Τετάρτη 8 Ιουλίου 2015

Αυτή η Κυριακή (κρίσιμη για τα εθνικά μας θέματα) θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον! Θα είναι η πρώτη γιορτή του κωλόγερου Παΐσιου που τον αγιοποιήσαμε μια μέρα, Τρίτη και 13, λίγο μετά την εκλογική νίκη Τσίπρα, κάτι σαν αντίβαρο των χριστιανο-φασιστών. Μιλάμε για τον κωλόγερο που επιθυμούσε χούντα για να επιβληθεί πιο εύκολα η θρησκεία στο λαό! Τι λέτε λοιπόν να γίνει την Κυριακή; Μια νέα ΣΙΑ-παπαδοκρατία;

Αυτή η Κυριακή (κρίσιμη για τα εθνικά μας θέματα) θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον! 
Θα είναι η πρώτη γιορτή του κωλόγερου Παΐσιου που τον αγιοποιήσαμε μια μέρα, Τρίτη και 13, λίγο μετά την εκλογική νίκη Τσίπρα, κάτι σαν αντίβαρο των χριστιανο-φασιστών. 
 
Μιλάμε για τον κωλόγερο που επιθυμούσε χούντα για να επιβληθεί πιο εύκολα η θρησκεία στο λαό! 
Τι λέτε λοιπόν να γίνει την Κυριακή; Μια νέα ΣΙΑ-παπαδοκρατία;

ΣΧΕΤΙΚΟ:

ΔΙΑΒΑΖΩ: Οι ΗΠΑ ετοιμάζουν Πραξικόπημα στην Ελλάδα για να μην συμμαχήσει με τη Ρωσία! (Για το λόγο αυτό, απέστειλαν στην Αθήνα την ειδικό στα πραξικοπήματα Βικτόρια Νούλαντ.)

«Ένα πραξικόπημα στην Αθήνα για να σώσει τη συμμαχική Ελλάδα από τον εχθρό Ρωσία, είναι στις προετοιμασίες από τις ΗΠΑ και τη Γερμανία, με την υποστήριξη των μη φορολογουμένων της Ελλάδας – τους Έλληνες ολιγάρχες, τους αγγλο-έλληνες Εφοπλιστές και την Ελληνική Εκκλησία», γράφει ο John Helmer, μακροβιότερος ξένος ανταποκριτής στη Ρωσία, που δεν συνδέεται με τα εταιρικά μέσα ενημέρωσης.
http://xairete.blogspot.gr/2015/07/blog-post_76.html

ΣΧΕΤΙΚΟ:
Ο Τζήμερος, καλεί τον κόσμο σε πραξικόπημα: «Τέλος χρόνου, τους ανατρέπουμε!»
Δείτε τι ανάρτησε στον λογαριασμό του στο «twitter», ο ανεκδιήγητος Θάνος Τζήμερος:
ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: