Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015

Καλημέρα σας! Κοπιάστε στο φτωχικό μας, το «χαίρετε»! (και οι πιο πρόσφατες αναρτήσεις μας, ήταν…)

«Τα βρήκαν» ο μπουχέσας ο Φίλης, και ο τράγος ο Ιερώνυμος: «Δε θα υπάρξουν μονομερείς ενέργειες» !!!..


Δεν θέλει -η Εκκλησία του Ιερώνυμου, να γίνει προαιρετικό το μάθημα, διότι αυτό θα προκαλέσει ένα νέο δημοψήφισμα, αφού θα αποδειχθεί ότι κανένας μαθητής δεν θα θέλει το μάθημα, καμιά ελληνική οικογένεια δεν την θέλει αυτήν την παπαδική την εμπορική, την πορνική εκκλησία… Άρα, δεν θα έχουν πια λόγο ύπαρξης στην Ελλάδα οι τοιούτοι ρασοφόροι της!


Ο Παναγιώτης Μιχαλόπουλος, συζητάει σήμερα το πρωί, με τη φίλη του (στο facebook) την Μοναχή Λαμπρινή, και -μεταξύ άλλων- της λέει: «Είχα την εντύπωση, ότι για να βγει μια ψυχή από την κόλαση, δεν αρκεί η προσευχή ενός απλού λαϊκού, έστω και με κομποσκοίνι, αλλά…»


Καλημέρα σας! Κοπιάστε στην παρέα μας! Συζητάμε για το «μάθημα θρησκευτικών» σήμερα, με τον κ. Ιωάννη Καρδάση!


Και τώρα… Μάθημα θρησκευτικόν, ηθικόν, ιστορικόν, εθνικόν και μυθολογικόν: 1. Ο Φοίνικας (το μυθικό πούλι, και σήμα της χούντας), αναγεννάται από την στάχτη του! 2. Η Αφροδίτη (η θεά του έρωτα) αναδύεται γυμνή από την θάλασσα! 3. Το περιστέρι (ο θεός, το τρίτο πρόσωπο της αγίας τριάδας) αναδύεται –πάλλευκο, από τον Ιορδάνη τον ποταμό (φωτο)!


Στην Παναγία την Κανάλα (παλαιό ημερολόγιο), Άνω Λιόσια Φυλή Αττικής: Τρίγωνα – κάλαντα, μες τη γειτονιά, ήρθαν τα Χριστούγεννα και η πρωτοχρονιά! Έϊ!


Μια οικονομική πρόταση, για τις ημέρες αυτές της κρίσης: Ένα ανάλαφρο γιούνισεξ συνολάκι, για τη βραδινή σας έξοδο!


Το Χάλι –κάλη, της σημερινής συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ: Δεν έχουν πια αυτόν τον άνθρωπο του θεού (τον πρώην αναπληρωτή υπουργό εργασίας), στην παρούσα κυβέρνηση! Πώς δεν διαμαρτύρεται και γι αυτό ο αρχιεπίσκοπος, όπως έκανε χθες με το μάθημα των θρησκευτικών… Το οποίο μάθημα αν γίνει προορατικό, θα είναι ένα νέο δημοψήφισμα! Θα αποδεδειχθεί ότι κανένας μαθητής δεν το θέλει, ότι καμιά ελληνική οικογένεια δεν θέλει αυτήν την παπαδική εκκλησία! Ότι οι ρασοφόροι μας, δεν έχουν πλέον κανένα λόγο ύπαρξης σε αυτήν την χώρα! Χα!


Κάθε πότε αλλάζει κάλτσες η εκκλησία, για να μη βρωμάνε τα άπλυτα πόδια της; Ποτέ;


Καλημέρα, καλή εβδομάδα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: