Τρίτη 14 Απριλίου 2015

Οι Αντίχριστοι! Έστησαν αισχρή προβοκάτσια (με υπερπαραγωγή στην αναπαραγωγή μιας γελοίας ψευδολογίας στο διαδίκτυο), για να συκοφαντήσουν, για να σταυρώσουν τη Ζωή Κωνσταντοπούλου!

 
ΔΙΑΒΑΖΩ:
John Michael Loverdos
13 ώρες πριν
 
Ελλάδα η χωρα όπου ανθεί φαιδρά πορτοκαλεα κι όπου πρόεδρος της Βουλής ειναι η Ζωη Κωνσταντοπουλου που απειλεί φτωχούς μεροκαματιάρηδες, υπαλλήλους βενζινάδικου. Θλίψη, μεγαλη θλίψη. Κατάντια, μεγαλη κατάντια. Βαθια, βαθύτατη παρακμη. Σωτηρια δεν υπάρχει. Άλλοιμονο στα παιδια μας...
ΣΧΟΛΙΑ:
Παναγιώτης Στρογγυλός

Όλοι μα όλοι μας (σας) γνωρίζαμε από πριν τη συμπεριφορά της.Την πρότειναν την ψήφισαν, την ασπάστηκαν σταυρωτά και τώρα ζητάνε τα ρέστα. Αιδώς...ιδιαίτερα στους Αντιπολιτευόμενους που τη ψήφισαν.
Panagiotis Michalopoulos

Τι περιμένεις κ. Παναγιώτη; Ο βούρκος, πετάει παντού βούρκο! Στόχος τώρα, η κ. Ζωή Κωνσταντοπούλου! Δεν θα τους περάσει όμως σε όλους αυτούς, σε όσους κατασκεύασαν την προβοκάτσια, και σε όσους την αναπαράγουν με τόση χαιρεκακία, χύνοντας μάλιστα και κροκοδείλια δάκρυα του τύπου «αλλοίμονο στα παιδιά μας» κλπ...! Η αλήθεια θα λάμψει!
Όσο για τον κύριο δημοσιογράφο που μιλάει για κατάντια, ας δει πρώτα τι προβάλει το πορνοκάναλο στο οποίο έχει εκπομπή επικαιρότητας! Τσόντες και μόνο τσόντες, διαφημιστικές των ροζ τηλεφώνων στη νυχτερινή ζώνη! Κρίμα! Και μιλάμε για κανάλι όπου είχε εκπομπή και ένας Γιώργος Ζερβός, ο οποίος φιλοξενούσε τακτικά και ένα Νίκο Σωτηρόπουλο, αείμνηστοι πια και οι δυο!

Nicolas Protonotarios
Δηλαδή βρε Μιχαλόπουλο μονο η απειλή απόλυσης θα ήταν για σένα μεμπτό. Όλα τα υπολοιπα τα κανεις γάργαρα? Τι πρεπει να κανει δηλαδή η δεύτερη τη τάξει πολιτικός της χώρας σου? να σε μαστιγώσει δημοσίως χωρίς βρακι?
Panagiotis Michalopoulos

Οι περισσότεροι τίτλοι ρε Νικόλα, στην μαζική αυτή αναπαραγωγή ενός ψεύδους που από ότι φαίνεται καθαρά είναι όλο αυτό, έλεγαν ότι απείλησε με απόλυση τον υπάλληλο… Και γι αυτό ξεκινούσα έτσι το σχόλιο μου, με στοιχεία μετά από μια δημοσιογραφική έρευνα. Άλλα δημοσιεύματα πάλι έλεγαν ότι τον προπηλάκισε κιόλας!
Άσε ρε Νικόλα τα μεγάλα λόγια για μαστιγώματα… Στο σπίτι του κρεμασμένου που είστε, δεν μιλάνε για σχοινί. Στη φωλιά του κούκου, του μητροπολίτη Ιερεμία Φούντα που είχε λυσσάξει κι αυτός τις προάλλες εναντίον της Ζωής! Πάρτε μαστίγια και κυνηγήστε ξεβράκωτο όλο αυτό το παπαδαριό με το οποίο μια ζωή χαριεντίζεστε και το οποίο πάντα στηρίζετε και σας στηρίζει! Χα!

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1379210109074297&id=100009559620888
ΣΧΕΤΙΚΟ: 
Τη στήριξή της στη Ζωή Κωνσταντοπούλου εξέφρασε η Ραχήλ Μακρή.
Με ανάρτησή της στο facebook η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τοποθετήθηκε σχετικά με την καταγγελία για την Πρόεδρο της Βουλής, η οποία φέρεται να απείλησε υπάλληλο βενζινάδικου.
Η Ραχήλ Μακρή έγραψε τα εξής: «Ο πανικός του κ. Σαμαρά είναι τόσο μεγάλος που δημιουργεί γεγονότα και φαντασιώσεις εκεί που δεν υπάρχουν. Άλλωστε μια ματιά στους υποτιθέμενους μάρτυρες και στην δραστηριοποίηση τους στα social media φανερώνει το ήθος, το ύφος και την εμπάθεια με την οποία κακόβουλα δημιουργούν εντυπώσεις και σπιλώνουν υπολήψεις.
Το ήθος της κ. Κωνσταντοπούλου καθώς και ο πολιτικός της βίος δεν αφήνουν περιθώρια αμφιβολίας για την πλαστότητα των καταγγελιών».


http://www.kontranews.gr/politiki/item/62618-raxil-makri-kwnstantopoulou
ΔΙΑΒΑΖΩ:
Γυρνώντας σημερα το πρωι απο τις Ελβετικές Άλπεις όπου είχα παει να εορτασω το Πάσχα του Κυρίου, εκανα μια παράκαμψη απο την Αιδηψό να κανω μια βουτιά για τα ρευματικα μου.
Σταμάτησα λοιπόν να βάλω μπετζινα εξω απο την πόλη όπου κ εχω να καταγγείλω οτι πέτυχα την κυρία Κωνσταντοπουλου να γρονθοκοπεί τον υπάλληλο του πρατηρίου ουρλιάζοντας του «ΑΝΤΕ Γ@ΜΗΣΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΓΡΥΛΟΣ ΣΟΥ».
Μαζι της ηταν κ ο Ρώσος πρόεδρος Βλαδίμηρος Πούτιν ο οποιος καβαλα σε μια πολική αρκούδα περιέλουζε τον άτυχο υπάλληλο με φυσικό αέριο Γκαζπρομ, οση ώρα 3000 τζιχαντιστες αποκεφαλιζαν τους κατοίκους της Αιδηψού προς ένδειξη διαμαρτυρίας για την απαράδεκτη συμπεριφορά των εστιατόρων στο γραφικό αυτο χωριο όπου αρνούνται να κόψουν απόδειξη κ για αυτο το λόγο χρεοκωπησαμε ως χώρα.
Τα χα ολα γραμμένα σε βίντεο στο κινητό αλλα τα σβησα γιατί δεν χωραγαν κατι τσόντες που θελα να κατεβάσω.

(του Χάρης Ζάβαλος στο nostimonimar.gr)

ΣΧΕΤΙΚΟ:
Έκτακτο! Τα γεγονότα τρέχουν… Συμβαίνει τώρα!
ΔΙΑΒΑΖΩ:

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου έχει ταμπουρωθεί στο ψιλικατζίδικο της γειτονιάς όπου και κρατάει ομήρους ανήλικα παιδιά, έγκυες γυναίκες, ανάπηρους και γέρους επειδή ο υπάλληλος αρνήθηκε να της δώσει καλαμάκι για το Μίλκο, προφασιζόμενος έλλειψη αλλά προφανώς βυσσοδομώντας εναντίον της ελπίδας που έρχεται.
Έντρομοι μάρτυρες, που κατάφεραν να αποδράσουν λίγο πριν η πρόεδρος της Βουλής ζωστεί με εκρηκτικά, δηλώνουν ότι τους ανάγκασε να ορκιστούν πως δεν είδαν, δεν άκουσαν απειλώντας τους πως ξέρει που μένουν και θα έχουν πολύ κακά ξεμπερδέματα.
«Υπήρχαν» και βίντεο και φωτογραφίες, αλλά η κα Κωνσταντοπούλου απειλώντας ότι θα θρηνήσουμε νεκρούς εξανάγκασε αυτούς που τα τραβήξανε να τα σβήσουν. Σε εμφανή κατάσταση σοκ τα δύστυχα θύματα ανέφεραν πως τα μαλλιά της ανέμιζαν απειλητικά και δεν είχαν καμία άλλη επιλογή παρά να υπακούσουν. Η κυρία Κούλα από το σουβλατζίδικο απέναντι μίλησε και για ακτίνες θανάτου που έβγαιναν από τις βλεφαρίδες της προέδρου της Βουλής.
Με ειδοποιούν από το κοντρόλ ότι η κα Κωνσταντοπούλου ως Queen Kong έχει σκαρφαλώσει στην Ακρόπολη και με ελαφρά τινάγματα της πλούσιας κόμης της καταρρίπτει τα F16 που προσπαθούν να την θέσουν υπό έλεγχο, στέλνοντας τα να συντριβούν στις γύρω γειτονιές και προκαλώντας τον θάνατο εκατοντάδων αμάχων. Στην Ευρώπη, έκτακτη συνεδρίαση ηγετών προσπαθεί να αποφασίσει αν πρέπει να γίνει στρατιωτική επέμβαση για να αποκατασταθεί η ειρήνη στην Ελλάδα.
(του Παναγιώτη Χατζηστεφάνου)

Δεν υπάρχουν σχόλια: