Δευτέρα 6 Ιουλίου 2015

Καλημέρα, καλή εβδομάδα! Χαίρετε!

ΣΧΟΛΙΟ:
George Georgitsopoulos
19 ώρες πριν


Ο Τσίπρας, πέραν όλων των άλλων, με την απόφασή του για δημοψήφισμα πέτυχε και πολλαπλά στριπτίζ, σε πολλούς:
* Ξεγύμνωσε την κεκαλυμμένη φασιστική νοοτροπία που διέπει -πια- την Ευρωπαϊκή Ένωση, φασιστική νοοτροπία η οποία φαίνεται τόσο από τη δομή της (άπειροι μη-εκλεγμένοι γραφειοκράτες που κυβερνούν), όσο και από τις ωμές παρεμβάσεις της σε ζητήματα που άπτονται της Δημοκρατίας. Παρεμβάσεις έκαναν στην Ουκρανία (με τα γνωστά αποτελέσματα), παρεμβάσεις κάνουν και τώρα και σ` εμάς μη σεβόμενοι τη δημοκρατία. Πρώτος και καλύτερος στις παρεμβάσεις ο βρωμερός Σούλτς που θα πρέπει να καθαιρεθεί από το αξίωμα του προέδρου του ευρωκοινοβουλίου.
* Ξεγύμνωσε τα ελληνικά κόμματα. Φάνηκε ξεκάθαρα ποιοι είναι οι εξαγορασμένοι (επί δεκαετίες) και ποιοι οι καθαροί.
* Ξεγύμνωσε τους ιδιωτικούς τηλεοπτικούς σταθμούς και το διαπλεκόμενο ρόλο τους, καθώς και τους αργυρώνητους δημοσιογράφους.
* Ξεγύμνωσε την υποκρισία των δεξιών ψηφοφόρων, αλλά και την κακή νοοτροπία αρκετών άλλων που νοιάζονται μόνον για τον εαυτό τους.
Έστω και μόνον γι`αυτά, τον ευχαριστούμε!!

https://www.facebook.com/george.georgitsopoulos/posts/1017026738310078 

5 σχόλια:

stavroula είπε...

The day after :D

P. MICHALOPOULOS είπε...

Φοβάμαι ότι δεν είναι μέρα, αλλά νύχτα!
Ανάγκασαν σε παραίτηση τον Βαρουφάκη!
Ο Βαρουφάκης, είχε πει, ότι δεν θα υπογράψει κανένα νέο μνημόνιο, ότι καλύτερα να του κοπεί το χέρι! Και έτσι ναυαγήσαν οι τελευταίες συνομιλίες, έτσι γύρισε πίσω ο Τσίπρας, και έτσι μας παγίδευσε να του δώσουμε το ΟΧΙ, τον αέρα δηλαδη να κάνει ότι θέλει με τα μνημόνια, και να διώξει όσους του μπαίνουν εμπόδιο στην κωλοτούμπα!
Τώρα ο Τσίπρας, που είναι κι αυτός γιος μεγαλο εργολάβου, ανέλαβε από σήμερα μαζί με τα πολιτικά πτώματα –πολιτικούς αρχηγούς, να πάνε χέρι – χέρι, να προσκυνήσουν τους τοκογλύφους! Να τους χαιρόμαστε λοιπόν όλους!

stavroula είπε...

Ναι το διαβασα πρωι στα δικα μας νεα για την παραιτηση Βαρουφακη...
Καλες κολοτουμπες δλδ? Ειδωμεν

stavroula είπε...

ΥΓ Πριν καιρο ετυχε ν ακουσω και τον Μιμη Ανδρουλακη... στο να παραιτηθει/απολυση του Βαρουφακη και την δημιουργεια μιας εθνικης κυβερνησης. Ειμαι σιγουρη στο πρωτο θα γιορταζει σημερα.

P. MICHALOPOULOS είπε...

Καληνύχτα, Σταυρούλα μας!