Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2016

«Η επιστολή του Χριστού»: Άλλη μια εκκλησιαστική, θρησκευτική, παπαδική απάτη, εφάμιλλη με εκείνη με τον κωλογερο-καλόγερο Παΐσιο…

ΔΙΑΒΑΖΩ:
Στέφανος Αντωνιάδης
Χθες στις 4:30 μ.μ.
Ο Βελόπουλος πουλάει επιστολές δια χειρός Ιησού
Ακούστε τι λέει ο ψεύταρος.. Το βλάσφημο σκουλήκι. Καπηλεύεται το όνομα του Κυρίου μας για να πουλήσει βιβλία κι έτσι να μεγαλώσει την περιουσία του επί της Γης. Όσοι τον υποστηρίζετε (δυστυχώς υπάρχουν πολλοί ελληνόψυχοι) ανοίξτε τα μάτια σας και τεντώστε τα αυτιά σας να ακούσετε τι λέει αυτό το μαλακιστήρι. Δε φοβάται ούτε το Θεό ο καριόλης ο άντρας.
ΔΙΑΒΑΖΩ:
Ο Βελόπουλος πουλάει επιστολές δια χειρός Ιησού
Ο πρώην βουλευτής του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού Κυριάκος Βελόπουλος ασχολείται και πάλι με τις πωλήσεις βιβλίων από τηλεοράσεως. Δηλώνει ότι διαθέτει επιστολές του Χριστού και τις πουλάει νιώθοντας «δέος που είναι ο μόνος άνθρωπος στον κόσμο που τις έχει στα χέρια του». Το βίντεο κάνει το γύρο του διαδικτύου.
http://m.athensvoice.gr/index.php?r=site%2Fpage&view=newsarticle&id=75572&cat=news
ΣΧΟΛΙΑΖΩ:
Panagiotis Michalopoulos 
1. «Η επιστολή του Χριστού»: Άλλη μια εκκλησιαστική, θρησκευτική, παπαδική απάτη, εφάμιλλη με εκείνη με τον κωλογερο-καλόγερο Παΐσιο…
Απάτη, αξιοποιήσιμη -κι αυτή, στις ιερές μπίζνες!
Αυτά τα αίσχη, αυτό το εμπόριο κάνουν οι πούστηδες κωλομπαράδες ή παιδεραστές ρασοφόροι, και οι λαϊκοί παρατρεχάμενοι τους, τους ακολουθούν πιστά! Απάτη στην απάτη! Σαν χόμπι να πούμε, σαν πασατέμπος για να περνά η ώρα τους, στα διαλείμματα του κύριου έργου τους, όταν δηλαδη δεν ασχολούνται με το να πηδιούνται ή να πηδούν παιδάκια!
 2. Αν ο Βελόπουλος είναι βλαμμένος, ή απλά ένας έμπορος κι αυτός της θρησκείας… Τότε η βλασφημία κατά του Χριστού είναι ένα μεγαλύτερο κακό. Η Μαρία η Μαγδαληνή δεν ήταν η πόρνη του ευαγγελίου με την οποίαν την συνδέει ο αντίχριστος Καζαντζάκης, αλλά μια από τις παρθένες μαθήτριες του Χριστού. εκείνη που τον είδε πρώτη μετά την ανάσταση του και μετέφερε το μήνυμα και στους αποστόλους που είχαν κλειδαμπαρωθεί στο υπερώο για τον φόβο των ιουδαίων. Καταλάβατε;
3. Σχετικά δε με αυτήν την μαλακία, την λεγόμενη «Αγία Επιστολή του Ιησού Χριστού», που… έπεσε από τον ουρανό, δεν είναι εφεύρεση του Βελόπουλου, αλλά των παπάδων μας, από την εποχή της τουρκοκρατίας! Πωλείται δε ακόμα και σήμερα, ακόμα και σε σοβαρά εκκλησιαστικά βιβλιοπωλεία της Εκκλησίας της Ελλάδος. 
 
Τελευταία φορά που την είδα, ήταν να πωλείται -μαζί με αλλά βιβλία θρησκευτικού περιεχομένου και βίους αγίων, στο προσκύνημα στο Χριστό στα Σπάτα, δίπλα στο ναό, στο βιβλιοπωλείο τους! Εκεί είναι και οι διάσημοι παπάδες οι ειδικοί στους αγιασμούς κινητήρων αυτοκίνητων!
https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=10205588159290941&id=1461770428

Δεν υπάρχουν σχόλια: