Παρασκευή 18 Μαρτίου 2016

ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ

Αναρτήθηκε από ΕΔΩ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ 
Πέμπτη, Απριλίου 29, 2010 
 Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε μετά την απολογία του ενώπιον της 1ης τακτικής Ανακρίτριας ο επιχειρηματίας Δημήτρης Κοντομηνάς, ο οποίος κατηγορείται για πλαστογραφία και υπεξαίρεση σχετικά με δραστηριότητες της Interamerican στη Νότιο Αφρική πριν το 2000. Οι κατηγορίες σε βάρος του αφορούν καταγγελίες ομογενών της Νοτίου Αφρικής περί εξαπάτησης τους μέσω επενδυτικών συμβολαίων που δεν τηρήθηκαν.
ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ:
Με το ανώτατο παράσημο του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας, τιμήθηκε ο πρόεδρος του Ομίλου DEMCO, Δημήτρης Κοντομηνάς, σε ειδική εκδήλωση στο μοναστήρι του Αγίου Γεωργίου στο Κάιρο. Ο κύριος Κοντομηνάς, βραβεύθηκε για την προσφορά και την συνδρομή του στο φιλανθρωπικό έργο του Πατριαρχείου. 

ΔΙΑΒΑΖΩ:
Aristea Seremeti
2 ώρες πριν
1. Μολις προχθες καμαρωσαμε εναν τυπο του λιμενικου σωματος που παρεδωσε πορτοφολι αδεσποτο με 25.000 ευρω μεσα .
2. Καμαρωσαμε τους μαλλιαδες νεαρους με το σκουλαρικι που ανεργοι και ταπι οι ιδιοι, βγαλαν και δωσαν τα κερματα απ τις τσεπες τους και τα δωσαν σ αστεγο ρακοσυλλεκτη που κοιμοταν σε παγκακι : Να πιεις μια μπυρα, να φας ενα σουβλακι ...
3. Καμαρωσαμε τον παππου-αχ τι ψυχαρα ειναι τουτος ο αγνος ανθρωπος, ποια μανα εκανε τετοιον αγγελο!- στην Ειδομενη, που αφησε το σπιτι του ανοιχτο στους προσφυγες κι οταν προσφυγοπουλα επιασε να του φιλησει απο ευγνωμοσυνη το χερι, κεινος βουρκωσε και τσινισε απο ταπεινοτητα : "Οχι, οχι πουλακι μου!" .
4. Ειδατε ποτε σεις καποιους τετοιους μεταξωτους και ψιλοφλουδους ανθρωπους να τους βραβευσει και να τους τιμησει η Εκκλησια ;
Ειδατε σεις να πει ποτε εναν καλο λογο για ανθρωπινες καρδιες που συγκλονιζουν και διδασκουν τις δικες μας ;
Που ριχνουν δροσοσταλιδες ομορφιας στην φρικη του κοσμου μας ;
Οχι .
5. Η Εκκλησια τιμα Κοντομηναδες που τη συνδραμουν με φραγκα .
Τους τιμα με το παρασημο Πατρειαρχειου Αλεξανδρειας .
Τιμα το χρημα κι οχι το ηθος .
Εχει τιμη με μηδενικα κι οχι Τιμη μ ανθρωπια .
Τοσο ΑΤΙΜΗ που ειναι .

ΣΧΟΛΙΑ:
Despina Athanasiadou 

μπόχα
Κατερίνα Τζαμάλο

δυσωδία
Παναγιώτης Λευκαδίτης 

Είναι πολλά τα λεφτά Άρη
Vassilis Skiadas 

Αγέλη λύκων με χρυσά τομάρια
Panagiotis Perivolaris 

Σύγκρινέ τους με τον Άνθιμο, που δεν τους θέλει στη Θεσσαλονίκη!
Aristea Seremeti 

Κι ολοι αυτοι οι ατιμοι κι αναξιοι θεωρουν καθηκον μας να μας ριχνουν στη μουρη την βρωμερη χερουκλα τους για να την ασπαστουμε με σεβασμο .Το απαιτουν .Οι αθλιοι .
Aristea Seremeti 

Τα δημοσια ταμεια απ τους φορους μας πληρωνουν κοντα 10.000 ιερεις ενω τα νοσοκομεια εχουν λιγοτερους απο 7.000 γιατρους ! Πληρωνουμε μεις να κανει τις διαπλοκες του ο καθε Κοντομηνας και να τον βραβευουν με τα δικα μας χρηματα αυτοι που ζουν ως κηφηνες στις πλατες μας ! Κι ουτε Χριστο γνωριζουν, ουτε τι παει να πει ανθρωπος , θεο θα ξερουν οι βρωμεροι ;
Eleni Andriopoulou 

Όσοι αγνοούν τον Άνθρωπο, νομίζω είναι πολύ μακριά από τον -όποιο- Θεό έτσι κι αλλιώς...
Dimitris Dimitros 

Απο τον παππου της Ειδομενης ακουσα οτι "δεν μπορω να παω στο καφενειο γιατι ολοι με βριζουν που τους πηρα σπιτι μου "....δυστυχως.
Panagiotis Michalopoulos

Στο σχετικό ρεπορτάζ της τηλεόρασης του ΑΛΦΑ, χθες βράδυ στο δελτίο ειδήσεων, ακούσαμε και είδαμε (στην τελετή της παρασημοφόρησης του Κοντομηνά), τον πατριάρχη Αλεξανδρείας (και άντρα;) που έλεγε και ξανά και ξανά -με συγκίνηση, το πόσο υποχρεωμένος ήταν στον Κοντομηνά, που τον είχε σπιτώσει (ο επιχειρηματίας, τον παπά) στη βίλα του στην Ελλάδα!!!..
https://www.facebook.com/aristea.seremeti/posts/1023802651032734

Δεν υπάρχουν σχόλια: