Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2016

Tι έδειξαν οι πρώτες αναλύσεις για το δυστύχημα του Παντελίδη (Ο τραγουδιστής δεν πάτησε καθόλου φρένο)

ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ:
18.2.2016 | 11:02 
Το αυτοκίνητο του τραγουδιστή ξέφυγε από την πορεία του και έπεσε πάνω στις προστατευτικές μπάρες της λεωφόρου Βουλιαγμένης στο ύψος του Ελληνικού 
Σοκ προκάλεσε η είδηση του θανάτου του τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε λίγο μετά τις 8.30 το πρωί στη Λ. Βουλιαγμένης στο ύψος του Ελληνικού. 
Ο τραγουδιστής επέβαινε σε εταιρικό αυτοκίνητο μάρκας Μερσεντές μαζί με δύο κοπέλες που έχουν τραυματιστεί, η μία εκ των οποίων σοβαρά. 
Όλες οι πληροφορίες για το θανατηφόρο τροχαίο του Παντελίδη 
Το δυστύχημα σημειώθηκε όταν το αυτοκίνητο που κινούνταν από την πύλη του παλιού αεροδρομίου προς τη Βουλιαγμένης με μεγάλη ταχύτητα κατέληξε στις μπάρες του δρόμου στη στροφή που οδηγεί στη λεωφόρο Βουλιαγμένης. 
Σύμφωνα με τους διασώστες του ΕΚΑΒ και την Τροχαία που έσπευσαν στο σημείο, το αυτοκίνητο φαίνεται να έτρεχε με υπερβολική ταχύτητα. 
Σημειώνεται ότι μόλις πήγαν στο σημείο του δυστυχήματος άνδρες της Τροχαίας, λίγα λεπτά μετά το τραγικό συμβάν, η μία γυναίκα, που διατηρούσε τις αισθήσεις της, τους είπε ότι οδηγός του ΙΧ ήταν ο Παντελής Παντελίδης. Πηγή: www.lifo.gr Σημειώνεται ότι μόλις πήγαν στο σημείο του δυστυχήματος άνδρες της Τροχαίας, λίγα λεπτά μετά το τραγικό συμβάν, η μία γυναίκα, που διατηρούσε τις αισθήσεις της, τους είπε ότι οδηγός του ΙΧ ήταν ο Παντελής Παντελίδης. Πηγή: www.lifo.gr
Σημειώνεται ότι μόλις πήγαν στο σημείο του δυστυχήματος άνδρες της Τροχαίας, λίγα λεπτά μετά το τραγικό συμβάν, η μία γυναίκα, που διατηρούσε τις αισθήσεις της, τους είπε ότι οδηγός του ΙΧ ήταν ο Παντελής Παντελίδης. Πηγή: www.lifo.gr
Σημειώνεται ότι μόλις πήγαν στο σημείο του δυστυχήματος άνδρες της Τροχαίας, λίγα λεπτά μετά το τραγικό συμβάν, η μία γυναίκα, που διατηρούσε τις αισθήσεις της, τους είπε ότι οδηγός του ΙΧ ήταν ο Παντελής Παντελίδης. Πηγή: www.lifo.gr
http://www.lifo.gr/now/greece/90365

ΔΙΑΒΑΖΩ ΣΗΜΕΡΑ:
27.2.2016 | 10:45 
Tι έδειξαν οι πρώτες αναλύσεις για το δυστύχημα του Παντελίδη
Ο τραγουδιστής δεν πάτησε καθόλου φρένο 
Σε άριστη κατάσταση ήταν το τζιπ που οδηγούσε ο Παντελής Παντελίδης, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της πραγματογνωμοσύνης και δεν είχε κανένα πρόβλημα ούτε στο φρένο, ούτε στο γκάζι, ενώ τα ηλεκτρονικά του συστήματα δούλευαν κανονικά και τα λάστιχα ήταν σε πολύ καλή κατάσταση. 
Το τζιπ ξέφυγε από την πορεία του και έπεσε με μεγάλη ταχύτητα στις προστατευτικές μπάρες. 
Σύμφωνα με πηγές από την Τροχαία, από την πραγματογνωμοσύνη διαπιστώθηκε ότι ο οδηγός δεν πάτησε καθόλου φρένο, όπως συνάγεται από την εξέταση του «εγκεφάλου» του οχήματος και από την αυτοψία. 
Τώρα αναμένονται πλέον τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων για να φανεί αν είχε γίνει κατανάλωση αλκοόλ. 
http://www.lifo.gr/now/society/91450?ref=yfp

Δεν υπάρχουν σχόλια: