Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2015

Πριν γίνει κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ, τότε που με αφορμή την εκλογή προέδρου της Δημοκρατίας προκαλούσε την πτώση τής τότε κυβέρνησης (Ν.Δ. – ΠΑΣΟΚ), μπούκαρε μια μέρα στο γραφείο του Τσίπρα στη βουλή ο Βενιζέλος, και του είπε: «Μικρέ, βιάζεσαι να γίνεις πρωθυπουργός! Θα σε γαμήσουν αυτοί εκεί έξω!». Μετά, είδαμε έναν πρωθυπουργό να γυρίζει 100% αλλαγμένος μετά από εκείνη τη μεγάλη νύχτα «διαπραγμάτευσης» εκεί έξω. Έναν Τσίπρα που από «όχι» ελληνικό, είχε γίνει «ναι» γερμανικό! (Τι του έκαναν και τον μετάλλαξαν; Πόσο μεγάλη σχέση έχει αυτό τώρα, και με το νόμο υπέρ των πούστηδων και κολομπαράδων;»

ΔΙΑΒΑΖΩ:
Ο Νακος Μαρουγκας κοινοποίησε ένα σύνδεσμο.
19 ώρες πριν

Διήμερο πένθος κήρυξε ο Αμβρόσιος για το σύμφωνο συμβίωσης. 
Οι καμπάνες των Ιερών Ναών της πόλης του Αιγίου χτυπούν πένθιμα

ΣΧΟΛΙΑ:

Nikos Kokkinos 
re nako fantazese ikous anoxis gia adelfes;
tha to doume ke afto me to mialo pou koubalame.
Panagiotis Michalopoulos 

Οι γερμανοί, αυτοί που μας επιβάλουν όλους αυτούς τους νόμους, έχουν οίκους ανοχής, ακόμα και για κτηνοβάτες! Υπάρχει μάλιστα και επιχείρηση εδώ στην Ελλάδα -λέει σχετικό ρεπορτάζ, που φροντίζει και εξάγει εκεί σκυλιά που τα έχει μαζέψει εδώ, αποκλειστικά για μια τέτοια χρήση! Έχουν μάλιστα δημοσιευτεί και φωτογραφίες με σκυλιά σε άθλια κατάσταση, που σέρνονται πια -με φρυκτή πληγή από πίσω, μετά από την χρησιμοποίηση τους σε τέτοιους γερμανικούς οίκους.
Προχθές μάλιστα στην τηλεόραση μας, εμφανίστηκε και ο Βασίλης Λεβέντης ο οποίος δήλωσε ότι θα στηρίξει την κυβέρνηση στο θέμα αυτό -του συμφώνου για τους ομοφυλόφιλους, και έστειλε μήνυμα να μη στενοχωριέται ο Τσίπρας ακόμα και αν διαφωνεί ο Καμμένος, διότι αυτός και το κόμμα του θα είναι μαζί του να μπορεί ψηφήσει ό,τι θέλει, διότι αυτό του το ζήτησε ο ίδιος ο γερμανός πρέσβης!
https://www.facebook.com/nakosmarougkas/posts/734262500040729

 Σύμφωνο συμβίωσης ομοφυλοφίλων
(8 αναρτήσεις) 

Δεν υπάρχουν σχόλια: