Σάββατο 5 Μαρτίου 2016

Συζητώ απόψε (στο facebook), με τον φίλο κ. Andreas Hadjatonevris , με θέμα το Ισλάμ και τους πρόσφυγες.

https://www.facebook.com/skatastousfasistes/photos/a.324087797658066.79311.240916162641897/1068189486581223/?type=3&theater
ΔΙΑΒΑΖΩ:
Η Κυριακή Ξανθοπούλου, κοινοποίησε...
5 ώρες πριν

ΣΧΟΛΙΑ:
Panagiotis Michalopoulos 
Τόσο ψεύτικος λοιπον και τόσο αδύνατος, είναι ο Χριστός;
Και τόσο αληθινός και δυνατός, ο Μωάμεθ;
Τόσο, ώστε αν η ορθόδοξη εκκλησία παύσει να είναι κρατική -δημοσιοϋπαλληλική, θα διαλυθεί;
Τραγικό!
Andreas Hadjatonevris 
Παναγιώτη ο πιστός του Μωάμεθ αποκεφαλίζει τους απιστους είτε είναι χριστιανοί είτε όχι.
Panagiotis Michalopoulos 

Πόσους έλληνες χριστιανούς αποκεφάλισαν -μέχρι σήμερα, οι εκατοντάδες χιλιάδες μουσουλμάνοι, οι μετανάστες και οι πρόσφυγες, που βρίσκονται εδώ και πολύ καιρό στην Ελλάδα;
Andreas Hadjatonevris 

Δεν άρχισαν ακόμη. Περιμένουν να νιώσουν δυνατοί.
Panagiotis Michalopoulos

ΓΙΑΤΙ; ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΙΣΤΟΙ;
Andreas Hadjatonevris 

Ναι φυσικά για αυτούς είμαστε άπιστοι.
Andreas Hadjatonevris

 ...και ο χριστιανός και ο άθεος και ο Εθνικός για αυτούς είναι όλοι ΑΠΙΣΤΟΙ.
Panagiotis Michalopoulos 

Έχω την πληροφορία, ότι άπιστους δεν θεωρούν ούτε τους χριστιανούς, ούτε και τους εβραίους, που και αυτοί και εμείς πιστεύουμε σε ένα θεό.
Ως άπιστους, θεωρούν μόνο τους άθεους και τους ειδωλολάτρες.
Έχουν μείνει οι ταλαίπωροι στην εποχή του σκληρού θεού της παλαιάς διαθήκης, ο οποίος για να κρατήσει αγνούς τους εβραίους -μετά από τη έξοδο τους από την Αίγυπτο και την πολύχρονη πορεία τους προς την γη της επαγγελίας, τους διέταζε να εξολοθρεύουν μέχρι ενός –να σφάζουν ακόμα και γυναίκες και παιδιά, να εξοντώνουν πλήρως, όσους ειδωλολατρικούς λαούς συναντούσαν στο δρόμο τους.
Αυτά, θεωρητικά βέβαια σήμερα… Έχουν μείνει ως μίσος και αποστροφή. Κανείς πια δεν αποκεφαλίζει για θρησκευτικούς λόγους μόνο!
Andreas Hadjatonevris 

Δυστυχώς αυτοί που μπάινουν στην Ελλάδα είναι ΣΟΥΝΙΤΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ οι οποίοι θεωρούν όλους τους μή Σουνίτες Μουσουλμάνους ΑΠΙΣΤΟΥΣ και άξιους αποκεφαλισμού! Μην ξεχνάς ότι αποκεφάλισαν εκατοντάδες χιλιάδες Σιίτες μουσουλμάνους απο Συρία, Λιβανο, Ιρακ και Ιραν. Αυτά τα ανθρωποειδή θα αποκεφάλιζαν τον όποιοδήποτε Ελληνα χωρίς καμία αναστολή.
Panagiotis Michalopoulos 

Δεν τρόμαξα, με αυτόν τον διαχωρισμό! Σουνίτες και Σιήτες μουσουλμάνοι, είναι μια παραλλαγή του διαχωρισμού που έχουμε εδώ, ανάμεσα σε οπαδούς του νέου και του παλαιού ημερολογίου! Στην μονή Εσφιγμένου του αγίου Όρους, πρόσφατα, στην μεταξύ τους συμπλοκή, βγήκαν βαριοπούλες και τσεκούρια, άνοιξαν κεφάλια, και έπεσαν ακόμα και μολότοφ!
Και το πιο λογικό είναι να μας έρχονται εδώ οι πιο μετριοπαθείς, οι Σιήτες δηλαδη, για να γλυτώσουν από τους Σουνίτες (που έχουν ενταχτεί στο Ισλαμικό Κράτος), με τους οποίους έχουν πια μόνο πολιτικές διάφορες (υπέρ ή κατά του Άσαντ), αφού πολεμούν σε διαφορετικά –σε αντίπαλα στρατόπεδα στη Σύρια.

Andreas Hadjatonevris
Δέν έρχονται Σιίτες εδώ. Μόνο Σουνίτες έρχονται. Το 85% αυτών είναι άνδρες απο 16 μέχρι 35. Πολλοί απο αυτούς έχουν πολεμήσει με το Ισλαμικό κράτος. Βασικά το μόνο που απομένει είναι να εξοικειωθούν με τον Ελληνικό χώρο να εξοπλιστούν και να αρχίσουν να κάνουν τα ίδια αυτά που έκαναν στην Συρία.
Panagiotis Michalopoulos  
Τους Σουνίτες οι Τούρκοι, δεν τους συμφέρει να τους φυγαδεύσουν, να τους αποδυναμώσουν στο Συριακό μέτωπο, διότι είναι σύμμαχοι τους, και γι αυτό τους εξοπλίζουν, κλπ.
Οι ίδιοι οι Τούρκοι όμως, χρησιμοποιούν τους καημένους τους Σιήτες, και σαν δουλέμποροι που είναι -και θησαυρίζουν, αλλά και για να τους ξεφουρνίζουν προς τα εδώ, ασκώντας πολιτικές πιέσεις.
Ήδη έφεραν και το ΝΑΤΟ στο αιγαίο με πρόσχημα το προσφυγικό, με σκοπό να το κάνουν όλο γκρίζο, ενάντια στα εθνικά μας συμφέροντα.

Andreas Hadjatonevris
Οι περισσότεροι Σουνίτες που έρχονται στην Ελλάδα δέν είναι ούτε κάν Σύριοι. Ερχονται απο Αφγανιστάν,Πακιστάν, Ιρακ κλπ. Μετά οι Τούρκοι θα τους εντάξουν όλους αυτούς στην δήθεν "Τουρκική μειονότητα¨για να επαναλάβουν αυτό που έκαναν χιλιάδες φορές κατα την εγκληματική ιστορία τους.
Panagiotis Michalopoulos 

Αν η ελληνική κυβέρνηση φοβάται ότι κάτι τέτοιο σχεδιάζει πάλι η Τουρκία, τότε πρέπει να είναι πολύ προσεκτική. Για παράδειγμα, ας μη φτιάχνει χοτ-σποτ κοντά στη Θράκη, αλλά πολύ μακριά από εκεί.
Panagiotis Michalopoulos

Το θέμα -όπως θα το βλέπετε και εσείς αγαπητέ, είναι ότι η Ελλάδα δεν μπορεί να φυλάξει τα θαλάσσια σύνορα της, στο αιγαίο, δεν μπορεί να τα βάλει με την Τουρκία. Άρα, οι μετανάστες θα έρχονται από εκεί, και εμείς δεν θα μπορούμε ποτέ να τους στείλουμε πίσω στην Τουρκία!
Οι δε –δήθεν, σύμμαχοι μας στο ΝΑΤΟ και στην Ευρωπαϊκή Ένωση θα δουλεύουν πάντα προς όφελος της Τουρκίας…
Η οποία Τουρκία, και μεγάλη χώρα είναι, και πολυπληθής, αφού σαν μουσουλμανική -επίσης, δεν αποφεύγει να κάνει παιδιά, και το κυριότερο δεν σκοτώνει με εκτρώσεις όσα κυοφορούνται ως έμβρυα, κλπ. κλπ.
Panagiotis Michalopoulos

Αν λοιπον έχουμε μια Πολιτεία αδύναμη στα εθνικά μας θέματα, ας ελπίσουμε ότι η Εκκλησία μας, η Ορθοδοξία μας, είναι δυνατή.
Επανέρχομαι δηλαδη στο πρώτο μου το σχόλιο, στο σχετικό με τον «αδύναμο» Χριστό, και στον «δυνατό» Μωάμεθ!
Panagiotis Michalopoulos 

Και αυτή η Εκκλησία μας, που υποτίθεται ότι έχει τον παντοδύναμο Χριστό σαν αρχηγό Της, ας κάνει το θαύμα της! Ας φέρει μεσοπρόθεσμα ή μακροπρόθεσμα –αν μπορεί -με το κήρυγμα Της, στους κόλπους Της, πολλούς από αυτούς τους αλλόθρησκους, πολλούς μουσουλμάνους πρόσφυγες και μετανάστες. Μπορεί;
Panagiotis Michalopoulos 

Μη ξεχνάμε ότι η Εκκλησία μας είναι γεμάτη θαύματα, γεμάτη λείψανα αγίων (πολλά εισαγόμενα από το Βατικανό), κλπ. κλπ.
Παίρνει σε κάθε θ. λειτουργία ψωμί και κρασί, και το μετατρέπει -στο λεπτό, σε σώμα και αίμα Χριστού!
Η Εκκλησία μας, έχει επίσης αναρίθμητες θαυματουργές εικόνες της Παναγίας, που άλλες τις έφτιαξε λέει ο ευαγγελιστής Λουκάς, και άλλες είναι αχειροποίητες, έπεσαν δηλαδη θαυματουργικά από τον ουρανό, όπως έπεφταν στην αρχαία θρησκεία οι ξύλινες προτομές του Δία!
Σούπερ εικόνες, που άλλες είναι και φανερωμένες, άλλες κουνιούνται και δακρύζουν, ή και… αιμορροούν ακόμα!
Έχει ΑΚΟΜΑ και την Μεγαλόχαρη της Τήνου –βοήθεια μας, την εικόνα αυτή που είναι παπικής έμπνευσης, και η οποία παρουσιάζει τον Ευαγγελισμό, με τον άγγελο να προσφέρει τον κρίνο!
Panagiotis Michalopoulos

Άλλο μέγα μυστήριο κι αυτό, το πώς δηλαδη ενας αγγελικός κρίνος μπορεί και γονιμοποίει μια Παρθένα που τον μύρισε, και αυτή μετά γεννάει έναν θεό και ονομάζεται έτσι, και Θεοτόκος, και Θεογεννήτρια, και Μήτηρ θεού... 
Από την οποία μετά εμείς περιμένουμε να μας σώσει, ψέλνοντας παράλληλα και εκείνο το «Υπεραγία Θεοτόκε, ΣΩΣΟΝ ημάς»!
Λίγα, είναι όλα αυτά; 

Ψέματα, είναι όλα αυτά;
Panagiotis Michalopoulos

Ας προσθέσω ακόμα, και, το άγιο φως που τάχα μόνο ένας Έλληνας ορθόδοξος πατριάρχης μπορεί να το κατεβάσει από τον ουρανό, κάθε Πάσχα -με την προσευχή του, στις 12 το μεσημέρι του Μ. Σαββάτου.
Μιλάμε για το φως, που μας έρχεται -αμέσως μετά, με αεροπλάνο, και που το υποδεχόμαστε στο αεροδρόμιο -ακόμα και τώρα με τον "άθεο" Τσίπρα, με τιμές... Αρχηγού Κράτους.
Ποιου κράτους, θα ρωτήσει κάποιος!
Πάντως, όχι του... Ισλαμικού! 

Χα!
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1714104135525228&set=a.1633178883617754.1073741829.100007769733061&type=3&theater

Δεν υπάρχουν σχόλια: