Δευτέρα 6 Απριλίου 2015

Ούτε προφήτες να ήμασταν, όταν λέγαμε εδώ και καιρό για τις διακοπές της Βίκυς Σταμάτη Τζοχατζοπούλου, στο… «Super Paradise» του Δρομοκαΐτειου! Και να τι μαθαίνουμε σήμερα…

Yahoo Ελλάδας - Ειδήσεις
3 ώρες πριν
- Απίστευτες αποκαλύψεις για τις ανέσεις που απολάμβανε η σύζυγος Τσοχατζόπουλου στο Δρομοκαϊτειο...
- Βίκυ και Άκης πήγαιναν βόλτες στην εξοχή...
ΔΙΑΒΑΖΩ:
Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τις ανέσεις και το ειδικό καθεστώς που απολάμβανε η Βίκυ Σταμάτη στο Δρομοκαϊτειο, όπου νοσηλεύεται φρουρούμενη από τον Δεκέμβριο του 2013!
Όπως αποκάλυψαν σήμερα οι εργαζόμενοι στο Ίδρυμα, η Βίκυ Σταμάτη έκανε ακόμη και βόλτες στο βουνό, που βρίσκεται κοντά στο Δρομοκαϊτειο και μάλιστα πολλές φορές, μαζί με τον κρατούμενο σύζυγό της Άκη Τσοχατζόπουλο!
Μοιάζει απίστευτο σενάριο επιστημονικής φαντασίας, είναι όμως πραγματικότητα! Όταν ο πρώην ισχυρός άνδρας του υπ. Εθνικής Άμυνας έπαιρνε άδειες από τις φυλακές Κορυδαλλού, όπου κρατείται, όχι μόνο επισκεπτόταν την σύζυγό του, αλλά την έπαιρνε χέρι-χέρι και πήγαιναν βόλτες στην εξοχή, συνοδευόμενοι από εξωτερικούς φρουρούς!
Εκτός από τον Άκη Τσοχατζόπουλο, η Βίκυ Σταμάτη έβλεπε και το παιδί της, με το οποίο έπαιζε ποδόσφαιρο σε παρκάκι που βρίσκεται κοντά στο Δρομοκαϊτειο.
Τις καταγγελίες έκαναν ο πρόεδρος και ο γενικός γραμματέας του Δρομοκαϊτειου, που βρίσκονται σε ευθεία αντιπαράθεση με τους εξωτερικούς φρουρούς του ιδρύματος, μετά την απόδραση της Βίκυς Σταμάτη τη νύχτα της Πέμπτης.
Μάλιστα, ο πρόεδρος κ. Μιχάλης Γιαννακός, απευθύνει με νόημα το ερώτημα στους συναδέλφους του εξωτερικούς φρουρούς, εάν εντάσσεται στα καθήκοντά τους και αν επιτρέπεται από τον κανονισμό λειτουργίας, να πηγαίνουν την κ. Σταμάτη βόλτες στο βουνό και μάλιστα κατ' επανάληψη!
Ο γενικός γραμματέας του Σωματείου Εργαζομένων Ιωσήφ Σίσκας, αναφέρει από την πλευρά του ότι δεν επιτρέπεται από το νόμο να έχει ειδικούς θαλάμους κράτησης για κρατούμενους και το ίδρυμα μπορεί να παρέχει απλή θεραπεία και φιλοξενία και σε καμία περίπτωση φύλαξη.
Από την πλευρά τους, οι εξωτερικοί φρουροί επισημαίνουν πως δεν έκαναν τίποτε με δική τους πρωτοβουλία, αλλά μόνο κατόπιν σχετικών εντολών...
Στο μεταξύ, μετά από την απόδραση της Βίκυς Σταμάτη που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων, οι αρχές του Δρομοκαϊτειου παίρνουν ειδικά μέτρα, φυσικά εκ των υστέρων...
Όπως έγινε γνωστό, πλέον, η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου παίρνει άδεια ακόμη και για να κάνει μπάνιο στο δωμάτιό της! Και όταν αυτό συμβαίνει, μαζί της είναι και μία νοσηλεύτρια.

http://www.newsit.gr/ellada/fylaki-metra-stamati-tsoxatzopoulos-vouno-0604/388467 
Γράψαμε...
(Τρίτη, 10 Μαρτίου 2015)
Βίκυ Σταμάτη: Αντί να είναι κλεισμένη σε κελί στον Κορυδαλλό, παραθερίζει στην απέραντη κατάφυτη κατασκήνωση του Δρομοκαΐτειου! (φωτο: και τρελή, και σέξι, να πούμε!)
http://xairete.blogspot.gr/2015/03/blog-post_20.html
Γράψαμε
ακόμα…
Θρίλερ με την απόδραση τα ξημερώματα (2/4/2015) της Βίκυ Σταμάτη, -συζύγου του πρώην υπουργού Άκη Τζοχατζόπουλου, από τη βίλα στην οποίαν εφιλοξενείτο («Πτέρυγα Ευεργετών») στα όρια του δάσους Αιγάλεω, μέσα στο απέραντο άλσος του Δρομοκαΐτειου! Να ξέρει άραγε κάτι για το μυστήριο αυτό, ο οικονομικός πατριάρχης; Του αποκάλυψε κάτι σχετικό ο προφήτης Παΐσιος τον οποίον ο ίδιος τον αγιοποίησε πρόσφατα;
http://xairete.blogspot.gr/2015/04/400.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: