Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2015

Τέτοια παρατεταμένη καλοκαιρία! Λες και δεν έρχονται Χριστούγεννα, αλλά θα δούμε όπου νάναι να ανοίγει και το… Τριώδιο! (φωτο)

ΔΙΑΒΑΖΩ:
Ioannis Igglesis
11 ώρες πριν

 
ΣΧΟΛΕΙΟ ΧΩΡΑΣ ΣΕΡΙΦΟΥ ΤΑΞΕΙΣ Ε Η ΣΤ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ.
 ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΡΗΓΑΣ 
ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 1971 - '72  
ΣΧΟΛΙΑ:
Panagiotis Michalopoulos 
Σωστό καρναβάλι, με αυτά που κρέμονται από την οροφή. Σωστή εικονολατρία, με αυτά που κρέμονται στους τοίχους… Και δεν έχει κορίτσια η τάξη; Πού είναι τα κορίτσια; Στο σπίτι, στην κουζίνα; Ένα μόνο βλέπω!
ΥΓ
Α, και έχουν καταργήσει και την ποδιά! Χα!
Georgia Dimaki 

απο πότε η ελληνική σημαία έγινε καρναβάλι ????!!!!!!
γι αυτή τη σημαία κάποτε χύθηκε αίμα !!!!!!!!!!!! 
για να προσέχουμε τι γράφουμε !!!!
Panagiotis Michalopoulos 

Χαίρομαι για την ευαισθησία σου για την ελληνική σημαία, αγαπητή Γεωργία!
Φαντάζομαι ότι θα εξανίστασαι παρόμοια, ακόμα και όταν ακούς να βλαστημούν τον σταυρό του Χριστού, τον τίμιο σταυρό. Βλέπεις βέβαια, ότι έχει και έναν τέτοιο σταυρό η ελληνική σημαία.
Και αν έχεις ακουστά, ο φιλόχριστος λεγόμενος στρατός μας, βλαστημάει ασύστολα και τον Χριστό και την Παναγία και τον Σταυρό…
Και αυτή η σημαία, δεν είναι μόνο βαμμένη με αίμα ελληνικό στους αγώνες μας για την ελευθερία και την ανεξαρτησία. Έχει βαφτεί δυστυχώς και με αίμα άλλων λαών στους οποίους εμείς επιτεθήκαμε, κατακτητικά. Αν θυμάσαι, σε μια τέτοια εκστρατεία -με την παρακίνηση ξένων δυνάμεων, εισβάλαμε στην Τουρκία και φτάσαμε πολύ βαθιά, πέρα από τον Σαγγάριο ποταμό, μέχρι και την Κόκκινη Μηλιά! Μετά, μας άδειασαν οι ξένοι, μετά άρχισε και η άτακτη οπισθοχώρηση μας, μετά κάηκε η Σμύρνη, μετά είχαμε και το δράμα των προσφύγων, των ελλήνων δηλαδη των περιοχών εκεί… κλπ. κλπ.
Πέρα όμως από αυτά, στην φωτογραφία πράγματι επικρατεί ένα καρναβάλι. Δεν βλέπει κανείς μια μόνο σημαία ελληνική. Βλέπει γιρλάντες από ελληνικές σημαίες! Βλέπει μασκαραλίκια, βλέπει τη σημαία μας, ...σαν ουρά χαρταετού της Καθαρής Δευτέρας που και αυτή πέφτει στην περίοδο του καρνάβαλου. Χα!
Eleni Helen Amaslidis 

Εμεις επιτεθηκαμε "κατακτητικα" τους Οθωμανους; Δηλαδη, εμεις ειμασταν οι αρχικοι και οι περα ως περα βαρβαροι κατακτητες της Μικρας Ασιας, και οχι μονον Αυτης; Μα ποιο μασκαραδικο ιστορικο βιβλιο διδασκει τετοιου ειδους μασκαραλικια, και με συνεπεια να γεμισει ο τοπος με μασκαραδες; 
Panagiotis Michalopoulos 
Μασκαραλίκια, είναι αυτά που γράφουν -εδώ και μερικά χρόνια (από την εποχή της χούντας των συνταγματαρχών του 1967), σαν επικεφαλίδα τους κάποιες βασιλοχουντικές φυλλάδες, ότι δηλαδη η πρωτεύουσα της Ελλάδος είναι… η Κωνσταντινούπολη!
Την ίδια στιγμή δε, ο οικουμενικός πατριάρχης κ. Βαρθολομαίος Αρχοντώνης, τούρκος υπήκοος και αξιωματικός του τουρκικού στρατού, γράφει στην επίσημη ιστοσελίδα του πατριαρχείου, ότι έχει για έδρα του, την… Ιστανμπούλ!

Eleni Helen Amaslidis 
[...] 
Panagiotis Michalopoulos
Ασυνεννοησία: 
1. Εγώ επισήμανα ότι ο οικουμενικός πατριάρχης κ. Βαρθολομαίος Αρχοντώνης, γράφει στην επίσημη ιστοσελίδα του πατριαρχείου, ότι έχει για έδρα του, την… «Ιστανμπούλ»! (και εννοούσα ότι δεν τολμαει να γράψει την ελληνική ονομασία «Κωνσταντινούπολη». 
2. Εσείς κάνατε ότι δεν καταλάβατε, και απαντάτε! «Και βεβαιως η Κωνσταντινουπη ειναι η εδρα του Πατριαρχειου.»
Eleni Helen Amaslidis 
[...] 
Panagiotis Michalopoulos 
Η Eleni Helen Amaslidis, υπερασπιζόμενη για μια ακόμα φορά τον «Έλληνα» οικουμενικό πατριάρχη Ιστανμπούλ (τούρκο υπήκοο -όπως π.χ. είναι ιταλός υπήκοος ο πάπας των παπικών, και αξιωματικό του τουρκικού στρατού –όπως π.χ. έχει υπηρετήσει και στους καραμπινιέρηδες ο πάπας των παπικών), με μάλωσε, και μου είπε: 
«μην ειστε αχαριστος και εθνομηδενιστης, αδιαφοροντας για το αιμα που εχυσαν οι πατεραδες μας, και για να απολαμβανουμε σημερα - τουλαχιστον ορισμενοι εμων - την Λευτερια!!!» 
Eleni Helen Amaslidis 
(βγάζει τη γλώσσα της έξω, κοροϊδευτικά, και γράφει σαν απάντηση)
Στου κουφου την πορτα οσο θελεις βροντα!!  
emoticon tongue 

Panagiotis Michalopoulos 
Knock – knock… 
Ελενίτσα, είσαι μέσα; Δεν ακούς, ή κάνεις πως δεν ακούς; 
Τι κάνεις καλέ μόνη και κρυφά, και ντρέπεσαι να μας ανοίξεις, να μας απαντήσεις; https://www.facebook.com/photo.php?fbid=103068313109458&set=pb.100002188690981.-2207520000.1447960745.&type=3&theater
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=928216800593513&set=a.171871229561411.43770.100002156063304&type=3&theater

4 σχόλια:

ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΡΔΑΣΗΣ είπε...

Και όμως...........

Ο σταυρός στην ελληνική σημαία δεν είναι ο χριστιανικός σταυρός!

Ο χριστιανικός σταυρός είναι ανισοσκελής.

Ο σταυρός στη σημαία είναι ισοσκελής και είναι ο αρχαιοελληνικός σταυρός, γι' αυτό και οι Έλληνες παγανιστές φωνάζουν στα έντυπά τους να μην αλλάξει ο σταυρός της σημαίας!

ΙΚ

P. MICHALOPOULOS είπε...

Καλημέρα σας, φίλτατε μας κ. Καρδάση!
Σας ευχαριστώ θερμά για την πληροφόρηση αυτή. Πράγματι οι έλληνες παγανιστές, θεωρούν δικό τους σύμβολο τον ισοσκελή σταυρό της σημαίας, και τους θυμίζει το Δια ή άλλες θεότητες του αρχαίου αυτού 12θεου. Όπως δικό τους σύμβολο θα το θεωρούσαν και οι οπαδοί της Χρυσής Αυγής, αν στη θέση του σταυρού αυτού υπήρχε ο αγκυλωτός σταυρός στη σημαία μας, διότι σε αυτούς θα τους θύμιζε τον Χίτλερ, τους Ναζί, τα «Ες-ες»!
Βέβαια, και η θρησκεία των αρχαίων ελλήνων δεν ήταν γνήσια ελληνική. Αμέτρητοι μύθοι τους, αμέτρητα σύμβολα τους, ήταν έντεχνα «παρμένα» από θρησκείες άλλων λαών (π.χ. αιγυπτίων και Από Ανατολής), που με μια… κλόπυ-ράιτ παραλλαγή τους, ελληνοποιήθηκαν! (ήμασταν αμαρτωλοί και κλέφτες, από τόσο παλιά! Χα!)
Κατά παρόμοιο τρόπο, δεν ήταν ελληνικός ούτε και αυτός ο λεγόμενος «αγκυλωτός σταυρός», το σύμβολο αυτό το γνωστό και ως «ινδοευρωπαϊκό σύμβολο του πυρός».
Έτσι λοιπόν εμείς, τώρα, μη γνωρίζοντας ακριβώς το κίνητρο αυτών που θέσπισαν να έχουμε αυτήν την σημαία σήμερα, αυτήν με τον ισοσκελή σταυρό, την λεγόμενη σημαία της θαλάσσης η οποία μπήκε πρώτα σε πολεμικά μας πλοία… Μη γνωρίζοντας δηλαδη αν σκέπτονταν αρχαιοελληνικά… Ή μη γνωρίζοντας αν σκέπτονταν χριστιανικά… Κλίνουμε στο πιο πιθανόν, στο να σκέπτονταν δηλαδη χριστιανικά. Και έτσι, έβαλαν αυτόν τον σταυρό, λόγω του ότι ταίριαζε η συμμετρία του… Για να μπει εκεί στη γωνία –πάνω αριστερά, και να «τρέχουν» μετά και τα κύματα δεξιά.
Έτσι για εμάς, τους συγχρόνους έλληνες, τους χριστιανούς σε μεγάλο μέρος του πληθυσμού της χώρας αυτής, το σύμβολο αυτό, ακόμα και που δεν είναι ανισοσκελής σταυρός, ακόμα κι αν ήταν και αγκυλωτός, θα είναι σύμβολο χριστιανικό, θα είναι το σύμβολο της θυσίας του Κυρίου μας.

ΥΓ
«Οι Έλληνες παγανιστές φωνάζουν στα έντυπά τους να μην αλλάξει ο σταυρός της σημαίας», και για τον λόγο ότι κάτι τέτοιο θα γινόταν για τους αλλοδαπούς στη χώρα μας, τους οποίους αυτοί –ως ρατσιστές, ως ακροδεξιοί συνήθως, τους μισούν θανάσιμα!
Μιλώ για τους μουσουλμάνους αλλοδαπούς, οι οποίοι βλέπουν και αυτοί τον σταυρό αυτό σαν καθαρά χριστιανικό σύμβολο, σαν σύμβολο της χριστιανικής Δύσης… Της Δύσης, που τους έφερε τον πόλεμο στα σπίτια τους και τους εδίωξε από τις χώρες τους και είναι τώρα περιπλανώμενοι και χωρίς πατρίδα!

ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΡΔΑΣΗΣ είπε...

Οι μουσουλμάνοι καταστρέφουν τους σταυρούς και ειδικά, όταν έχουν και τον εσταυρωμένο, γιατί θεωρούν ως πελώριο ψέμα και προσβολή τη σταύρωση του προφήτη Ιησού. Το Κοράνι αναφέρει, ότι ο προφήτης δεν σταυρώθηκε ο ίδιος (γιατί θα ήταν μεγάλη βλασφημία), αλλά κάποιος άλλος στη θέση του.

ΙΚ

P. MICHALOPOULOS είπε...

Δεν το γνώριζα, ούτε και αυτό! Ευχαριστούμε που μας διαφωτίζετε συνέχεια με τα σχόλια σας!