Κυριακή 12 Ιουλίου 2015

Βάρδα κι, αράξαμε εγια μόλα! (καλό μεσημέρι Κυριακής, καλή συνέχεια)

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=359709917560550&set=p.359709917560550&type=1&theater

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Πριν από το δημοψήφισμα, είχα διαβάσει το εξής σχόλιο: Είτε νικήσει το ΟΧΙ, είτε νικήσει το ΝΑΙ, ο Ελληνικός λαός μετά το δημοψήφισμα θα υποστεί από τους δανειστές βιασμό παρά φύσι κατ' εξακολούθηση. Με τη διαφορά, ότι όσοι ψηφίσουν ΝΑΙ θα βιάζονται πλέον με τη θέληση και τη συγκατάθεσή τους, κι ας μην τολμήσουν να διαμαρτύροναι, ενώ όσοι ψηφίσουν ΟΧΙ θα βιάζονται παρά τη θέλησή τους.

Εμείς, το 62% του Ελληνικού λαού κάναμε το καθήκον μας, ψηφίσαμε ΟΧΙ, κι έχουμε τη συνείδησή μας ήσυχη και ως προς την Ιστορία της Ελλάδας και για ό,τι θα συμβεί στο μέλλον στον Ελληνικό λαό.

Δώδεκα μήνες μας δούλευαν οι "Δανειστές": εμείς πληρώναμε τα δανεικά ενώ εκείνοι μας έκοψαν την χρηματοδότηση. Παρά το δυσμενές προμήνυμα αυτό, η Ελλάδα δεν οργάνωσε plan Β (π.χ. αποθέματα χαρτονομισμάτων ευρώ ή παράλληλο ή εναλλακτικό νόμισμα ή ετοιμότητα για δραχμή) ώστε να ανταπεξέλθει όταν οι εκβιαστές κλείσουν τις τράπεζες. Τις έκλεισαν! Και τώρα χωρίς θέληση κι ετοιμότητα για εναλλακτική διέξοδο, χεστήκαμε! Φυσικά, προέχει η εξυπηρέτηση των συνταξιούχων. Εκβιασμός που θα μπορούσε να αποφευχτεί. Ποιος ισχυρογνώμων όμως επιμένει "ευρώ πάση θυσία;" Ευρώ, κι ας συνεχιστούν οι αυτοκτονίες; Ευρώ κι ας συνεχιστεί η ανεργία; Ευρώ κι ας συνεχιστεί η φτωχοποίηση των Ελλήνων; Ευρώ κι ας συνεχιστεί η αποβιομηχάνιση και η μιζέρια; Ευρώ κι ας μην μειωθεί το χρέος στο πραγματικό ύψος του; Ευρώ κι ας μην μας αποπληρωθεί το κατοχικό Δάνειο κι οι πολεμικές αποζημιώσεις; Γιατί;
Γιατί τη μια μέρα η Βουλή των Ελλήνων παρουσία του Πρωθυπουργού αποφαίνεται ότι μέρος του χρέους είναι επονείδιστο, πλαστό, απεχθές, εικονικό, και την επόμενη μέρα ο ίδιος ο Πρωθυπουργός αποδέχεται να εξοφλήσει ΟΛΟ το χρέος; Γιατί τη μια μέρα η Κυβέρνηση της Ελλάδας και η Βουλή των Ελλήνων αποφαίνεται ότι οι δανειστές μάς οφείλουν πολλά πολλά δισεκατομμύρια ευρώ, από το Κατοχικό Δάνειο και τις πολεμικές επανορθώσεις, και την άλλη μέρα, στις διαπραγματεύσεις η Ελλάδα δεν τους λέμε "φέρτε πρώτα αυτά που μας χρωστάτε, κι έπειτα σας δίνουμε κι εμείς όσα σας οφείλουμε".

Διαβάζουμε ότι τις τελευταίες μέρες, μισάνθρωποι και μισέλληνες "δανειστές" προτίμησαν να ξοδέψουν 800 δις ευρώ για να σταθεροποιήσουν την αξία του ευρώ στα χρηματιστήρια, αντί να δώσουν τα 12 δις ευρώ που εκλιπαρεί η Ελλάδα, όχι ως επαιτεία αλλά από όσα δικαιούται. Διαβάζουμε ότι, για να συνεχιστεί το "πρόγραμμα", θέλουν να υποθηκευτούν 50 - 70 δις από τον εθνικό πλούτο, βλέπε και υδρογονάνθρακες! Ώστε για τα πετρέλαια του Ν.Α. Αιγαίου γίνεται όλη η φασαρία; Καλά υποθέταμε πως ό,τι δεν πέτυχαν με την "ανεξαρτησία της Κρήτης", που προωθούσαν, θέλουν να το πετύχουν με την υποδούλωση όλης της Ελλάδας στα χρέη και στα μνημόνια για να της κλέβουν τα έσοδα από τους υδρογονάνθρακες του ΝΑ Αιγαίου.

Ο Θεός θα βάλει το χέρι Του. Υπάρχει Θεός που ασφαλώς θα σας τιμωρήσει κύριοι εκβιαστές, μη χαίρεστε με την ταπείνωση των Ορθοδόξων τιμίων Ελλήνων.

Επισκέπτης