Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2015

Δημοσιεύτηκε παγκοσμίως, ότι σύμφωνα με μια σύγχρονη επιστημονική έρευνα, αυτή είναι τελικά η τυπική μορφή ενός άντρα, που έζησε στη ίδια περιοχή, και την ίδια εποχή με τον Χριστό! Μετά από αυτό το δημοσίευμα, οι απανταχού κωλο-χριστιανο-φασίστες (αλλά και σελίδες όπως η κωλο-«ρομφαία» τού Αιμίλιου Πολυγένη) τραβούν τις όποιες τρίχες τους, και σκίζουν ΚΑΙ τα καλτσόν τους -από ιερή αγανάκτηση. Διότι αυτοί, έχουν -από την Τρίτη και 13 Φεβρουαρίου 2015, σαν άγιο τον κωλογερο-καλόγερο Παΐσιο, ο οποίος έλεγε ότι οραματίστηκε τον Χριστό, να μοιάζει καταπληκτικά με τον βρετανό ηθοποιό Ρόμπερτ Πάουελ, ξανθό δηλαδη, με μακριά χίπικα μαλλιά και γένια, και φυσικά, και με γαλανά μάτια! Χα!

ΔΙΑΒΑΖΩ:
Ο Zaxarias Stauropoulos κοινοποίησε ένα σύνδεσμο.
52 λεπτά πριν

ΣΧΟΛΙΑΖΩ:
Panagiotis Michalopoulos 
Δημοσιεύτηκε παγκοσμίως, ότι σύμφωνα με μια σύγχρονη επιστημονική έρευνα, αυτή είναι τελικά η τυπική μορφή ενός άντρα, που έζησε στη ίδια περιοχή, και την ίδια εποχή με τον Χριστό! 
Μετά από αυτό το δημοσίευμα, οι απανταχού κωλο-χριστιανο-φασίστες (αλλά και σελίδες όπως η κωλο-«ρομφαία» τού Αιμίλιου Πολυγένη) τραβούν τις όποιες τρίχες τους, και σκίζουν ΚΑΙ τα καλτσόν τους -από ιερή αγανάκτηση. 
Διότι αυτοί, έχουν -από την Τρίτη και 13 Φεβρουαρίου 2015, σαν άγιο τον κωλογερο-καλόγερο Παΐσιο, ο οποίος έλεγε ότι οραματίστηκε τον Χριστό, να μοιάζει καταπληκτικά με τον βρετανό ηθοποιό Ρόμπερτ Πάουελ, ξανθό δηλαδη, με μακριά χίπικα μαλλιά και γένια, και φυσικά, και με γαλανά μάτια! Χα!
https://www.facebook.com/zaxarias.stauropoulos/posts/761934050617655


ο  Ρόμπερτ Πάουελ

Δεν υπάρχουν σχόλια: