Πέμπτη 2 Ιουλίου 2015

Καλημέρα, καλό μήνα! (με σχετική επίκαιρη εικονογράφηση)

ΣΧΟΛΙΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ: 
Τετάρτη, 1 Ιουλίου 2015

ΣΥΡΙΖΑ: Τα ΜΜΕ ξέχασαν κάθε δεοντολογία και τρομοκρατούν τους πολίτες


stavroula είπε...
Καλο μηνα κ.Παναγιωτη, τι να πουμε κι ο Θεος βοηθος.
1 Ιουλίου 2015 - 9:21 μ.μ.
 

P. MICHALOPOULOS είπε...
Καλό μήνα Σταυρούλα μας! Καλό υπόλοιπο καλοκαίρι!
Σήμερα το μεσημέρι είχαμε μια φοβερή καταιγίδα, μια απίστευτη χαλαζόπτωση. Λες, και κάποιος μας έχει βγάλει από το καλοκαίρι!
Το Σάββατο το μεσημέρι ήμουν στα Χάνια Πηλίου, με ψιλόβροχο, με το θερμόμετρο εκεί να γράφει 10 βαθμούς, και μέσα στο εστιατόριο που φάγαμε, ήταν αναμμένη μια μεγάλη μαντεμένια ξυλόσομπα, και ένα τζάκι επίσης. Όταν δε περάσαμε στην απέναντι από τον Βόλο και τον Παγασητικό πλευρά, στην πλευρά του Αιγαίου δηλαδη, στον άγιο Ιωάννη, είχε τέτοιο καιρό και τέτοιο κύμα, που αν και τέλος Ιουνίου ήταν αποτρεπτικός για να κάνουμε μπάνιο στη θάλασσα!
Αλλά παρά ταύτα, εγώ θεωρώ ότι έχουμε πάντα το θεό δίπλα μας, σε κάθε τόπο σε κάθε ώρα σε κάθε περίσταση. Είχαμε όλο αυτό το διήμερο (εκδρομή κλεισμένη εδώ και ένα μήνα) μια καλή πορεία τόσο στο να πάμε εκεί όσο και στον γυρισμό, μια πορεία που σε αρκετές περιπτώσεις περνάγαμε ξηστά σε γκρεμούς βάθους πολλών εκατοντάδων μέτρων.
Πιστεύω λοιπόν ότι ο θεός θα είναι μαζί μας και σε κάθε άλλη περίσταση, και σε αυτήν την εθνική και πολιτική κατάσταση που βρισκόμαστε τώρα!
Ο θεός, όχι ο μπάρμπα Σαμ! :-)
1 Ιουλίου 2015 - 10:34 μ.μ.

 http://xairete.blogspot.gr/2015/07/blog-post_66.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: