Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015

Ο κ. Κ. Κυριακόπουλος, και τα εθνικά μας θέματα… (Ή, η υπόθεση σηκώνει τσιγάρο… Φόντο δε, ο μυστικός δείπνος! Τυχαίο;)

ΔΙΑΒΑΖΩ σήμερα:
Αυτή  η κυβέρνηση, όφειλε πριν πατήσει το πόδι της στην Ευρώπη, να κάνει τρία πράγματα που θα της εξασφάλιζαν άλλη δυναμική, άλλον αέρα, μια διαφορετική σχέση με μια πραγματικά μαχόμενη κοινωνία, και φυσικά έναν διαφορετικό ρόλο στις υπό πυροδότηση εξελίξεις. Όφειλε…
1. Να εγγράψει το σύνολο των αιτούμενων γερμανικών αποζημιώσεων στον κρατικό προϋπολογισμό και μετά να εμφανιστεί και να τους πει: «Ορίστε κύριοι, συζητάμε και ακούω τις προτάσεις σας.
2. Να κηρύξει με την πρώτη απόφαση της Βουλής, ως προδοτικό το PSI, καθιστώντας άμεσα υπόδικους τους θλιβερούς του πρωταγωνιστές, και μετά να εμφανιστεί λέγοντας στους συνομιλητές της: «Ορίστε κύριοι, τραβάτε πρώτα να απολογηθείτε στους λαούς σας για τη μεγάλη βρωμιά, και μετά ελάτε να συζητήσουμε για δικαιώματα και χρέη».
3. Να χαρακτηρίσει με την δεύτερη απόφαση της Βουλής, ως δωσίλογους όλους αυτούς που συνεργάστηκαν με την πολιτική συμμορία της Ευρώπης, να δρομολογήσει την παραπομπή τους για εσχάτη προδοσία, και μετά να εμφανιστεί ενώπιον των συμμοριών δηλώνοντας πως: «Η Ελλάδα από αυτή τη στιγμή, έχει ανακτήσει την εθνική της αξιοπρέπεια. Όποιος από σας θέλει να συζητήσουμε σαν ισότιμοι εταίροι, μπορεί να παραμείνει στο τραπέζι. Οι υπόλοιποι δεν έχετε καμία θέση εδώ, γιατί σύντομα θα υποστείτε τα απόνερα της δικής μας απόφασης.

Κ. Κυριακόπουλος

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή θα έπρεπε να εφαρμόσουν τις προεκλογικές τους υποσχέσεις...

Αν όμως δεν τα κάνεις από την αρχή, σε παίρνει του ΠΟΤΑΜΙ ... σε παίρνει ο ποταμός, κ.λπ.

P. MICHALOPOULOS είπε...

Στις προεκλογικές υποσχέσεις, δεν είπανε ότι θα αντιμετωπίσουν κατάμουτρα τους δωσίλογους πρώτα, έχοντας τα νότα τους αφύλαχτα στις ορδές των ξένων, στο μέτωπο των εξωτερικών συνόρων.
Πρώτα λοιπόν αντιμετωπίζεις τα αφεντικά, την Μέρκελ, τον Σόιμπελρ και τη συμμορία του, πρώτα ναρκοθετείς περιμετρικά τη χώρα σου, και μετά πετσοκόβεις με άνεση τα ντόπια απομεινάρια.
Οπότε, καλά τα πάει μέχρι τώρα η κυβέρνηση.
Φαίνεται, ότι έχει και πλάτες τόσο στο εσωτερικό (το λαό) όσο και στο εξωτερικό, κάποιους συμβούλους… Κάποιους, που είχαν γράψει στη μαύρη λίστα τους τον Σαμαρά, από τότε από την επίσκεψη της Μέρκελ στην Αθήνα, όταν οι υπηρεσίες τους, τους πληροφόρησαν ότι ο γκαβός έκανε κρυφά δώρο στην κόρη του Χίτλερ, τον φυσικό μας πλούτο, το πετρέλαιο!
Χα!