Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2015

Ας κάνουμε ότι «αγαπάμε τον πλησίον μας» (κανίβαλοι, εν Χριστώ αδελφοί, της ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Κύπρου), και ας τον μαδάμε σαν κοκορόπουλο -τον εκκλησιαζόμενο, εμείς οι έμποροι της Εκκλησίας! Εκτός κι αν αυτός ο πλησίον μας είναι το κοκορόπουλο ο κύπριος ευρωβουλευτής – θεολόγος κ. Ανδρέας Πιτσιλλίδης (ο αλέκτωρ που μας καλεί σε μετάνοια, και μας ενοχλεί), οπότε και τον μαδάμε, και τον ψήνουμε με έναν αφορισμό στην κόλαση!

ΔΙΑΒΑΖΩ:
Andreas Pitsillides MEP
5 ώρες πριν

https://www.facebook.com/AndreasPitsillidesMep/photos/a.206894019518092.1073741830.195872457286915/439194842954674/?type=3&theater

ΣΧΟΛΙΑ:
Panagiotis Michalopoulos 
Είπεν ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου:
«Ποιο είναι αυτό το παλιόπαιδο, ο κύπριος ευρωβουλευτής και θεολόγος Ανδρέας Πιτσιλλίδης, αυτό το παιδαρέλι, που τολμά να με αμφισβητήσει δημόσια;»

Και… τον αφόρισε, τον Ανδρέα Πιτσιλλίδη!!!..
http://xairete.blogspot.gr/2015/10/blog-post_5.html

Panagiotis Michalopoulos
ΔΙΑΒΑΖΩ:Ευρωβουλευτής αφορίστηκε επειδή κατηγόρησε δημόσια τον αρχιεπίσκοπο
Ο Ανδρέας Πιτσιλλίδης, θεολόγος στο επάγγελμα και πρώην ευρωβουλευτής και βουλευτής, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή κυπριακού καναλιού επιτέθηκε στον Αρχιπίσκοπο Χρυσόστομο σχετικά με τα λεφτά του παγκαριού της Εκκλησίας της Παναγίας του Τράχωνα, κι αναφερθείς, μεταξύ άλλων, σε έντονο τόνο προς τον Αρχιεπίσκοπο τον αποκάλεσε "ρε".
"Ποιός είσαι ρε και από πού θα διώξεις τους ανθρώπους; Από τον γουμά (κοτέτσι) της μάνας σου;" είπε χαρακτηριστικά ο κ. Πιτσιλλίδης, κατηγορώντας ταυτόχρονα τον προκαθήμενο της κυπριακής εκκλησίας για "σφετερισμό" του Αρχιεπισκοπικού Θρόνου με 1%.
πηγή: eirinika. gr

Panagiotis Michalopoulos

Ανδρέας Πιτσιλλίδης
http://xairete.blogspot.gr/search/label/ANDREAS-PITSILIDHS

Mariana Tsantali 

Βρε τι έπαθε το παλικάρι με τα θηρία!!!!!!!!
Zack Papadakis 

Εντάξει ας μην το ξεφτιλίσει τελείως. Άμα γουστάρει να τραβιέται από τον Άννα στον Καϊάφα στο τέλος θα καταλήξει στον Πιλάτο. Το δεσποταριό έχει την ίδια μούρη παντού. Τι θα κάνει ο Βαρθολομαίος, θα του άρει το επιτίμιο? Ας με αφόριζαν κι εμένα και θα πήδαγα απ΄ τη χαρά μου.
Amalia Theodoridou 

Και τι εγινε που τον αφόρισε; Ανθρωποι και οι δυο ,με τα συν και πλην τους.με αλλες απόψεις ο καθενας τους. Πιστευω οτι η εκκλησία ,δεν πρεπει να τιμωρεί ,αλλα να δέχεται και τις απόψεις των άλλων ,να κατανοεί,και να ειναι κοντά σε ολους.
Panagiotis Michalopoulos 

Η Εκκλησία, είναι: εμπορική, σιμωνιακή, διεφθαρμένη, φιλο-παπική! Του λέει λοιπόν ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου, του θεολόγου: «Κάνε μια δήλωση ότι πιστεύεις ό,τι πιστεύουμε κι εμείς, η “Εκκλησία”, και αυτόματα θα πάρουμε πίσω τον αφορισμό!». (Διαφορετικά, σου απαγορεύουμε την είσοδο στο ναό, τον διορισμό σου στην εκπαίδευση, κλπ, κλπ, κλπ!)
Mariana Tsantali 

Εεεε χριστέ και κατεβείς στην γη όχι βίτσα θα πάρει, βόμβα θα χρειαστεί!!!!!!!!!!https://www.facebook.com/panagiotis.michalopoulos1/posts/963177507078262?pnref=story

Δεν υπάρχουν σχόλια: