Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2016

Καλημέρα! Όχι με κακομοιριά, σαν αυτήν της Minnie mouse… Αλλά με χαμόγελο, σαν αυτό του Mickey mouse! Χα! (και οι πιο πρόσφατες αναρτήσεις μας, ήταν…)

Καλημέρα! Όχι με κακομοιριά, σαν αυτήν της Minnie mouse… Αλλά με χαμόγελο, σαν αυτό του Mickey mouse! Χα! 

...και οι πιο πρόσφατες αναρτήσεις μας, ήταν:

Λεφτά, υπάρχουν!


Εικόνες, για… κλέψιμο! (πώς λέμε… «κορίτσια για φίλημα»!)


Πλανώντες και πλανώμενοι!


Ποιος μαλάκας με περικεφαλαία, τα έγραψε αυτά πάνω στην εικόνα;


Συζητώ, με τις καλές μου φίλες… την Stella Sakellaki και την Kalliope Papamanoli, σε ανάρτηση τής πρώτης, στην ομάδα «ο καλύτερος μου φίλος, ο Ιησούς Χριστός».


Δεν ξέρω πώς προήλθε η προσταγή «φτύστ' τ' @ρχίδι@ σου»… Αλλά εμμέσως πλην σαφώς, σε κάτι τέτοιο φαίνεται να υπάκουσε ο Μητροπολίτης Ουκρανίας χθες, στον αγιασμό των υδάτων… Όταν έριξε αγιασμό με ένα ποτήρι, μέσα από τα ράσα του στο σώμα του, από το λαιμό, για να κατέβει μέχρι κάτω! Χα!


Καλημέρα! Η πρώτη τετ-α-τετ συνάντηση πρωθυπουργού – και νέου αρχηγού αξιωματικής αντιπολίτευσης… (Σε παραλλαγή: «θέλει η πουτάνα -η πολιτική, να κρυφτεί, αλλά σηκώνει τα πόδια –αλα-βασικό ένστικτο, από χαρά…)


Ποιος είσαι εσύ; Ένας ακούρευτος κύριος, που παριστάνει τον Χριστό; Ευχαριστούμε αλλά δεν θα πάρουμε!


Αυτός λοιπόν ο κύριος, που μας έλεγε ευγενικά χθες «καλή εβδομάδα να έχεις», έκανε ταυτόχρονα και μια παρεξηγημένη κίνηση, μια άσεμνη χειρονομία… Αυτήν με το δάχτυλο, όπως δηλαδη ευλογούν οι παπάδες και οι δεσποτάδες! Και αυτό, το «δάχτυλο» να πούμε, είναι που του χαλάει και όλη την εικόνα του!


Κουίζ: Ποιου ή ποιας ο γιος, δημιούργησε όλον τον κόσμο;


Αν αποκαλέσεις «μάγισσα», μια νέα γυναίκα, τότε αυτό μπορεί να θεωρηθεί και σαν κομπλιμέντο! Αν όμως πεις «μάγισσα» και μια γηραιά κυρία -όπως εγώ προηγουμένως, τη γιαγιά της φίλης μου της Μαρίας, που σήμερα γιορτάζει τα Θεοφάνεια… Τότε μπορεί να πεταχτεί σαν «κ@λοβούλωμα» καμιά φίλη της εγγονής (π.χ. μια κάποια Ιωάννα), και να σε μαλώσει! Χα!


Δεν ξέρουμε τι κάνει το ΝΟΥ-ΝΟΥ, η Παναγία όμως η Γαλακτοτροφούσα, κάνει θαύματα!


Κλιματιστικό εποχής… Και σου κάνει αέρα, και διώχνει μύγες και κουνούπια! Αγγελική εφεύρεση –πατενταρισμένη! (φωτο)


Διευκρινήσεις: Όλα τα πουλιά, δεν είναι ιερά! Το «τρία πουλάκια κάθονταν», δεν είναι σύμβολα της αγίας τριάδας! Επίσης και ο δικέφαλος αετός (πούλι τέρας) της βυζαντινής αυτοκρατορίας, δεν συμβολίζει τον Χριστό με τον γέρο πατέρα του (φωτο)!


Στο σπίτι, μας μαγειρεύει υγιεινά, ο Μπαμπάς! Χθες βράδυ, είχαμε κάτι το πολύ ελαφρό: Γλαρόσουπα! Για απόψε πάλι – μη φάμε έξω, μας ετοιμάζει κάτι ακόμα πιο ελαφρύ… Κάτι που βρήκε πρόχειρο μπροστά του… Πετούμενο κι αυτό, και πολύ πνευματικό σαν τροφή! (φιλικά, ο Υιός)


1. Εσείς, τι θρησκευτικό ζώδιο έχετε σαν σύμβολο; α) Το ψάρι, που είναι χριστιανικό, ή β) την κατσίκα που δεν είναι; 2. Και σε ποιον αριθμό-θεό, πιστεύετε; α) Στον 888, που είναι ο Χριστός, ή β) στον 666 που είναι ο Αντίχριστος;


Καλημέρα, καλή εβδομάδα! Να σας πούμε και τι αναρτήσαμε πρόσφατα… (Α, χθες μάλιστα ξεχάσαμε –σαν μπλογκ, να πούμε χρόνια πολλά στον Αντώνη και στην Αντωνία. Τα λέμε λοιπόν σήμερα, μαζί με τα χρόνια πολλά για τον Θανάση και την Αθανασία!)

Δεν υπάρχουν σχόλια: