστικό σχέδιο πίσω από τους μεγάλους αριθμούς Σύριων προσφύγων;
http://www.lifo.gr/articles/world_articles/92510?ref=nl_160308


ΝΕΑ ΣΧΟΛΙΑ:
Παντελής Σιδηρος
@Panagiotis Michalopoulos 
exeis dikeo, as blepoume ta pragmata apo oles tis optikes gonies, 
kai nai oi sirioi exoun logo na metanasteboun, 
alla oi marokinoi pou einai dipla apo tin ispania giati??
Panagiotis Michalopoulos 

Και Μαροκινοί, και Λίβυοι -διωκόμενοι από την Αλ Γκάιντα προφανώς, με τα κράτη τους διαλυμένα από επεμβάσεις αμερικανών και ευρωπαίων τυχοδιωκτών και ιμπεριαλιστών –λιστών των πλουτοπαραγωγικών τους περιοχών, έχουν φαίνεται και αυτοί λόγο να φύγουν. Βέβαια, ανακατεύονται κι αυτοί με τους Σύρους πρόσφυγες, Αλλά παρότι είναι μακριά από εμάς, οδικώς, φαίνεται ότι εκεί –απέναντι από την Ισπανία η θαλάσσια απόσταση είναι τεράστια και πιο επικίνδυνη συγκριτικά με την απόσταση αναπνοής ανάμεσα στα τούρκικα παράλια και στα κοντινά με αυτά νησιά μας… 
Επίσης, φαίνεται ότι εκεί, δεν υπάρχει τόσο οργανωμένο σύστημα διακίνησης όπως αυτό εδώ σε εμάς, με τους τούρκους δουλεμπόρους.
https://www.facebook.com/SerbiaGreeceRussia/photos/a.10150191662845493.307284.179427420492/10153301680940493/?type=3&comment_id=10153301869585493&reply_comment_id=10153302208965493

ΝΕΑ ΣΧΟΛΙΑ:
Ο Panagiotis Michalopoulos κοινοποίησε το βίντεο του χρήστη Think.
Aggeliki Koskolou
Συμφωνώ με αυτά που δείχνεις, είναι φρικτά. Όταν όμως βομβάρδιζαν τους Σέρβους, δεν σηκώθηκαν όλοι να έρθουν στην ταλαίπωρη Ελλαδιτσα. Στο κάτω κάτω είναι και Χριστιανοί αλλά δεν ήρθαν. Στο χωριό μου λένε..
Τι να κάνη ο κρύος του...παταγωμενου; Δηλαδή πως να βοηθησης κάποιον όταν έχεις κι εσύ παρόμοια χάλια;
Panagiotis Michalopoulos 

Ο πόλεμος στη Σερβία, δεν ήταν παγκόσμιος όπως τούτος εδώ, στη Συρια. Ήταν ένα ξεκαθάρισμα του ΝΑΤΟ, υπέρ των μουσουλμάνων, και είχε ταχύτατη την έκβαση του. Ο πόλεμος στη Συρία, λόγω της σθεναρής αντίστασης του Άσαντ -που έχει και συμμάχους, κρατάει χρόνια.
Οι πρόσφυγες τώρα από εκεί, βρίσκουν γρήγορη και εύκολη διέξοδο προς την Ευρώπη (την έχουν χεσμένη την τάχα χριστιανική Ελλάδα), από τα δικά μας τα μέρη.
Εμείς οι ανίκανοι, ούτε σύνορα κλειστά μπορούμε να έχουμε για να μην εισέρχονται, από το Αιγαίο, ούτε και να ανοίξουμε τα σύνορα μας στα βόρεια μπορούμε για να φύγουν, επειδή τα έχουν κλείσει τα Σκόπια!

Anthousa Stavrianou 
Αυτοί που τρομάζουν με τους ταλαιπωρους πρόσφυγες,,, και το παίζουν φιλοπατριδες,,,,, ας ηρεμήσουν. Μόνο τους τρελούς δεν χωρούν οι τόποι ,,,,λαϊκή ρύση. Όταν ένα παιδί κλαίει από πείνα ,μια μάνα τρέμει στην σκέψη που δεν μπορεί να κάνει κάτι,,,,,, αφουκραστειτε τον πόνο τους. αντιδράστε στα ρεμάλια που μας κυβερνούν,,,,
Panagiotis Michalopoulos

Βέβαια, για να μας τρομοκρατούν οι παπάδες μας –της ορθόδοξης εκκλησίας οι ρατσιστές και μισαλλόδοξοι, μας κρύβουν το ότι το κήρυγμα κατά των απίστων από μουσουλμάνους, δεν αφορά σε εμάς τους έλληνες που είμαστε πιστοί, διότι και εμείς πιστεύουμε σε ένα θεό, αλλά σε άλλους λαούς, σε άθεους και ειδωλολάτρες!
https://www.facebook.com/panagiotis.michalopoulos1/posts/1041516085911070
Έλληνας ή Σύρος πρόσφυγας; 
Μπορείς να ξεχωρίσεις ποιος είπε τι;

2 σχόλια:

stavroula είπε...

Ακριβως οπως τα λες και χαιρομαι που διαβαζω και ακουω τοσοι συμπολιτες μας κανουν υπερανθρωπες προσπαθειες και βοηθουν οπως μπορουν!

P. MICHALOPOULOS είπε...

Ο Panagiotis Michalopoulos κοινοποίησε το βίντεο του χρήστη Think.

https://www.facebook.com/panagiotis.michalopoulos1/posts/1041516085911070