Τετάρτη 22 Απριλίου 2015

Καλημέρα… Στην υγειά σας, …Κοπιάστε! Χαίρετε!

Και οι πιο πρόσφατες αναρτήσεις μας, ήταν…

Σταύρος Ξαρχάκος: Οι φωτογραφίες του γάμου του με την 36χρόνια νεότερη σύντροφό του


Καλησπέρα σας! (21/4/2015 7:46 μμ) Γιατί χαίρεται ο κόσμος…


Η χούντα του Παπαδόπουλου, οι Καραμανλήδες (Κωνσταντίνος και Κώστας), η αιώνια χρεοκοπία, κλπ, κλπ.


Καλά κρυμμένα αρχαία μυστικά, αποκαλύπτονται… Αρχαίοι φύλακες του τάφου του Χριστού, ανακάλυψαν (φωτο) την πηγή του αγίου φωτός! Ήταν ένας μικρός ιπτάμενος δράκος (τύπου Drakensang - φλογοβόλος), γνήσιος απόγονος εκείνου που σκότωσε ο άγιος Γεώργιος… Δράκος, που ασπάστηκε τον χριστιανισμό, κατέφυγε στον τάφο και έκανε εκεί φωλιά, παράγοντας -με ένα φύσημα του, το φως -για χάρη του Έλληνα πατριάρχη!


Ο κ. Ιωάννης Καρδάσης, σχολιάζει την… «εκπόρευση» του «αγίου φωτός».


Ερώτηση: Το «άγιο φως» των Ιεροσολύμων, εκπορεύεται μόνο εκ του Πατρός κάθε Πάσχα, ή και εν του Υιού άμα λάχει να πούμε;


Τυχαίες φωτο, σχετικές με το θέμα: Μεσόκοπος παπάς στα Γιάννενα, πέταξε το καλυμμαύχι του, έδεσε κόμπο πίσω του το ράσο του -να κρέμεται σαν φράκο…


Η εν πολλαίς αμαρτίες περιπεσούσα…


Από μικρός δεν κουρευόταν ο Χριστός και...


Καλημέρα, Ευσταθία! Βέβαια, η πυρολατρία π.χ. δεν είναι και η καλύτερη μέθοδος για να δοξάζουμε το θεό. Για ανατολίτικη μου μοιάζει η προέλευση της… Έτσι έχουμε τα αναστενάρια, έχουμε το άγιο φως, κλπ, κλπ.


Το εγκρίνει αυτό ο σεβασμιότατος μητροπολίτης Γλυφάδας κ. Παύλος, το να έχει δηλαδη σταυρό για σκουλαρίκι ο γαμπρός;


1. Οι Δυτικοί έχουν τα Χριστούγεννα, και το χωριό του Σάντα Κλάους στον Βόρειο Πόλο, όπου και το εργοστάσιο παιχνιδιών με τα ξωτικά κλπ. 2. Εμείς, η ορθόδοξη Ανατολή, έχουμε το Πάσχα, και το ναό της Αναστάσεως στην Ιερουσαλήμ, όπου και το εργοστάσιο κατασκευής αγίου φωτός… (δείτε φωτο με το τι πραγματικά γίνεται στο παρασκήνιο, με γκομενάκια αγγελάκια αντί για ξωτικά)


Καλημέρα… Καλή εβδομάδα… Στην υγειά σας… Κοπιάστε! Χαίρετε!

Δεν υπάρχουν σχόλια: