Τρίτη 28 Απριλίου 2015

Καλέ κύριε, καλέ κυρία! Έβαλα τη γάτα μου, (εεε, τη μάνα μου ήθελα να πω), να κλαίει! Λυπηθείτε μας, και φέρτε ό,τι χρυσαφικά έχετε να μας τα κρεμάσετε για τάματα! Για να συγχωρεθούν τα πεθαμένα σας, και να λιγοστέψουν τα ζωντανά σας, καλέ!

Elena Goldi μαζί με Mark Harris και Mark Stephen Harris
2 ώρες πριν
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=473946082757175&set=a.393756567442794.1073741830.100004253626874&type=1&theater

ΣΧΕΤΙΚΟ:

ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΣ, είπε... Αθλιότητα στην αθλιότητα… Απάτη, στην απάτη… Ασέβεια στην ασέβεια… Η θεομπαιξία και το θρησκεμπόριο, σε όλο το αισχρό το μεγαλείο! 

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Διπλή η ατιμία, κ. Μιχαλόπουλε!
Πρώτον:
Και έκαναν την Παναγία να κλαίει… Όπως συχνά γίνεται… Και σε μια περίπτωση μάλιστα -όπως σχολίασε ο χημικός κ. Ι. Καρδάσης, αποκαλύφθηκε ότι έτρεχε βυσσινάδα από τα μάτια της Παναγίας… Και…
Δεύτερον:
Φόρτωσαν την εικόνα με εγκόλπια μητροπολιτών και σταυρούς αρχιμανδριτών, για κράχτη… Ότι τάχα είναι θαυματουργή… Μετατρέποντας την, σε «εκκλησιαστική λατέρνα», όπως βλέπουμε συχνά να χαρακτηρίζεται το άθλιο αυτό φαινόμενο με τα «τάματα ασέβειας – βεβήλωση εικόνων».

Ανώνυμος είπε...

Αθλιότητα στην αθλιότητα… Απάτη, στην απάτη… Ασέβεια στην ασέβεια… Η θεομπαιξία και το θρησκεμπόριο, σε όλο το αισχρό το μεγαλείο!

Ανώνυμος είπε...

Πώς αλλιώς θα πείσουν τον κόσμο να προσκυνάει είδωλα, αφού αυτό το απαγορεύει ο λόγος του θεού; Πώς θα προσελκύσουν πελάτες στο παγκάρι;
Σου λέει, αυτή δεν είναι είδωλο, είναι ο ζωντανός θεός, είναι και πιο πάνω από τον θεό, είναι η «Θεοτόκος» που γέννησε τον θεό!
1. Απόδειξη, ότι κουνιέται, ότι κλαίει και κάνει ό,τι και ένας σαλτιμπάγκος στο τσαντίρι του πανηγυριτζή («περάστε κόσμε»), για να σε εντυπωσιάσει, και να σου τα πάρει!
2. Απόδειξη, ότι δεν είναι μια κοινή εικόνα είναι ότι αυτήν, την έφτιαξε ο γιατρός του απόστολου Παύλου, ο ευαγγελιστής Λουκάς, που προλάβαινε να έχει και ατελιέ αγιογράφου τρέχοντας στις περιοδείες, διωκόμενος παντού, και μέσα σε περιπέτειες με ναυάγια και άλλα πολλά!
3. Απόδειξη, ότι αυτή η εικόνα είναι «φανερωμένη»! Άρα ο θεός θέλει να την προσκυνήσεις και να την τιμήσεις με τάματα και με άλλες γενναίες προσφορές στο παγκάρι και στην τσέπη του παπά!
4. Απόδειξη ότι η εικόνα αυτή δεν είναι είδωλο, είναι και ότι θεωρείται… «αχειροποίητη»! Ότι δηλαδη την έριξε η ίδια η Παναγία, -σαν το αυτόγραφο στους θαυμαστές της, από τον ουρανό… Όπως στην αρχαία ειδωλολατρική Ελλάδα, πετούσε τα κούτσουρα με την προτομή του, ο ιδιος ο Δίας από τον Όλυμπο, προσφορά στους ανθρώπους!