Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2015

Καλημέρα, καλό (αν και βροχερό) σαββατοκύριακο!


Και οι πιο πρόσφατες αναρτήσεις μας, ήταν…

Έλααα να πααάρεις! Και αλανιάρικο άγιο φως έχουμε… Και μελανούρια αχειροποίητες εικόνες έχουμε… Εμείς οι ορθόδοξοι! (Τι έγινε, αιρετικέ συνάδελφε; Ψάρωσες; Χα!)


Παΐσιος: Ο πολύξερος, ο ψευδοπροφήτης, ο ψευτο-διορατικός γέροντας.


Τι τοξικά (καρκινογόνα) υλικά περιέχονται (εκτός από το κερί), και στο καρβουνάκι και στο λιβάνι;


Ιούλιος, 2015: Ο παπάς, και η κουμπάρα…


Για να μας επιβάλουν λοιπόν οι θρησκευτικοί μας "ταγοί" (το λες και "τράγοι") την ανεπιφύλακτη εκ μέρους μας προσκύνηση, διαφημίζουν πολλές από τις εικόνες αυτές, σαν θαυματουργές τάχα!


Η «Ελισσάβετ Μαρία Βιβλιοκριτικός», προς τον Παναγιώτη Μιχαλόπουλο: «Ίδια γλώσσα μιλάμε, και από την ίδια πλευρά παλεύουμε!»


Καλό σας απομεσήμερο! Χαίρετε!


O Νέος Υπουργός Παιδείας, και η Εκκλησία.


Καλημέρα σας! (Ένας διάλογος: Πώς μαγειρεύτηκε το εκλογικό αποτέλεσμα; Να πώς μαγειρεύτηκε…)


Τώρα τα κεριά, δεν είναι αγνά όπως παλιά! Είναι από παραφίνη που καίγεται και τσούζουν τα μάτια, φέρνει ζάλη, είναι και καρκινογόνος ουσία! Το κερί σήμερα δεν φωτίζει, αφού υπάρχει ηλεκτρισμός στην εκκλησία, αλλά συντηρείται σαν τάχα χριστιανικό έθιμο (αν και έχει καθαρά βουδιστική –ειδωλολατρική προέλευση) και προβάλλεται -από τους εμπόρους της πίστης και της θρησκείας μας, σαν είδος απαραίτητο για τη σωτηρία τάχα της ψυχής μας, ενώ στην πραγματικότητα είναι ωφέλιμο μόνο για το παγκάρι, για τις φαρδιές τσέπες των παπάδων μας!


Όταν δακρύζει μια εικόνα…


1. Μετά την αγιοποίηση του γυναικείου σκελετού «Εφραίμ», Ν. Μάκρης… 2. Μετά την αγιοποίηση του Πορφύριου, του μάγου της Μαλακάσας… 3. Μετά την αγιοποίηση και του χουντικού κωλο-καλόγερου Παΐσιου… 4. Είναι στα σκαριά τώρα, η επομένη αγιοποίηση: Της όσιας Μπέμπας Μπλανς –βοήθεια μας! (να δούμε αν θα υπογράψει και σ’ αυτό ο Βαρθολομαίος, δεδομένου ότι ήταν σε διαφορετικό -και αντίθετο, ομοφυλοφιλικό μπλοκ από τον νέο υποψήφιο!)


Ελλάς: Ένας λαός αισχρών βλασφήμων των θείων, και κυρίως της Παναγίας! Ελλάς: Της αξίζει να κυβερνάται μόνο από τέτοιους άθλιους πολιτικούς… Να είναι εναλλακτικά υπό κατοχή, πότε τούρκων, πότε ιταλών, πότε γερμανών, κλπ!


Πώς μαγειρεύτηκε το εκλογικό αποτέλεσμα;


Επιτέλους, και κάτι το παρήγορο στην νέα πολιτική σκηνή: Νέος Υπουργός Παιδείας, ο δημοσιογράφος κ. Νίκος Φίλης! (θα τους «πηδήξει» όλους τους ρασοφορεμένους τράγους, όσους εμπορεύονται ιερά τάχα λείψανα, και όσους μας κουβαλάνε από τα Ιεροσόλυμα το «άγιο» κωλοφως με τιμές αρχηγού κράτους! Χα!)


Τι ήχο κάνουν τα φτερά των αγγέλων; Ίδιο με αυτόν που κάνει η κάθε τραβεστί φτερού, όταν ξεφωνίζει πεσμένη στα τέσσερα -επί το έργον της, στη νυχτερινή πιάτσα της Συγγρού;


Η κατάρα της σημερινής Εκκλησίας, είναι η ομοφυλοφιλία των Επισκόπων της! Αυτή, που αναπαραγάγει το κουσούρι και στον κατώτερο κλήρο.


Πρωτοπρεσβύτερος Δημήτριος Θεοφίλου: «Ο γάμος θαρρώ πως είναι ίσως το πιο παρεξηγημένο μυστήριο της Εκκλησίας.»


Πού το είδατε αυτό γραμμένο, ότι ο Χριστός είχε χαρακτηριστικά προσώπου σαν ηθοποιός του Χόλυγουντ...


ΔΙΑΒΑΖΩ: Απογευματινός προσκυνηματικός περίπατος, εις την Ιερά Μονή Παναγίας Γοργουπηκόου.


Τον Βασίλη Λεβέντη υποδέθηκε εγκάρδια στην Αρχιεπισκοπή ο Ιερώνυμος Λιάπης… (και τον Κωκό Γλύγκσμουργκ βεβαίως -τελετουργικά, στην μητρόπολη!)


Πιστεύετε ότι οι δυο πιο μεγάλες ανατολικές θρησκείες (όπως ο βουδισμός και ο χριστιανισμός), μας ήρθαν ουρανοκατέβατες -από εξωγήινους, UFO, και ιπτάμενους δίσκους;


ΔΙΑΒΑΖΩ: Είναι πολύ θετικό που η Λαϊκή Ενότητα δεν κατάφερε να μπει στη Βουλή.


Αμαρτία εξομολογουμένη… (Μέγαρο Μαξίμου, τώρα: Τσίπρας, παρέδωσε στον Τσίπρα)


Καλημέρα σας!


Καληνύχτα, καλό ξημέρωμα!


Το εκλογικό αποτέλεσμα


Η μ@λ@κία, και η προσευχή με το κομποσκοίνι!


Ασώματος η κεφαλή, περάστε κόσμε!


Τι κάνει ο παπάς, πίσω από την κοπέλα με το μίνι;


«Χαμένοι ή κερδισμένοι»??? (Η Ελλάδα, στα μπάζα της ιστορίας;)


Ξημερώματα Δευτέρας, και έχω μια πολύ σοβαρή θεολογική συζήτηση, με τη φίλη μου Xrysa Oikonomou.


Καλημέρα σας, καλή εβδομάδα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: