Παρασκευή 20 Μαρτίου 2015

Καληνύχτα, καλό ξημέρωμα! Χαίρετε!

Και οι πιο πρόσφατες αναρτήσεις μας, ήταν…

Την «ξέσχισαν» πάλι απόψε, και την ορθοδοξία, και την Παναγία, στους χαιρετισμούς… χοροστατούντος (στο «ξεπαρθένεμα») του μητροπολίτη Νέας Σμύρνης κ. κ. Συμεών!


Ένας 25χρονος, ένας 28χρονος και ένας 50χρονος είναι οι τρεις που εντόπισε η δίωξη ως τους υβριστές του Βαγγέλη


Σοκ από τον πολιτικό που προστάτευε τον αρχηγό των τραμπούκων - Εκβίαζαν τον Βαγγέλη με οπτικό υλικό: "Δίναμε σφαλιάρες στο κοπέλι για να γελάσουμε. Αλλά αυτό δεν είναι τίποτα"


Η Χορωδία της Παναγίας της Καρναβαλο-Βροντούς, Σαλαμίνας (Χωρ.Παναγ.Καρν.Βροντούς.Σαλαμ.)


Άσμα, ασμάτων: «Αχ, και πότε θα έρθει πάλι εκείνη η ώρα… Τα μαύρα τα μεσάνυχτα… Να πάμε τρέχοντας στην εκκλησιά για να πάρουμε το άγιο φως… Αυτό το μαγικό, το εξαίσιο και μοναδικό… Το αποκλειστικά εισαγόμενο από τα Ιεροσόλυμα! Αχ!»


Μοιάζει με επιθεωρησιακό νούμερο με τίτλο: «Viva Católica»!


Το «Ισλαμικό Κράτος» (ISIS), εναντίον ΚΑΙ του μεγάλου (δρακοκτόνου) Αγίου Γεωργίου, στη Συρία!


Άραγε υπάρχει πράγματι εδώ, γελοιοποίηση της σταύρωσης του Χριστού; Αυτός, δεν μοιάζει καθόλου με τον Χριστό!


Ορθόδοξα Πατριαρχεία: Χριστιανικά ή μασονικά;


O Νίκος Βλαχόπουλος εκ Παρισίων, και οι ομοφυλόφιλοι του Άνθιμου.


Γι αυτό ήρθε ο Χριστός στον κόσμο, και γι αυτό ίδρυσε την Εκκλησία του, και γι αυτό Σταυρώθηκε: Για να κάνουν οι παπάδες τα γωνιακά τους τα μαγαζιά, και για να πραγματοποιούν τέτοιες θεατρικές τελετές!


Ο κ. Β. Διαμαντόπουλος (ο μασκαράς παπάς του ΣΥΡΙΖΑ), κατά Τσίπρα, για το κρατικό αυτοκίνητο!


Panagiotis Michalopoulos: "Σκατά να φάνε όλοι αυτοί οι ανάξιοι..."


Δεν έχουν τέλος οι ακρότητες, στα σχόλια λατρείας για τον αυτόχειρα φοιτητή. 1. Αγιοποιείται και θεοποιείται από τους χριστιανούς… 2. Γίνεται και ημίθεος από τους 12θεϊστές!


Θα κόψει τελικά η κυβέρνηση τους μισθούς των παπάδων; Θα το δούμε τότε κι αυτό στα πεζοδρόμια, δίπλα σε κάδους σκουπιδιών; Και πώς θα τους ξεχωρίζουμε τότε;


Η λεγόμενη, «αγία οικογένεια»!.. Όχι βέβαια μια οικογένεια μελαψών ανθρώπων, αραπάδων και κατοίκων της Παλαιστίνης την εποχή του Χριστού… Αλλά μια σύγχρονη γνήσια αμερικανική οικογένεια… Αγιογραφία δηλαδη, κάτι σαν σκηνή από ταινία ηθοποιών του Χόλυγουντ!


Τα λέγαμε (χθες και σήμερα)… ΣΧΟΛΙΑ, σε σχετική ανάρτηση ιστοσελίδας με όνομα σιχαμερού πλάσματος των βρομερών υπονόμων! Ναι, ακόμα και εκεί! Χα!


Μαλακίας, το Ανάγνωσμα; (Άγιος Λουκάς Αρχιεπίσκοπος Συμφερουπόλεως και Κριμαίας -ο Θαυματουργός, και Ιατρός.)


Κάτι είπε ο Βαρουφάκης στο Σόιμπλε, στη συνάντηση τους… Κάτι πολύ ανθρώπινο, τρυφερό και ευγενικό… Αλλά παραταύτα, εκείνος τον μίσησε ακόμα πιο πολύ!


Τυχαίες εικόνες…


ΔΙΑΒΑΖΩ: Παραμύθια τα περί αυτοκτονίας του Βαγγέλη!


Ο παπάς ο παχύς… «Φάε πολύ-λάδι, χοντρό μου καντήλι, και έλα βράδυ, να με πολυφωτίσεις!»


Αθώος για το φόνο, ο Ιωσήφ! Δηλώνει, εξομολογείται… Και ορκίζεται στην τιμή του: «Έχω άλλοθι, δεν ήμουν εκεί τότε! Δεν έχω ιδέα για τον συγκεκριμένο κρίνο!» (φωτο)


Ίδια μέθοδος αγιοποίησης, όπως και με τον Παΐσιο… Τώρα, και, για αυτόχειρες! Προηγείται η προβολή του πρόσωπου στο Ίντερνετ (φωτο, αγιογραφίες, κλπ), και μετά έρχεται και η δικαίωση του από την Εκκλησία! (Σχετικό: Τσούρμο από παπάδες και ένας δεσπότης στην κηδεία του Βαγγέλη στη Κρήτη.)


Καλημέρα… Κοπιάστε! (Το πρόγραμμα επισκεψιμότητας της blogger.com, με ενημερώνει ότι χθες το μπλογκ μου, δέχτηκε 6.063 επισκέψεις. Σήμερα δε το πρωί, έχουν έρθει στις σελίδες του 745 αναγνώστες, μέχρι τώρα! Ευχαριστώ!)

Δεν υπάρχουν σχόλια: