Δευτέρα 13 Απριλίου 2015

Καλημέρα, καλή διακαινήσιμο εβδομάδα! Κοπιάστε! Χαίρετε!

Και οι πιο πρόσφατες αναρτήσεις μας, ήταν…

«Ο παπάς του χωριού μου»!


ΔΙΑΒΑΖΩ: Αυτός ο παπάς θα είναι το μαύρο στίγμα στην ιστορία ενός ταπεινωμένου λαού


Πώς το «άγιο φως», λειτούργησε για λίγο σαν μπιστολάκι που στεγνώνει τα γένια, σαν πατσαβούρα βετέξ…


Δημήτρης Παπαδημούλης: Οι νέοι που έχασαν και φέτος τη ζωή τους από τη χρήση βεγγαλικών, ας γίνουν αφορμή για να επανεξετάσουμε ορισμένες επικίνδυνες "παραδόσεις"...


Προς Θάλιαν επιστολή Γεωργίου, το Ανάγνωσμα! (περί αγίου φωτός ξανά ο λόγος)


Πέτρος Γαϊτάνος: Το δράμα του ομοφυλόφιλου πιστού


Άγιο φως Ιεροσολύμων… Η χαρά του κάθε πούστη, που του πιάνουν μέσα στο στριμωξίδι τον ποπό για τα προκαταρτικά! Ουρλιαχτά ξεφωνισμένων, στο ναό της Αναστάσεως! (πρώτο βίντεο). Δείτε τη διαφορά, και πώς ολοκάθαρο κατεβαίνει το άγιο φως, στο δεύτερο βίντεο…


Όλος ο θίασος επί σκηνής. Η λεγόμενη «αποθέωση». Τον Χριστό, τον ντύνει ο γνωστός οίκος «Άγγελος», διότι...


Αναστάσιμος ύμνος: «Και χίλια περιστέρια, να σου φιλούν τα χέρια…»


Από τις ευχετήριες κάρτες που λάβαμε…


Μέση ανατολή… Ιεροσόλυμα! Εμείς δεν είμαστε μουσουλμάνοι να ζωστούμε πακέτο με εκρηκτικά, και να βρεθούμε μετά τσιφ, στον ουρανό! Εμείς είμαστε ορθόδοξοι χριστιανοί, από Ρουσία… Και κρατάμε το σούπερ ενισχυμένο (σε χόντρη δέσμη) κερί μας (χοντρή ’κονόμα για κάποιους), και περιμένουμε να κατεβεί από τον ουρανό το άγιο φως! Χα!


Χριστός Ανέστη, μάγκες και μάγκισες, άμα λάχει να πούμε!


Συνέβη τώρα… Πρώιμο – Αναστάσιμο: Ηγέρθη και ο Δημήτρης Παπαδημούλης! Θαύμα – θαύμα!


«Έκσταση»… (όχι το χάπι), …το χόρτο που φύεται στον τάφο του Χριστού! Μία φούντωση, μια φλόγα… Σαν τη Φραγκοσυριανή!


Στρατιωτικές αναβαθμίσεις: Η λαϊκή έκφραση «θα δεις τον Χριστό φαντάρο», τώρα και σε έξτρα πασχαλινή απόδοση, όπως… «θα δεις τον Χριστό Σημαιοφόρο»!


Η εκδίκηση της γυφτιάς: Ιεροσόλυμα, σήμερα το απόγευμα, στο αεροπλάνο… Η μπάντα ανέκρουσε τον εθνικό ύμνο της αποστολής του Αρχηγού αγίου φωτός στην Ελλάδα! (τα λόγια: «Τρίχες και στο πουκάμισο, και στο σακάκι τρίχες βρήκαν και μπαινοβγαίνουνε, τα βάσανα και οι λύπες!»)


Μεγάλη Πέμπτη βράδυ: 60χρονος ιερέας της Μητροπόλεως Κορίνθου, πέθανε από συγκοπή, μπροστά στην ηραία πύλη, στη μέση από τα 12 ευαγγέλια!


Έβαλε και φέτος γκολ, ε… έβγαλε και φέτος το άγιο φως… Η εθνική ομάδα μας στα Ιεροσόλυμα! Απευθείας σύνδεση με τον πανάγιο τάφο και τον αρχιεπίσκοπο Χάρρυ!


Αυτή η Ελλάδα, που έχει σαν θεό της, και που τιμά σαν αρχηγό της μια Απάτη, το λεγόμενο «άγιο φως», είναι καταδικασμένη να ζει στο σκοτάδι της παπαδοκρατίας, και σύντομα θα σβήσει από τον χάρτη!


Οι νεο-ειδωλολάτρες, οι αρχαίοι πρόγονοι των οποίων έκαναν ακόμα και ανθρωποθυσίες και έκαναν επίσης και κανιβαλισμούς (πέρα από την παιδεραστία, την ομοφυλοφιλία τους και την κτηνοβασία που είχαν για σπορ), κατηγορούν σήμερα τους χριστιανούς γιατί είναι λέει σκληροί, που τρώνε αρνάκι το Πάσχα! Χα!


ΔΙΑΒΑΖΩ: Ο κοσμάκης ψοφάει για θεάματα. Χριστιανικά θαύματα. (Η φαρσοκωμωδία με το Άγιον Φως!)


Πρώτη-φορά-αριστερά: Τα αεροπλάνα θα μεταφέρουν παντού το χαρμόσυνο μήνυμα "Μην κοιτάτε που γίναμε κυβέρνηση με πολιτικό όρκο, είμαστε κι εμεις κότες πολιτικάντηδες"


Τσίπρας: Λένε ότι κλάνει μέντες μπροστά στο παπαδαριό (στην ιστορία αυτή με το «άγιο φως», και όχι μόνο) και ότι έκανε τάμα στον Καμμένο (αν δεν έχει πέσει μέχρι τότε) να πάει και στην Τήνο -τον 15γουστο, …γονατιστός!


Μέγα μυστήριο τα μαρτύρια και ο θάνατος του Εσταυρωμένου Ιησού!


Νεοελληνική κατάντια: τα ιερά μας στολισμένα απο επαγγελματίες. Επιτάφιος με άνθη εισαγωγής, ανευ μυρωδιάς κ εντοπιοτητος. Σαν να ειμαστε στις Φιλιππίνες...


Αν δεν είχε προδώσει ο Ιούδας τον Χριστό, τι θα μπορούσε να συμβεί μετά;


Καλή Ανάσταση (ΜΗΝΥΜΑ: Φως άκτιστον και «άγιον φως»)


Με μια γελοιογραφία και ένα ανόητο άρθρο, το athensmagazine.gr σταυρώνει σήμερα τον Χριστό!


Χέρι – χέρι… Παπαδο-πουτανιά, και Καμμένη-αριστερή κυβέρνηση: Με τιμές αρχηγού κράτους και φέτος η υποδοχή του Αγίου Φωτός (Ειδικές πτήσεις θα το μεταφέρουν σε όλη την Ελλάδα)


Καληνύχτα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια: