Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015

Απίστευτο σκετς υπέρ της Ελλάδας στην κρατική γερμανική τηλεόραση! (Το ανάρτησα χθες στη σελίδα μου στο facebook, το κοινοποίησα δε παντού, και στον Παπαδημούλη, και στο Ποντίκι… Και με χαρά βλέπω ότι σήμερα το προβάλει και «το ποντίκι» στην ηλεκτρονική του έκδοση.) Απολαύστε το καταπληκτικό βίντεο.

ΔΙΑΒΑΖΩ ΣΗΜΕΡΑ:
Ο χρήστης ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ κοινοποίησε ένα σύνδεσμο
2 ώρες πριν

ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ WEB
Απίστευτο σκετς υπέρ της Ελλάδας στην κρατική γερμανική τηλεόραση! (Video)
Ένα απίστευτο σκετς, υπέρ της ελληνικής πλευράς παρουσιάστηκε σε εκπομπή της γερμανικής τηλεόρασης και συγκεκριμένα του ZDF.

Τα γερμανικά ΜΜΕ, μας έχουν συνηθίσει σε υποστήριξη της σκληρή πολιτικής της καγκελαρίας, ιδιαίτερα απέναντι στην Ελλάδα. Δεν είναι λίγες οι φορές που οι γερμανικές εφημερίδες αναφέρονται με απαξιωτικούς όρους στους Έλληνες λόγω του υπέρογκου χρέους της χώρας, αλλά και των αντιδράσεων που υπήρξαν στο παρελθόν για τις προτεινόμενες από τους εταίρους μεταρρυθμίσεις.

Η σατιρική εκπομπή «Die Anstalt» έκανε τη διαφορά και με ένα καταπληκτικό σκετσάκι, αποφάσισε να στηλιτεύσει τόσο την συμπεριφορά των Ευρωπαίων εταίρων απέναντι στην Ελλάδα, όσο και το ζήτημα της στάσης της Γερμανίας για τις πολεμικές αποζημιώσεις και επανορθώσεις και την αποπληρωμή του αναγκαστικού κατοχικού δανείου. Απολαύστε το καταπληκτικό βίντεο.
ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΟΥ, ΧΘΕΣ:
Ο Panagiotis Michalopoulos
κοινοποίησε το βίντεο του χρήστη Ich bin Grieche.
9 ώρες πριν
1. Γερμανική TV (ZDF) ο φορέας: στην ταβέρνα τρόικα - Η τρόικα καταστρέφει τα πάντα..... 
2. Γροθιά στη μούρη της Γερμανικής κυβέρνησης, από Γερμανούς ηθοποιούς στο ZDF!! Όλα τα στοιχεία, όλα τα εγκλήματα...
https://www.facebook.com/panagiotis.michalopoulos1/posts/866390330090314?pnref=story

ΣΧΕΤΙΚΟ:
HOT DOC
2 ώρες πριν
«Η τρόικα στην ταβέρνα»: Εκπληκτικό σκετς στη γερμανική τηλεόραση για τις πολεμικές αποζημιώσεις
Ίσως η γερμανική τηλεόραση (και δη η κρατική ARD) θα ήταν το τελευταίο μέρος όπου θα περιμέναμε να δούμε κάποιο θέμα υπέρ της διεκδίκησης των ελληνικών αποζημιώσεων. Κι όμως.
Σε ένα εξαιρετικό σκετς στη σατιρική εκπομπή Die Anstalt, οι συντελεστές θέτουν με έξυπνο τρόπο το θέμα των πολεμικών αποζημιώσεων, του κατοχικού δανείου, αλλά και των αντιφατικών απαιτήσεων της «τρόικας», και αν έστω και ένας Γερμανός το ξανασκέφτηκε βλέποντας την εκπομπή, τότε σίγουρα είναι μία νίκη για τη χώρα μας.
Στο σκετς εμφανίζεται μάλιστα και ο Έλληνας Αργύρης Σφοντούρης, επιζών της σφαγής του Διστόμου, που δίνει μία άλλη διάσταση στο θέμα.

http://ht.ly/KXvgi

Δεν υπάρχουν σχόλια: