Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2015

Διαβάζονται τα θέματα που αναρτήσαμε με ετικέτα: DOKIMH.MONAXH-GARYFALLIA.MPAVELA.

Η Δόκιμη μοναχή Γαρυφαλλιά Μπαβέλα, θεολόγος-Κοινωνιολόγος,
αρθρογράφος σε Αργειακές εφημερίδες… Ναύπλιο Greece, 
είπε:
26/1/2015
Τώρα που ο κατ' εξοχήν άθεος (ο Τσίπρας) θα αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας, ετοιμαστείτε για πραγματική άμυνα εν Χριστώ!
Το παρεάκι της Γαρυφαλλιάς
https://www.facebook.com/ToPareakiTisGaryfalias/

2 σχόλια:

NEA KAI PALAIA είπε...

ΕΝΩ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ (ΜΑΣΟΝΟΙ ΚΑΙ ΜΗ) ΗΤΑΝ "ΕΝΘΕΟΙ";

Ο ΦΑΡΙΣΑΪΣΜΟΣ ΣΤΟ ΕΠΑΚΡΟ ΚΑΙ
Ο ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ ΜΟΝΑΧΙΣΜΟΣ...

P. MICHALOPOULOS είπε...

Γιαλαντζή μοναχισμός, λέτε!
Να σας πω με την ευκαιρία ότι χθες, έλαβα ένα περίεργο τηλεφώνημα σχετικά με το θέμα. Διαμαρτύρεται κάποιο πρόσωπο ότι με αυτό που έγραψα για τη μοναχή, για την αποκάλυψη δηλαδη του δημοσίου διαλόγου που είχαμε με αυτήν στο λογαριασμό της στο facebook, ότι με αυτή μου την ενέργεια, έχω λέει φέρει «μεγάλη αναστάτωση σε μια ολόκληρη μοναστική κοινότητα», και θα εννοεί βέβαια το μοναστήρι όπου είναι δόκιμη η συγκεκριμένη κυρία.
Από την αρχή της τηλεφωνικής μας συνομιλίας, προσπάθησα να μάθω με ποιο πρόσωπο μιλώ αλλά υπήρξε άρνηση από την άλλη πλευρά. «Δεν έχει σημασία αυτό» μου είπε, «αλλά αυτά που γράφετε εσείς, είναι το πρόβλημα». Ρώτησα να μάθω τουλάχιστον αν μιλώ με άντρα ή με γυναίκα διότι ούτε αυτό μπορούσα να το καταλάβω από τη φωνή, αλλά πάλι δεν έλαβα καμιά σχετική πληροφόρηση.
Η φωνή, εξακολουθούσε να τσιρίζει, και δεν δεχόταν να ολοκληρώσω καμία μου πρόταση για να απαντήσω. Όταν μάλιστα προχώρησε και σε απειλές εναντίον μου, τότε αναγκάστηκα να κλείσω το τηλέφωνο. Στο μεταξύ, πρόλαβα και εντόπισα έναν αριθμό κινητού τηλεφώνου, έχω δε γράψει και ολόκληρη τη συνομιλία, οπότε αν ενοχληθώ ξανά, θα ενεργήσω ανάλογα.