Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2016

Μια «καλή μέρα», και ένα «καλό σαββατοκύριακο», για κάθε καλό θεούσο ή θεούσα, πρέπει πάντα να αρχίζει… με την ευλογία! Το γνωστό, …δάχτυλο! (να πούμε δε και το σχετικό, ότι οι πιο πρόσφατες αναρτήσεις μας, ήταν…)

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1494684314169771&set=t.100002111393892&type=3&theater

Εσείς, πιστεύετε ακράδαντα, στην μιαν αγίαν Εκκλησίαν… Αυτήν, του… ουράνιου Περιστερώνα; Πιστεύετε, στο περιστερόμορφο άγιο πνεύμα; Και ότι σαν πνεύμα αυτό, δεν κοτσιλάει κιόλας, στις αγιογραφίες που βρίσκεται –ως τσόντα, πανταχού παρών; Αν ναι, τότε είστε «καλοι» ορθόδοξοι χριστιανοί, πιτσουνάκια μου… Βοήθεια σας, και να σας χαίρονται οι παπάδες σας, που σας έχουν σαν «τεκνα» τους, σας έχουν τυφλά υποταγμένους στις προσταγές τους, και σε βολική γι αυτούς στάση, …σκυμμένους –πάντα, στα τέσσερα! Χα!


Η Παναγία, η ονομαστή και ως Κουφαλώτισσα (μέσα στην κουφάλα), η επονομαζόμενη και ως Καλαβρεζιανή (κάτω στα Καλάβρυτα)!


Maria Galatoula: Είναι μια σιτεμένη κυράτσα, γλωσσού και φανατική θρησκόληπτη χριστιανο-ταλιμπάν! …Σε λίγες δε μέρες, τα παιδιά της (φωτο από το εξώφυλλο της, στο facebook), έχουν την πρώτη επέτειο του γάμου της… Χειμωνιάτικα όπως βλέπετε… Και σαν «σεμνή» η νύφη, πήγε με τα κρέατα έξω στην εκκλησία για το μυστήριο! Χα!


Απορώ, και Σχολιάζω: Αυτό το μαλακισμένο το περιστέρι, τι ρόλο βαράει στην εικόνα της Πεντηκοστής;


Σχετικά με την πτώση του ελικοπτέρου του Π.Ν.


Ο σήμερον εορταζόμενος άγιος Χαράλαμπος, βοήθεια σας… (Και μακριά από τον ποπό σας, το δάχτυλο της ευλογίας του!)


Ιερά (αντρικά;) πρόσωπα, αγιογραφούμενα –φορώντας… τη φουστίτσα του Σάκη του Ρουβά!.. Που όμως, …«όλα τα σφάζουν, και όλα τα μαχαιρώνουν»!


Καλημέρα σας! (και οι πιο πρόσφατες αναρτήσεις μας, ήταν…)

Δεν υπάρχουν σχόλια: