Δευτέρα 29 Ιουνίου 2015

Όχι και πάλι όχι και ξανά όχι. Ποιος λέει ναι στους δήμιούς του που επί πέντε χρόνια τον βασανίζουν ταπεινωτικά και σαδιστικά;

Η Efi Memou κοινοποίησε μήνυμα από Panagiotis Michalopoulos
2 ώρες πριν
Panagiotis Michalopoulos
Θέλει και ρώτημα; Όχι και πάλι όχι και ξανά όχι. Ποιος λέει ναι στους δήμιούς του που επί πέντε χρόνια τον βασανίζουν ταπεινωτικά και σαδιστικά;
Φέρτε πίσω τα κλεμμένα, τις μίζες, τις υπερτιμολογήσεις, τα δάνεια αέρα κοπανιστό που μας δώσατε.
Φέρτε πίσω τα δανεικά που μας πήρατε με το κατοχικό δάνειο, δώστε μας και τις πολεμικές επανορθώσεις και αποζημιώσεις.
Και έπειτα θα πάρετε όσα σας οφείλουμε. το πραγματικό ποσό όμως, όχι τοκογλυφικά και υπερτιμολογήσεις.
http://xairete.blogspot.gr/2015/06/blog-post_357.html
 

Panagiotis Michalopoulos
http://xairete.blogspot.gr/search/label/OXI


Kostas Lambros

Δεν έχετε καταλάβει ότι ΕΜΕΙΣ πάμε στους δανειστές και τους ζητάμε λεφτά, γιατί δεν μπορούμε να ζήσουμε με όσα βγάζουμε ως κράτος ??? Αν μπορούσαμε να ζήσουμε μόνοι μας θα πηγαίναμε με παρακάλια ?

Panagiotis Michalopoulos

Μπορούσαμε να ζήσουμε! Με την υπαγωγή μας όμως στην ευρωπαϊκή ένωση (ΕΟΚ τότε), η γεωργική μας παραγωγή καταστράφηκε, διότι έτσι επιθυμούσαν οι εταίροι. Ανάγκαζαν τους παραγωγούς μας να καταστρέφουν τις σοδιές τους για να πουλάνε εκείνοι, και μας έμαθαν να ζούμε με επιδόματα.
Μετά, με πλαστογραφίες βγήκαμε φτωχοί που θα έπρεπε να πάρουμε δάνεια από αυτούς. Δάνεια με μεγάλους τόκους, χρήματα -κολοσσιαία ποσά, που δεν θα πήγαιναν στην ανάπτυξη της Ελλάδος αλλά στη διάσωση του γερμανικού και γαλλικού τραπεζικού συστήματος που αντιμετώπιζε την ευρωπαϊκή γενική κρίση. Για να μας δώσουν αυτά τα δάνεια χρησιμοποίησαν έναν δικό τους πράκτορα τον Γιώργο τον Παπαντρέου, πρωθυπουργό τότε! 

Μετά ο Παπανδρέου μεταμελήθηκε, και ήθελε να κάνει δημοψήφισμα για τα μέτρα αυτά της ευρωπαϊκής ένωσης. Τότε ο Σαμαράς, έβγαλε τη μάσκα του αντιμνημονικού και φόρεσε κι αυτοί τη μάσκα του ευρωπαϊστή και έτσι έβαλαν αυτόν για πρωθυπουργό οι δανειστές, δηλαδη οι γερμανοί. 
Τον έβαλαν δε να ψηφίσει πραξικοπηματικά και άλλα μνημόνια για την πληρωμή των οποίων υποθηκεύτηκε στο αγγλικό δίκαιο η εδαφική ακεραιότητα της Ελλάδος, η εθνική ανεξαρτησία μας.
Όταν ο λαός τα κατάλαβε όλα αυτά, ανέτρεψε τον Σαμαρά και δημοκρατικά με εκλογές, έφερε τον Τσίπρα. Αμέσως τότε οι ευρωπαϊστές, δηλαδη η Μέρκελ και ο Σόιμπλε, έκλεισαν την στρόφιγγα χρηματοδότησης των τραπεζών, προσποιήθηκαν ότι κάνουν διάλογο με τη νέα κυβέρνηση, μας παραπλάνησαν και δώσαμε τεράστια ποσά για δόσεις στο ΔΝΤ, και στη συνέχεια, 5 μήνες τώρα, προσπαθούν να ανατρέψουν την κυβέρνηση μας.
Το πρόβλημα λοιπόν δεν είναι οικονομικό αλλά πολιτικό, είναι ότι μας θέλουν αποικία, μας θέλουν υποτακτικούς τους, να αποφασίζουν αυτοί τι κυβέρνηση θα έχουμε, να τα πουλήσουμε όλα σε αυτούς για ένα πιάτο φακής –δόσης, ευρωπαϊκής στήριξης τάχα!
Ε, γι αυτό λοιπόν αποφασίσαμε επιτελούς να τους πούμε το ΟΧΙ.
Εμείς, ο απλός λαός, και όχι τα κομματόσκυλα, όχι οι δοσίλογοι, όχι οι τζογαδόροι του χρηματιστήριου, όχι οι μεγαλοκαρχαρίες που έχουν όλα τα χρήματα τους στο εξωτερικό, όχι αυτοί οι πολιτικοί που είναι στιγματισμένοι με μίζες και άλλες προδοσίες για τις οποίες θα πρέπει να λογοδοτήσουν, όχι οι σύγχρονοι μαυραγορίτες, αυτοί οι μαφιόζοι που θησαυρίζουν από τους πλειστηριασμούς και το ξεσπίτωμα ταλαίπωρων συνανθρώπων μας.
Εμείς θα το πούμε το όχι, και όχι αυτοί, οι ναι σε όλα!

https://www.facebook.com/efi.memou/posts/600241446745762

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=738944692894102&set=p.738944692894102&type=1&theater

Δεν υπάρχουν σχόλια: