Τρίτη 30 Ιουνίου 2015

Όχι, και στα «χαμαιτυπεία» ΜΜΕ: Διέλυσε την Σία Κοσιώνη και τον ΣΚΑΙ η Πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου (χθεσινοβραδινή συνέντευξη)

ΔΙΑΒΑΖΩ:
Panagiotis Tsiflidis
Το παιχνίδι παίζεται για να διαλύσουν την Ελλάδα.

Η χώρα έχει πετρέλαια και ορυκτό πλούτο μεγαλύτερο από του ΙΡΑΚ και ΙΡΑΝ. Επί πλέον η χώρα διαθέτει δυνατότητες αιολικής ενέργειας και το κλίμα της είναι ιδανικό για καλλιέργεια προϊόντων υψηλής ποιότητας. Τη χώρα την βλέπουν σαν την μελλοντική ενεργειακή αποθήκη. Θα κάνουν τα πάντα για να την αποκτήσουν.
Δεν τους ενδιαφέρει ούτε η Δεξιά ούτε η αριστερά. Τους ενδιαφέρει να έχουν στην πρώτη φάση ανθρώπους ανδρείκελα στην εξουσία. Ανδρείκελα έχουν και στο ΙΡΑΚ, Αφγανιστάν, Λιβύη, Αίγυπτο, Τουρκία, Βουλγαρία, Κύπρο. Με μαθηματική ακρίβεια περικυκλώνουν όλη τη λεκάνη της Μεσογείου. Το κομμάτι που λείπει από το πάζλ είναι η χώρα μας.
Το εμπόδιο λέγεται αυτή τη στιγμή ΣΥΡΙΖΑ και κάτι ανυπότακτοι Γαλάτες.
Ο στόχος τους είναι να διαλύσουν τη χώρα και αυτό θα το πετύχουν μόνο αν εμείς είμαστε διχασμένοι.
Ακόμα και να ρίξουν την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και να επαναφέρουν μια κυβέρνηση της αρεσκείας τους, θα φέρνουν τόσα δυσβάσταχτα οικονομικά μέτρα που δεν θα είναι ανεκτά από το λαό. Δεν θα μπορεί να τα αντέξει ο λαός. Όσο θα βλέπουν την αντοχή του λαού σε ένα μέτρο τόσο θα φέρνουν άλλο χειρότερο και αυτό γιατί ο τελικός σκοπός τους, είναι να εξαναγκάσουν το λαό να ξεσηκωθεί. Να δημιουργήσουν αναταραχή. Δεν τους ενδιαφέρει κανένας δικός τους Σαμαράς, Βενιζέλος ή Θεοδωράκης. Για αυτούς είναι άπαντες αναλώσιμοι. Μόλις εξυπηρετηθούν οι σκοποί τους θα τους δώσουν βορά στο ξεσηκωμένο πλήθος. Τους ενδιαφέρει ο διχασμός, να φαγωθούμε μεταξύ μας και να βρουν την ευκαιρία να τοποθετηθούν στρατιωτικά στη χώρα με δυνάμεις δήθεν για την ειρήνη και την ασφάλεια.
Μόνο αν είμαστε ενωμένοι χωρίς ταμπέλες θα τους καταστρέψουμε τα σχέδια.
Ας τους πούμε την Κυριακή ένα μεγάλο ΟΧΙ και ας ετοιμαστούμε για τον πόλεμο, όπως κάναμε πάντα.
Γιατί τον πόλεμο θα τον υποστούμε είτε έτσι είτε αλλιώς. Είτε με ευρώ είτε με δραχμή θα έχουμε πόλεμο. Το νόμισμα είναι το πρόσχημα ο φερετζές που κρύβεται το σχέδιο τους.
https://www.facebook.com/rachel.makri/posts/1169729423053125
 

ΔΙΑΒΑΖΩ:
Διέλυσε την Σία Κοσιώνη και τον ΣΚΑΙ η Πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου 

(χθεσινοβραδινή συνέντευξη)

https://www.youtube.com/watch?v=8KT4-XLi_e0

Δεν υπάρχουν σχόλια: