Πέμπτη 9 Απριλίου 2015

Καληνύχτα σας!

Και οι πιο πρόσφατες αναρτήσεις μας, ήταν…

Έτσι την πάτησε και ο γνωστός μας για την παράκρουση που είχε και για τα δαιμονικά του οράματα γέροντας Παΐσιος


Η Αλίκη, στη χώρα που βγαίνει το «άγιο φως»!.. (Κατά τη διάρκεια του 10ου και του 11ου αιώνα πίστευαν ότι το φως «παράγεται» με θαυματουργικό τρόπο. Πλέον η Εκκλησία δεν το υποστηρίζει αυτό επισήμως, αλλά το αφήνει να εννοείται, ποντάροντας στους ευκολόπιστους ακόλουθούς της, και στους αφελείς!..)


Τα κεριά μπορούν να ανάψουν μόνα τους, ισχυρίζεται ο πρόεδρος των σκεπτικιστών


Αντρικά είναι αυτά τα ονόματα, ή γυναικεία; Ή ουδέτερα, απροσδιορίστου φύλου;


Νέο μήνυμα από τη φίλη κ. Αθηνά Μιχαλοπούλου: «Χαίρετε! Ό,τι κι αν κάνει ο καιρός, ένα είναι βέβαιο: Ο Χριστός, θ’ Αναστηθεί!!!!»


Τι αναφέρουν τα Διεθνή Μέσα για τη συνάντηση Τσίπρα-Πούτιν


Γέμισε η οθόνη της τηλεόρασης χθες, σε ζωντανή εκπομπή του ΡΙΚ, από την παρουσία της Α.Π. του Μητροπολίτου Ταμασού κ.κ. Ησαΐα! Ο μπούλης κύπριος Δεσπότης, μίλησε και για το «άγιο φως»!..


Πέρασε κι αυτή η γιορτή των Τσιγγάνων! Του χρόνου πάλι! Καληνύχτα! (Η 8η Απρίλιου, έχει καθιερωθεί σαν ημέρα των Ρομά.)


Η μια γριά στην άλλη: «Σκατά στα μούτρα σου μωρή…»


Panagiotis Michalopoulos: "Ξέρετε την τεράστια διαφορά μεταξύ της κρίσης και της κατάκρισης;"


Και εμείς στα νιάτα μας (δεκαετία ’80) χορέψαμε σε ντισκοτέκ… Απολαύσαμε τον ζωηρό ρυθμό, και τα φωτορυθμικά… Αλλά δεν μπήκε και ο διάβολος μέσα μας… Να σφυρίζουμε να μπιζάρουμε και να ουρλιάζουμε δαιμονισμένα… Σαν τους οπαδούς του λεγομένου αγίου φωτός το Πάσχα, στη φιέστα στον λεγόμενο τάφο του Χριστού, στα Ιεροσόλυμα…


Μ. Τετάρτη σήμερα, και είχαμε χιόνια, ακόμα και στην Πάρνηθα! Και ας είναι μόνο αυτό, όλο το κακό, και να μην απειληθεί –καταργηθεί φέτος το Πάσχα! Ευχόμαστε, με δεδομένο αυτόν τον πολύ ψυχρό καιρό (συν τους 10 μποφόρ βοριάδες), να μην μας έρθει κατεψυγμένο, ακόμα και αυτό το εξ Ιεροσολύμων εισαγόμενο άγιο φως, ως ιπτάμενο αεροπορικώς σε τόσο ύψος, μέσα στη γυάλα (λάμπα θυέλλης) το κατακαημένο!


Ένας βυζαντινού προφίλ λογαριασμός στο facebook, με όνομα «Στύλος Ορθοδοξίας», με έδρα του δημιουργού της, την Θεσσαλονίκη, κοσμείται στην πρώτη σελίδα του από αλλεπάλληλα βιντεάκια με στριπτίζ – πορνό, με αποστολέα κάποιον «Sakis Panos», τα οποία όπως λένε οι σχολιαστές, είναι… και ιός! Άλλο πάλι και τούτο!


Διαβάζω σήμερα στο facebook, τη διαφήμιση για ξενοδοχεία της Αθήνας… Με νηστίσιμες τιμές, για παραμονή λίγων ωρών… Με φωτο: αισθησιακό διάκοσμο! (Σχολιάζω: Θα πήγαινε άραγε εκεί ο ηθοποιός Κωνσταντίνος Κατακουζηνός; Αν ναι, θα έπαιρνε και το πεντόκιλο μπουκάλι -του μπεταντίν, μαζί του;)


Διαβάζω: Άγιος Παΐσιος - Βιογραφία, θαύματα και θεραπείες… Προφητείες – διδαχές» (ΣΧΟΛΙΑΖΩ: Ο άγιος των χριστιανο-φασιστικών βιβλιοπωλείων – Ένα πασχαλιάτικο δώρο - Για πάσαν νόσον, και πάσαν μαλακίαν!)


Καλημέρα! (Ο καιρός το Πάσχα: Θα χιονίσει;)

Δεν υπάρχουν σχόλια: