Παρασκευή 27 Μαρτίου 2015

ΘΑΥΜΑ – Υπάλληλος της Αρχιεπισκοπής με 3,5 εκατ. ευρώ εξ… ουρανού

ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ στο:
crashonline. gr
25. Μαρτίου, 2015
ΘΑΥΜΑ – Υπάλληλος της Αρχιεπισκοπής με 3,5 εκατ. ευρώ εξ… ουρανού
Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι οικονομικοί εισαγγελείς όταν ανακάλυψαν έναν λογαριασμό με 3,5 εκατ. ευρώ χωρίς ποτέ να δηλωθεί.
Η έκπληξη έγινε ακόμη μεγαλύτερη όταν διαπίστωσαν ότι ο κάτοχος του λογαριασμού αυτού ήταν κατώτερος υπάλληλος της… Αρχιεπισκοπής, ο οποίος δήλωνε 7.000 ευρώ ετήσιο εισόδημα. Και ήταν λόγω εισοδήματος παντού μέσα στα… δωρεάν επειδή εμφανιζόταν και θύμα της οικονομικής κρίσης: στο επίδομα θέρμανσης, στον διακανονισμό για τα «κόκκινα» δάνεια, για δωρεάν ηλεκτρικό ρεύμα και πολλά άλλα.
Ο επίκουρος οικονομικός εισαγγελέας Ι. Δραγάτσης τον ανακάλυψε και τον κάλεσε να δώσει εξηγήσεις. Και ξέρετε πώς ο κατώτερος υπάλληλος της Αρχιεπισκοπής δικαιολόγησε τα 3,5 εκατ. ευρώ: ότι ήταν χρήματα διαφόρων ιερωμένων που διαχειριζόταν ο ίδιος. Μόνο που έμπλεξε για τα καλά…
Πηγή: ΒΗΜΑτοδότης

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

"3,5 εκατ. ευρώ: ότι ήταν χρήματα διαφόρων ιερωμένων που διαχειριζόταν ο ίδιος"!

Εδώ εμείς εργασία μισού αιώνα και σπάνια ο τραπεζικός μας λογαριασμός να έχει 500 ευρώ, τα δε χρέη πολλαπλάσια! Οι ιερείς 3.500.000 ευρώ; Που τα βρήκαν; Από τα τυχερά άραγε;

Άραγε μεταξύ τους είναι και κάποιοι που φωνακούν ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ;

Φυσικά, φαντάζομαι ότι η αιτιολόγηση του ΟΧΙ δεν θα είναι "να μη γίνονται ηλεκτρονικές διασταυρώσεις περιουσιών, αδήλωτων πόθεν έσχες κ.λπ." Θα είναι ότι... τα τσιπάκια έχουν χάραγμα, σφράγισμα αντιχρίστου, προάγγελος του θηρίου της αποκαλύψεως κ.λπ. !!!

Κορόϊδα που είμαστε!

Επισκέπτης

P. MICHALOPOULOS είπε...

Πολύ ωραία τα λέτε. Όπως πάντα! Ευχαριστούμε θερμά!