Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015

Ο Nick Alatas, έγραψε: «Το μνημόνιο όπως το γνωρίζαμε πέντε χρόνια τώρα Τελείωσε!»

Ο Χαράλαμπος Καρπούζος, έγραψε:
Ο Ελληνικος λαος δεν πρέπει να ξεχνά και εαν ξεχνα θα πρέπει να θυμάται οτι ο κυριος Τσιπρας ελεγε "θα σκισουμε τα μνημόνια και θα ειναι μερα μεσημέρι" Ο Σαμαρας ελεγε για Ζάππειο 1,2,3. Τελικα ποιον δρόμο εχουν ακολουθήσει? Τα συμπερασματα δικα σας... Εγω ολόψυχα στηρίζω την κυβέρνηση γιατι βλεπω οτι εχει κανει στροφη σε αυτα που έλεγε πριν τις εκλογες και έχει καταλάβει τι πρέπει να κάνει για το καλό του Ελληνικού λαου.
ΣΧΟΛΙΑ:
Christos Christopoulos
Πάλι καλά Χαράλαμπε, που την "στηρίζεις" την κυβέρνηση! Προχθές άλλα έγραφες.
George Kalfopoulos
Φιλαρακο Χαράλαμπε, μου φαινεται που εισαι απο αυτους που χαιρονται την αποτυχια της κυβερνησης....
Nick Alatas

Λανθασμένη οπτική της πραγματικοτητας. Το μνημόνιο όπως το γνωρίζαμε πέντε χρόνια τώρα Τελείωσε. 
Σύμφωνα με τον Έλληνα Υπουργό Οικονομικών τώρα διαμορφώνεται ένα πρόγραμμα που θα καταλήξει στον τελικό γύρο των διαπραγματευσεων με το ζήτημα του χρέους να κυριαρχεί εκεί. 
Το πρόγραμμα "γέφυρα" θα έχει ριζοσπαστικες μεταρρυθμισεις και μέτρα αντιμετώπισης της ανθρωπιστικής κρίσης. Μέχρι να καταλήξουμε στο τελικό σχέδιο στα τέλη Ιουνίου. Τυχόν καταστρατηγηση της ουσίας του προγράμματος με βάση το οποίο βγήκε ο Σύριζα θα είναι casus belli με τον Ελληνικό Λαό. 
Έγινε ένας έντιμος συμβιβασμός, ο οποίος δεν πρέπει να παραβιάσει την ουσία των μέτρων αντιμετώπισης της ανθρωπιστικής κρίσης. Ο Σαμαράς είχε ήδη κάνει την αλλαγή πριν τις εκλογές του 2012. Επιπλέον εφάρμοσε ένα πρόγραμμα "ταφόπλακα" για τον Ελληνικό Λαό και ο Λαός "μίλησε" στις εκλογές με την ψήφο του. 
Η Κυβέρνηση αυτή πρέπει να εφαρμόσει πρώτα και πάνω από όλα ένα πρόγραμμα αντιμετώπισης της ανθρωπιστικής κρίσης. Γιατί κράτη χωρίς ανθρώπους δεν υπάρχουν. Πρώτα οι άνθρωποι και μετά οι αριθμοί.
https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=336266093250054&id=312559942287336

Δεν υπάρχουν σχόλια: