Πέμπτη 14 Μαΐου 2015

Ο ένας στήνει ολόκληρη ανασκαφή με σκελετό στην Αμφίπολη και ο άλλος κάνει βόλτες τα λείψανα της Αγίας Βαρβάρας. Οι κυβερνήσεις πέφτουνε μα η νεκροφιλία μένει.

Είπεν ο Κύριος, και γι αυτούς -τους σύγχρονους γραμματείς και φαρισαίους, -παπάδες και πολιτικούς: «ἄφετε αὐτούς• ὁδηγοί εἰσι τυφλοὶ τυφλῶν• τυφλὸς δὲ τυφλὸν ἐὰν ὁδηγῇ, ἀμφότεροι εἰς βόθυνον πεσοῦνται» (Ματθ. 15: 14)
ΔΙΑΒΑΖΩ:
Γιάννης Π. Βουγιουκλάκης
4 ώρες πριν
Γενικά είναι πολύ ευχάριστο όλο αυτό το σκηνικό με τα λείψανα της Αγίας Βαρβάρας, αφού αποδεικνύει περίτρανα ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, όπως και η προηγούμενη κυβέρνηση, απευθύνεται αποκλειστικά σε πολίτες κατώτατου νοητικού επιπέδου, τους οποίους προσβάλλει εκμεταλλευόμενη την πίστη τους.
Ο ένας στήνει ολόκληρη ανασκαφή με σκελετό στην Αμφίπολη και ο άλλος κάνει βόλτες τα λείψανα της Αγίας Βαρβάρας. Οι κυβερνήσεις πέφτουνε μα η νεκροφιλία μένει.
Βέβαια σε αυτό φταίνε και οι χριστιανοί που δεν έχουν κανένα πρόβλημα όταν οι τραγόπαπες – σε συνεργασία με το Κράτος – κάνουν χρυσές δουλειές εμπορευόμενοι ένα μάτσο κόκκαλα που δήθεν διαθέτουν υπερφυσικές δυνάμεις. Αντιθέτως, συνωστίζονται για να τα προσκυνήσουν. Ειδωλολατρία δε λέγεται αυτό;
Η δε έκθεσή τους στο ογκολογικό νοσοκομείο «Άγιος Σάββας» συνιστά κατάφωρο εμπόριο ελπίδας και εξαπάτηση των ασθενών, τη στιγμή μάλιστα που οι καρκινοπαθείς αδυνατούν να πληρώσουν τα φάρμακα που απαιτούνται για τη θεραπεία τους.
Δουλειά της Κυβέρνησης είναι να προσπαθεί για την όσο το δυνατόν καλύτερη περίθαλψη αυτών των ανθρώπων. Όχι να συνοδεύει ψοφίμια συνεργώντας στις φαντασιοπληξίες της Εκκλησίας ότι μπορούν να υποκαταστήσουν την Επιστήμη. Είναι λογικό καρκινοπαθείς που βρίσκονται καθημερινά αντιμέτωποι με το θάνατο να πιάνονται από το οτιδήποτε μην έχοντας τίποτα να χάσουν.
Το γεγονός ότι τα λείψανα θα συνοδευτούν στο αντικαρκινικό νοσοκομείο από τον Υπουργό Υγείας Παναγιώτη Κουρουμπλή είναι αδιανόητο και σκοταδιστικό.
Από αλλού τα περιμέναμε και από αλλού μας έρχονται τα εγκεφαλικά.
Μέρα ντροπής και μόνο.

https://www.facebook.com/yiannis.pan.vougiouklakis/posts/10203981710085991
«Κύριον τoν Θεόν σου προσκυνήσεις καὶ αυτώ μόνω λατρεύσεις»

Δεν υπάρχουν σχόλια: