Σάββατο 26 Δεκεμβρίου 2015

Απάτη η πλαστική παντόφλα του γ. Παΐσιου (τελικά αποσύρθηκε από το ναό) που όπως αποδείχθηκε δεν ήταν η δική του -η αυθεντική και αγία παντόφλα, αλλά μια που έμοιαζε με αυτές που φορούσε! Και το κακό συνεχίζεται: Σήμερα (δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων), θα προβάλλονται λέει -σε άλλο ναό -για λατρευτική προσκύνηση… αντίγραφα από τα δώρα των μάγων, φερμένα εν πομπή, από το Άγιον Όρος! Δηλαδη, ψεύτικος χρυσός, ψεύτικα σμύρνα και ψεύτικος λίβανος! Μιλάμε, για μια μεγάλη πουστιά, για μια κανονική λατρεία τύπου Σόδομα και Γόμορρα στην αγία Ορθοδοξία μας!

Ο ηγούμενος της Αγίου Παύλου γέρων Παρθένιος.
Ο φίλος μου στο facebook, 
πατήρ Αθανάσιος Γεώργιος Τσομπανίδης 
έγραψε (8 ώρες πριν):
Αύριο στο Ναό μας όπως κάθε χρόνο θα τιμήσουμε τον Άγιο Ευθύμιο τον ιερομάρτυρα και ομολογητή, αλλά και θα προσκυνήσουμε αντίγραφο των Παντίμων Δώρων του Κυρίου μας.

 
Τα αυθεντικά δώρα των μάγων, φυλάσσονται (από το 1470) στο Άγιον Όρος, στην Ιερά Μονή του Οσίου Παύλου. Φυλάσσονται εκεί μέχρι σήμερα, και αποτελούν ένα από τα πολυτιμότερα κειμήλια της Αγίας μας Πίστης.
ΣΧΟΛΙΑΖΩ:
Panagiotis Michalopoulos 
Απάτη η πλαστική παντόφλα του γ. Παΐσιου (τελικά αποσύρθηκε από το ναό) που όπως αποδείχθηκε δεν ήταν η δική του -η αυθεντική και αγία παντόφλα, αλλά μια που έμοιαζε με αυτές που φορούσε! 
Και το κακό συνεχίζεται: 
Σήμερα (δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων), θα προβάλλονται λέει -σε άλλο ναό -για λατρευτική προσκύνηση… αντίγραφα από τα δώρα των μάγων, φερμένα εν πομπή, από το Άγιον Όρος! Δηλαδη, ψεύτικος χρυσός, ψεύτικα σμύρνα και ψεύτικος λίβανος! 
Μιλάμε, για μια μεγάλη πουστιά, για μια κανονική λατρεία τύπου Σόδομα και Γόμορρα στην αγία Ορθοδοξία μας!
https://www.facebook.com/p.athanasios.tsompanides/posts/907045892736946

Δεν υπάρχουν σχόλια: