Παρασκευή 14 Αυγούστου 2015

Δεν θα επαινέσουμε όμως την εκκλησία που...

ΔΙΑΒΑΖΩ:
Fdimitrios Athanassiou
10 ώρες πριν
Eκκλησιαστικοί ταγοί που ανέχονται ακόμα σήμερα να κανακίζονται από κάθε είδους καθεστώτα με τιμές αρχηγού κράτους, παράσημα, τιμητικά διπλώματα, φανφάρες και πρες κόνφερανς, αρνούνται επίσημα το Xριστό, χωρίς καν να το υποψιάζονται. Tο νόημα του χριστιανισμού βρίσκεται στην εξουθένωση μέχρι θανάτου. Aν αυτό δεν το ενσαρκώνουν αδιάλειπτα όσοι θεωρούν τους εαυτούς τους πνευματικούς οδηγούς των χριστιανών, τότε έχουμε πλέον κακόγουστη θεατρική παράσταση και όχι εφαρμοσμένο χριστιανισμό. Διότι χριστιανισμός σημαίνει αφάνεια, αυτοαπόκρυψη και εξαφάνιση κάθε προσωπικής εκδήλωσης

(πρώην Μητροπολίτης Κοζάνης Αμβρόσιος)
 

ΣΧΟΛΙΑ:
Rosy Meintas 
"Άμα κατηγορείς το σπίτι σου θα πέσει να σε πλακώσει"! Ούτως ή άλλως αυτά που γράφονται εναντίων των ταγών μας, ισχύουν μάλλον για τους παπικούς.- 
Panagiotis Michalopoulos
Προς τους οποίους παπικούς οι δικοί μας ταγοί -με πρώτον τον οικουμενιστή Βαρθολομαίο, είναι όλο αγάπες και φιλιά, σε αντίθεση προς τους ορθόδοξους τους οποίους μισούν και διώκουν! Και αυτή η προδοσία είναι χειρότερη από την επιδειξιμανία! Έχουν άλλωστε πολλά κοινά (ορθόδοξοι και παπικοί ταγοί) , όπως η παιδεραστία και η ομοφυλοφιλία των επισκόπων.
Και το σπίτι μας να το επαινέσουμε, ναι! Την Εκκλησία μας, την ορθόδοξη πίστη μας, αυτήν ναι! Την εκκλησία το ναό -που είναι ο οίκος του Πατέρα μας, ναι, διότι είναι και δικό μας σπίτι! 

Δεν θα επαινέσουμε όμως την εκκλησία που είναι οίκος εμπορίου με τα τυχερά των παπάδων και με άλλα Σιμωνιακά τερτίπια… Δεν θα επαινέσουμε την εκκλησία οίκο ανοχής -έτσι όπως μετατρέπεται στα μυστήρια του γάμου και τη βάπτισης με την γύμνια των γυναικών εκεί!
Καταλάβατε;

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1484489358532050&id=100009130016052

Δεν υπάρχουν σχόλια: