Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2016

Καλημέρα, καλή εβδομάδα, καλό μήνα! (και οι πιο πρόσφατες αναρτήσεις μας, είναι…)

What is this ?


Γιατί σκοτώνει δράκους ο άγιος;


Ρε παιδιά, ρε παιδιά! Το έχετε παραχέσει τελείως, με όλα αυτά τα πόστερ, με αυτές τις παπικές εικονούλες και τις αφίσες, με την μορφή του Χριστού -τάχα!


Περί αγίας τριάδας, η συζήτηση στο facebook: «Κάντο με αγάπη», …πεσμένος στα τέσσερα! Ή, όταν η ορθοδοξία, …θέλει να δει (και να αισθανθεί) τον «πάπα» -τον μακρύτερο από αυτά τα τρία, -ξεβράκωτη, …από πίσω της!


Ακριβή μου (και, σε πολλά ευρώ), Σοφία!


Το ξέρατε ότι το ηρωικό «αλογάκι της Παναγίας» η αλλιώς Mantis, γνωστό και από την ανατολίτικη (βουδιστική;) σειρά κινούμενων σχεδίων «kung fu panda», λατρεύεται και στην ορθόδοξη χριστιανική θρησκεία; Λατρεύεται, μέσα από την εικόνα «Παναγία η Παντοβλεπούσα», της Θάσου! Η οποία Παναγία της εικόνας αυτής, μιμείται το περίεργο αυτό έντομο, και μπορεί κι αυτή να κινεί εύκολα το κεφάλι της (μέσα από την θαυματουργή εικόνα), μέχρι και 180° περί τον άξονα του. Σε βλέπει δηλαδή, όπου κι αν σταθείς μέσα στο ναό! Πανταχού παρούσα, θεά άλλωστε, και, …Παντοβλεπούσα!» Δείτε και πώς γονιμοποιείται… Όχι με κρίνο βέβαια, αλλά…


Panagiotis Michalopoulos: Για κάθε ενδιαφερόμενο, για κάθε ενδιαφερομένη:


Τελικά, δεν τον δολοφόνησαν!!!.. Από σκασμό, πήγε ο Χριστόδουλος, δηλώνει σε συνέντευξη του, ο αδελφός του μακαρίτη αρχιεπισκόπου Αθηνών. (πώς έσκασε; Όπως ο αιρετικός Άρειος; Όπως ο προδότης Ιούδας;)


Βοήθημα για παιδάκια προσχολικής ηλικίας: μαθαίνουμε χαρούμενα την πρόσθεση, με τη βοήθεια… του «αγίου πνεύματος»!..


Ξημερώνει η εορτή των τριών ιεραρχών, στη σατανολατρική εκκλησία της Ελλάδος! Όσοι λοιπόν πιστοί φιλέορτοι - λάτρεις και του βουντού, βγείτε έξω… Βάλτε στη μύτη και στα μαλλιά σας ένα παπικό κόκκαλο που μιλάει και ακούει… Και ανάψτε φωτιές στις πλατείες, να χορέψετε με τρέλα γύρω – γύρω… Ω, κανίβαλοι, καλοί μου άνθρωποι!


Ειδωλολατρική Εκκλησία Ελλάδος: Πού την πάει αυτήν την παπική της την εικόνα (την δήθεν Μεγαλόχαρη και θαυματουργή), αυτήν την σκεπασμένη με χαϊμαλιά από πάνω, και που από κάτω έχει τον Ευαγγελισμό και τον γονιμοποιό κρίνο;


Είναι πασίγνωστον, το ότι τόσον ο γέροντας Παΐσιος, όσον και ο πάτερ Πορφύριος (τα δυο αυτά φιλαράκια), έδιναν μεγάλη μάχη με τις διδαχές τους, για να κουκουλώνουν τα εκκλησιαστικά σκάνδαλα, και να γίνονται έτσι αρεστοί στο σάπιο εκκλησιαστικό κατεστημένο! Δεν είναι λοιπόν τυχαίο ή απορίας άξιον, που η ομοφυλοφιλική εκκλησία της Ελλάδος –για να τους ανταμείψει, έσπευσε να τους αγιοκατατάξει. Όμοιοι, στον όμοιο! Χα!


Αίσχος! Φόρεσαν το Δεσποτικό καθίκι, και, στου μικρού Χριστού το κεφαλάκι!


Τα «έργα των χειρών» του, στην πιο πάνω εικόνα, είναι να «ευλογεί» αισχρά… Με το δάχτυλο, και με τα δυο του τα χέρια!.. Όπως ακριβώς κάνουν, διφορούμενα και πάντα πονηρά εξηγημένα (με σεξουαλικό υπονοημένο), οι παπάδες μας και οι δεσποτάδες! Αίσχος!


Πώς ήταν ο πολυέλαιος, πριν από την ηλεκτροδότηση των ναών; Με πολλά καντήλια, ή με πολλά κεριά; Μάλλον με καντήλια ήταν που έκαιγαν -γι αυτό, και πολύ λάδι! Με πολλά κεριά, ήταν τα κηροπήγια, τα οποία διατηρούνται ακόμα, για εισπρακτικούς –υπέρ του παγκαριού, λόγους! Βλέπουμε όμως κεριά (ηλεκτρικά αυτά – δηλαδη λαμπτήρες), και, στους σημερινούς πολυελαίους, σαν αβάντα στο παγκάρι με τα κεριά! Αλλά και καντήλια διατηρούνται ακόμα, για εισπρακτικούς -κι αυτά, λόγους! Μαγικά καντήλια λοιπόν (όχι του Αλαντίν), μαγικά κεριά… Α -ρε πούστη, τι κάνει το άτιμο το χρήμα, α -ρε πούστη, τι κάνει ο Μαμωνάς!


Καλό ξημέρωμα! (και οι πιο πρόσφατες αναρτήσεις μας, ήταν…)

Δεν υπάρχουν σχόλια: