Παρασκευή 11 Μαρτίου 2016

Καλημέρα, στην υγειά σας, κοπιάστε! (και οι πιο πρόσφατες αναρτήσεις μας, ήταν…)

Βάπτιση και γάμος, σε ορθοδόξους ναούς... Χριστιανικά δρώμενα, που μάλλον θα προκαλούν κατάπληξη στις σεμνές μουσουλμάνες που έχουμε εδώ για πρόσφυγες, αν έμεναν για πολύ ακόμα και έβλεπαν τι γίνεται... Ευτυχώς που είναι περαστικές, και δεν θα μολυνθούν παρασυρόμενες να μιμηθούν τη γύμνια της δικής μας θρησκείας! Ευτυχώς!


ΝΕΑ ΒΙΒΛΟΣ, ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ...


Αναβιώνει ο θρησκευτικός τουρισμός, με επισκέψεις σε νέο προσκύνημα! Μετά τις ιερές πλαστικές παντόφλες και τον τάφο του Παΐσιου, την μούμια του Βησσαρίωνα, το εκκλησάκι με τα δέντρα της Αγίας Θεοδώρας, και τον γυναίκειο σκελετό του Αγίου Εφραίμ… Τώρα επίσκεψη και στο σκήνωμα του σόουμαν τραγουδιστή, Παντελή Παντελίδη! Χα!


Κυκλοφόρησε η εκκλησιαστική – η ορθόδοξη, σοβαρή, επίσημη και πέρα για πέρα αυθεντική περιγραφή της Παναγίας… Τόσο της μορφής της, όσο και ολόκληρου του σώματος της … Από την κορυφή μέχρι τα νύχια! Από τα ξανθά της τα μαλλιά και τα μαύρα της τα φρύδια τα γραμμένα, μέχρι και τις γάμπες και τη γραμμή του μπικίνι! (Μόλις τώρα, την ανάρτησε στη σελίδα της στο facebook, η χριστιανή φίλη μου κ. Αγγελική Κοσκολού, 62 ετών, συνταξιούχος καθηγήτρια –από Παπάγου μεριά.)


Πρόσφυγες – Μετανάστες: Μια ετικέτα του ιστολογίου «χαίρετε». 17 Αναρτήσεις. ΕΔΩ:


Είναι ντροπή, πραγματικό αίσχος, για τη χώρα μας η κατάσταση που επικρατεί στα σύνορα της Ελλάδας με την Π.Γ.Δ. της Μακεδονίας.


Η φίλη μου (στο facebook) η κ. Γεωργία Σέρβου, αυτή με εικονίδιο της Παναγίας στο προφίλ της, δημοσιεύει εικόνες τις Παναγίας, και καλεί τις φίλες της να μοιάσουν με αυτήν την εικονιζόμενη Παναγία… Αλλά μόνο στο φρόνημα, λέει… Όχι και στην εξωτερική της εμφάνιση, τη σεμνή!!!..


ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΑ ΠΑΝΤΟΥ...


Τι το πέρασε το καημένο το περιστέρι η Αγγέλα; Για σκυλί το πέρασε, και πήρε αυτήν την τουρλωτή στάση του σεξ, ώστε για να έρθει από πίσω της, και να την «γονιμοποιήσει» και αυτήν;


Συμβολισμοί: «Πλάθω – πλάθω, κουλουράκια, με τα δυο μου… δαχτυλάκια!» που θα πει: «Αχ, καλέ, σκοτώστε με, με… λουκουμόσκονη!»


Ο γ. Παΐσιος, ποζάρει στο κτήμα -όπου το εξοχικό του, σαν κακομοίρης, φτωχός τάχα και έρημος… Ενώ μονολογεί: «Εγέρασα μωρές παιδιά, σαράντα χρόνια… ψεύτης»!


Συμβαίνει τώρα: «Ο Stavros Ladas επίσης σχολίασε το βίντεο από Stella Zervou.» (μη χάσετε τον σχετικό διάλογο)


Καληνύχτα, και καλό ξημέρωμα -αύριο (Τρίτη, 8 Μαρτίου), στη γιορτή της γυναίκας… Της άρτιας γυναίκας βέβαια, με μήτρα κλπ. Έτσι, αποκλείεται και δεν γιορτάζει η «Παναγιά η Γοργόνα» της Λέσβου, διότι… είναι ψάρι από τη μέση και κάτω! Πρόσχωμεν!


Καλημέρα, καλή εβδομάδα! (και οι πιο πρόσφατες αναρτήσεις μας, ήταν…)

Δεν υπάρχουν σχόλια: