Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2016

Η τραγουδίστρια Ειρήνη Μερκούρη, παντρεύτηκε χθες, στον Ταξιάρχη του Μανταμάδο στη Λέσβο… Με συνοδεία κινηματογραφικής κάμερας -φυσικά, για του λόγου το αληθές! Με νυφικό, που θα το έλεγες- αρχικά, και σεμνό, μια και δεν είχε έξω το στήθος, όπως συνηθίζεται… Είχε όμως έξω την πλάτη, και ήταν βέβαια και κολάν, για να αναδεικνύονται και οι διάσημοι γοφοί, τής κατά τα άλλα, …θρήσκας καλλιτέχνιδος! Όχι, δεν ξέρουμε αν τουρλώθηκαν περισσότερο τα μάτια του ανάγλυφου Αρχαγγέλου εκεί στο ναό… Κάτω από την περίεργη εικόνα του οποίου (την «ολοζώντανη») τελέστηκε αυτό το (διαφημιστικό;) …«μυστήριο»!

Διαβάζω: 
Την ημέρα της γιορτής των ερωτευμένων διάλεξε η Ειρήνη Μερκούρη για να παντρευτεί τον εκλεκτό της καρδιάς της Γιάννη Κουτσόπουλο, ο οποίος είναι γιατρός.
Η Ειρήνη Μερκούρη εκπλήρωσε το τάμα που είχε στον Ταξιάρχη του Μανταμάδου. 
Το Lesvosnews.gr ήταν εκεί και κατέγραψε με την κάμερά του τις ευτυχισμένες αυτές στιγμές του ζεύγους… 
Πηγή:
govastileto.gr
ΣΧΟΛΙΑΖΩ:
Όχι, δεν ξέρουμε αν τουρλώθηκαν περισσότερο τα μάτια του ανάγλυφου Αρχαγγέλου εκεί στο ναό… Κάτω από την περίεργη εικόνα του οποίου (την «ολοζώντανη») τελέστηκε αυτό το (διαφημιστικό;) …«μυστήριο»!

2 σχόλια:

stavroula είπε...

Εκει που ακουμε καθημερινα να σκυλοπνιγονται παιδακια ετσι? Υποθετω αντι για γαμηλιο γλεντι πηγαν να βοηθησουν εθελοντικα τους προσφυγες... τοσο πολυ.

P. MICHALOPOULOS είπε...

Γεια σου Σταυρούλα μου! Πολύ καλά τα λες!
Κάλο βράδυ στη Βιρτζίνια!