Δευτέρα 16 Μαρτίου 2015

Επαναλαμβάνεται η ιστορία με τον Παστίτσιο. Τώρα, κυνηγούν το μπλογκ «το φρέσκο», που ανάρτησε υβριστικό σχόλιο για τον Βαγγέλη…

Επαναλαμβάνεται η ιστορία με τον Παστίτσιο. Τώρα, κυνηγούν το μπλογκ «το φρέσκο», που ανάρτησε υβριστικό σχόλιο για τον Βαγγέλη… 
Και ζητούν στο πιάτο το κεφάλι των δημιουργών του ιστολογίου αυτού, αφού ήδη το είχαν μπλοκάρει -στη στιγμή, από χθες!
http://www.athensmagazine.gr/portal/newsnpeople/171859
ΣΧΟΛΙΟ:

Panagiotis Michalopoulos
Σημεία των καιρών! 

Μόνο λιβάνισμα σε αυτόν τον νεαρό νεκρό επιτρέπεται! Αν ξεφύγει κάποιος και πει ότι τον θεοποίησαν τον νεαρό (τον παρουσιάζουν σαν Χριστό με το άγιο πνεύμα σαν περιστέρι στο κεφάλι), τότε αυτός καθυβρίζεται αισχρά και μπλοκάρεται!
Βέβαια, -και αυτό ήταν καλό, κόπηκε στο λεπτό το μπλογκ to-fresko!
Είπαμε! Πρόσβαλε τον νεαρό θεό!
Στο μεταξύ, εδώ και χρόνια τώρα, υπάρχουν καθημερινά αμέτρητες βλασφημίες κατά του Χριστού και της Παναγίας, σε πολυάριθμα μπλοκ και ιστοσελίδες… Ποτέ όμως, κανένας, δεν έχει επέμβει εναντίον τους!

ΝΕΑ ΣΧΟΛΙΑ:
Panagiotis Michalopoulos
Τον βρήκαν νεκρό την Κυριακή το πρωί, μετά από μακρά εξαφάνιση του… Ο ιατροδικαστής θεώρει την αυτοκτονία, ως την πιο πιθανή αιτία… Στο μεταξύ κάποιοι στο facebook, έσπευσαν να τον αγιοποιήσουν, να τον παρουσιάσουν ακόμα και σαν Ιησού Χριστό… με το άγιο πνεύμα σαν περιστέρι πάνω από το κεφάλι του!
Ναταλία Παπαδάκη
Ναι αυτό σε πειραξε εσενα?? το ότι κάποιοι μεσα από καποιο σάιτ μιλάνε χυδαια και προσβλητικά για το παλικάρι μας χωρίς να σεβαστουνε τον πόνο τις οικογένειας αυτό το παραβλέπουμε ε??? 
Panagiotis Michalopoulos
Έχουμε λοιπόν δυο υπερβολές εδώ Ναταλία… Και όπως φυσιολογικά αντιδρούμε για τις βρισιές κατά του παιδιού, έτσι πρέπει να αντιδρούμε και στη συγκεκριμένη υπερβολή, που αποτελεί βλασφημία! Όσο καλό παιδί κι αν ήταν, όσο και αν θέλουμε να τιμωρηθούν αυτοί που το οδήγησαν εκεί -στο χαντάκι, δεν μπορούμε να το κάνουμε και Χριστό! 
Panagiotis Michalopoulos
Χθες, και τα δυο γελοία και άθλια περιστατικά: Από τη μια η ακρότητα με τις βρισιές κατά του νεκρού σε μπλογκ («κακό ψόφο στον ομοφυλόφιλο» κλπ), στην άλλη ακρότητα με την θεοποίηση του νεαρού στο facebook!
Γεωργια Γκαρδαλινου
Αγαπητέ Παναγιώτη, λυπάμαι αλλά θα διαφωνήσω μαζί σου ως προς το δεύτερο σκέλος, της θεοποίησης...
Panagiotis Michalopoulos
Αυτή η θεοποίηση δεν είναι δική μου, αγαπητή Γεωργία! Είναι ιδέα αυτών που τον αγιογράφησαν σαν Χριστό το νεαρό, με το περιστέρι πάνω στο κεφάλι του, σαν να βαφτίζεται κι αυτός στον Ιορδανη τον ποταμό! Τέτοια βλάσφημη γελοιότητα! 
Και να ξέρεις ακόμα Γεωργία, ότι στο έγκλημα αυτό που έγινε εκεί στα Γιάννενα (ώθηση σε αυτοκτονία ή εκτέλεση), αυτοί με τη φωτογραφία πρόσθεσαν ένα ακόμα: Δεξιά και αριστερά στο νεαρό, έβαλαν και δυο μισόγυμνα αγγελάκια, χαρακτηριστικά σύμβολα της εκκλησίας των πούστηδων και παιδεραστών του πάπα! Αν με αυτό ήθελαν να δώσουν κάποιο συμβολισμό, κάποια αιχμή σε κάποια ιδιαιτερότητα του εγκλήματος αυτού εκεί στο χαντάκι, τότε διαπράττουν και αυτό το έγκλημα, δηλαδή του διασυρμού του νεαρού, διαπράττουν μια ακόμα βλασφημία, την βλασφημία εναντίον του νεκρού τη φορά αυτή.
ΣΧΕΤΙΚΟ: 
Κυριακή, 15 Μαρτίου 2015

Τον βρήκαν νεκρό το πρωί, μετά από μακρά εξαφάνιση του… Ο ιατροδικαστής θεώρει την αυτοκτονία, ως την πιο πιθανή αιτία… Στο μεταξύ κάποιοι στο facebook, έσπευσαν να τον αγιοποιήσουν, να τον παρουσιάσουν ακόμα και σαν Ιησού Χριστό… με το άγιο πνεύμα σαν περιστέρι πάνω από το κεφάλι του!

ΣΧΕΤΙΚΟ:

Με τίτλο «ιδιαιτερότητες», το χθεσινό σκίτσο του Γιάννη Ιωάννου! Είναι μεν πολιτικό, αλλά φαίνεται να παραπέμπει στην «ιδιαιτερότητα» (???) του νεκρού φοιτητή της γαλακτοκομικής σχολής Ιωαννίνων! Θα επέμβει άραγε και εδώ η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος (όπως και στο μπλογκ To-fresko), και, για αυτό το αδίκημα («τα ήθελε ο κώλος του;») της προσβολής νεκρού;

Δεν υπάρχουν σχόλια: