Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2015

Γιατί όχι Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο… παπα-Ηλίας Υφαντής? Ε?

ΔΙΑΒΑΖΩ:
Υφαντής παπα-Ηλίας Υφαντής
13 Φεβρουαρίου
ΜΙΑ ΛΑΜΠΕΡΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Ειπώθηκε ότι ζητήθηκε από τον Αρχιεπίσκοπο Αλβανίας κ. Αναστάσιο να τιμήσει με την εξέχουσα προσωπικότητά του τον ύπατο θεσμό του Προέδρου της Δημοκρατίας. Θεσμό ο οποίος δεινοπάθησε κατά τα τελευταία χρόνια εξαιτίας «των εν πολλαίς και μεγάλαις αμαρτίαις περιπεσουσών μνημνιακών κυβερνήσεων».
Ο Μακαριώτατος όμως Αρχιεπίσκοπος κ. Αναστάσιος αρνήθηκε, όπως φαίνεται λόγω της ιδιότητός του ως κληρικού. Όμως…
Κατά πάντα ισάξια προσωπικότητα προς τον Μακαριώτατο κ. Αναστάσιο είναι ο εξαίρετος καθηγητής της Φιλοσοφίας κ. Χρήστος Γιανναράς.
Έτσι ώστε και ο θεσμός του Προέδρου της Δημοκρατίας να επανεύρει την αμαυρωθείσα αίγλη του. Αλλά και να αποφύγουμε και κάποιους πολυφορεμένους πολιτικούς, εν ενεργεία ή και αποστρατεία, οι οποίοι μπορεί να μην είναι άσχετοι προς τα πολιτικά αμαρτήματα του παρόντος ή και του παρελθόντος. Των οποίων η παρουσία μπορεί να είναι αποκαρδιωτική.
Ο Μεγάλος Ουγκώ έλεγε: «Άνω σχώμεν τας διανοίας». Και το Ευαγγέλιο επίσης συνιστά να τοποθετούμε το φως στο λυχνοστάτη, προκειμένου να φέγγει παντού.
Και στην προκειμένη περίπτωση ο κ Γιανναράς είναι ένα αστέρι πρώτου μεγέθους, που θα εμπνέει υπερηφάνεια στους Έλληνες και σεβασμό στους οποιουσδήποτε ξένους.
Και βέβαια η επιλογή του θα περιποιεί τιμή και στην τωρινή Κυβέρνηση.

παπα-Ηλίας

ΣΧΟΛΙΑ:
Panagiotis Michalopoulos
Ανακεφαλαίωση- ο παπα-Ηλίας, μαινόμενος:
1. Panagiotis Michalopoulos: «Θέλουμε έναν πρόεδρο που να μην είναι απλά διακοσμητικό στοιχείο. Να είναι και ακαταλαβίστικος! Να μιλάει με τις ώρες και να μη βγάζεις κανένα νόημα! Σαν τον Γιανναρά! Χα!»
2. Υφαντής παπα-Ηλίας Υφαντής: «Το Γιανναρά και το Ζουράρη δεν τους καταλαβαίνουν αυτοί, που τόσα χρόνια είχαν συνηθίσει τη γλώσσα της προδοσίας και του κρετινισμού των μνημονιακών καθασρμάτων...» (γλώσσα ιερωμένου! Χα!)
3. Panagiotis Michalopoulos: «Άλλα τα ακαταλαβίστικα του κ. Ζουράρη, που έχουν να κάνουν με όσους δεν ξέρουν αρχαία, και άλλα τα ακαταλαβίστικα του Γιανναρά, τα φιλοσοφήματα του, του στυλ άρες-μάρες-κουκουνάρες Χα! Αλλά εσείς πάτερ, σαν φιλο-βασιλικός (ή μήπως δεν είστε;) γιατί δεν προτείνετε τον Κωνσταντίνο Γλύγκσμπουργκ για πρόεδρο;» (δεν τον είπαμε παλιάνθρωπο τον παπά, αλλά φιλο-βασιλικό, με ερωτηματικό.)
4. Υφαντής παπα-Ηλίας Υφαντής «Φιλοβασιλικός εγώ ή μήπως εσύ απατεώνας; Και γι' αυτό δεν καταλαβαίνει τη γλώσσα του ελληνισμού και της ορθοδοξίας;» 

(θαυμάστε απάντηση πνευματικού πατέρα. Θαυμάστε τη γλώσσα του ελληνισμού και της ορθοδοξίας!») 
(και όλα αυτά, υπερασπιζόμενος κάποιον ανήθικο για υποψήφιο πρόεδρο, ανήθικο σύμφωνα με μαρτυρία συνομιλητή του «πάτερ», ο οποίος «πάτερ» δεν μπόρεσε να τον αντικρούσει, αλλά δικαιολογήθηκε ότι δεν προτείνει για αρχιεπίσκοπο τον Γιανναρά! Χα!)
Panagiotis Michalopoulos

2 ΣΧΟΛΙΑ:
1. Κώστας Κόκκινος: "ΠΑΠΑ ΗΛΙΑ ΕΧΕΤΕ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΟ ΠΟΝΗΜΑ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΑΡΑ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΝΕΑ ΗΘΗ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΓΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΠΑΝΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΤΗΝΟΒΑΣΙΑ? ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ ΠΟΥ Ο ΟΣΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΕΝΕΧΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΤΙ ΜΟΥ ΛΕΤΕ ΤΙ ΓΙΑΝΝΑΡΑΣ ΤΙ ΣΑΤΑΝΑΣ!!!!!!!!!!!!!!
(14 Φεβρουαρίου στις 3:40 μ.μ.)
2. Υφαντής παπα-Ηλίας Υφαντής "Αγαπητοί φίλοι, εγώ δεν πρότεινα το Γιανναρά για αρχιεπίσκοπο, αλλά για Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Γιατί διαπιστώνω απ' τα γραφόμενά του ότι είναι ένας άνθρωπος, που αγωνίζεται. Αν είναι αιρετικός, γιατί οι σούπερ ορθόδοξοι δεν τον αφόρισαν;"


Χριστοφορος Παπαδοπουλος
Πανσγιωτη , συνεχως κρινεις ολους και τους εβγαλες σκαρτους!! Ποια ειναι η θεση σου;; και ποια η προταση σου;; και εν παση περιπτωσει ποιο το "" πιστευω,"" σου;;;

Panagiotis Michalopoulos

Γεια σου Χριστόφορε! Ήρθες να υποστηρίξεις τον παπά; Εγώ δεν έβγαλα σκάρτο τον παλιό μου φίλο τον παπά. Εξέφρασα μια γνώμη για τον ευνοούμενο του τον Γιανναρά, και ο παπάς έπεσε αμέσως να με φάει. Μετά, είπα να προτείνει τον τέως βασιλέα (πού το κακό;) για πρόεδρο, έχοντας την εντύπωση ότι είναι φιλο-βασιλικός, ότι είχε τοποθετηθεί υπέρ αυτού παλαιοτέρα. Αν είχα κάνει λάθος, έπρεπε να με διορθώσει πατρικά, αλλά αυτός έγινε ακόμα πιο μανιακός εναντίον μου.
Λες και είναι η υψίστη ανωμαλία που του κόλλησα το να έχει καλή γνώμη για τον τέως. Και να φανταστείς ότι οι περισσότεροι παπάδες και θρησκευόμενοι λατρεύουν τον Παΐσιο που ήταν στον πόλεμο εθελοντής εναντίον των κουμουνιστών, τον Παΐσιο που τον προβάλει η βασιλο-χουντική «ελεύθερη ώρα», τον Παΐσιο που τον παρουσιάζουν στα πρωτοσέλιδα να προφητεύει ότι θα διαλυθούν η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, και τη χώρα θα έρθει να τη σώσει ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος! Ο ίδιος δε ο παπα Ηλίας πριν από λίγο μου επιτέθηκε με γνωμικά του γέροντα Παΐσιου για μύγες και μέλισσες! Χα!

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=865405096856671&set=a.534142426649608.1073741824.100001615659358&type=1&permPage=1

Δεν υπάρχουν σχόλια: