Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2015

Τοιούτος λοιπόν ήταν ο Καζαντζάκης! (3 σχόλια)

 Τοιούτος λοιπόν ήταν ο Καζαντζάκης!
Διάβασα πριν από λίγο:
3 ΣΧΟΛΙΑ:
Σχολιάστρια Α
Και μετά λένε ότι ο Καζαντζάκης ήταν άθεος!
Σχολιάστρια Β
Άθρησκος ήταν, όχι άθεος!
Παναγιώτης Μιχαλόπουλος
Αυτά τα λόγια, του τα ενέπνευσε ο παθιασμένος ανώμαλος έρωτας του, με έναν ορθόδοξο ελληνο-αμερικανό παπά. Είναι αποκαλυπτική η αλληλογραφία του Καζαντζάκη με τον παπά αυτόν, αλληλογραφία που την δημοσίευσε ολόκληρη προ ετών ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ, για αυτόν ακριβώς το λόγο, για να αποδείξει ότι ο Καζαντζάκης ήταν... ένθεος!
Του έγραφε λοιπόν ο παπάς του Καζαντζάκη: «Δεν θα ξεχάσω πότε τις νύχτες που περάσαμε μαζί, στη βίλα της Κηφισίας. Ζω με την ανάμνηση τους, και ποθώ να βρεθούμε ξανά, για γευτώ πάλι και πάλι τα άχραντα μυστήρια του σώματος σου!»
Καταλάβατε; Εκτός από μασόνος ο Καζαντζάκης, ήταν και ομοφυλόφιλος!

ΝΕΑ ΣΧΟΛΙΑ:
Panagiotis Michalopoulos
Νίκος Καζαντζάκης - ιστολόγιο:
http://n-kazantzakis.blogspot.gr/

Panagiotis Michalopoulos

Καζαντζάκης (50 αναρτήσεις) 
ΕΔΩ

Panagiotis Michalopoulos

Καζαντζάκης: «Ο Θεός μου δεν είναι πάνσοφος. Το μυαλό του είναι ένα κουβάρι από φως και σκοτάδι και πολεμάει να το ξετυλίξει μέσα στο λαβύρινθο της σάρκας».
Αυτός λοιπόν (ο Καζαντζάκης) δεν τον είχε το «θεό» στη κοιλιά του (όπως λέει ο τραγουδοποιός), αλλά αλλού: Στο μαλλιά, ή «μυαλά κουβάρια» μυαλό του. Ένα «θεό» όμοιό του, προφανώς, χαμένος και αυτός σε ένα λαβύρινθο της «σάρκας».
http://n-kazantzakis.blogspot.com/2008/08/blog-post.html

Constantinos Pispas

Κι`ομως οι ΑΓΙΟΙ τον ΑΦΟΡΗΣΑΝ ελεος !!!!!!!
Panagiotis Michalopoulos

Δυστυχώς ο Καζαντζάκης δεν αφορίστηκε παρά το ότι δεν είχε σχέση μέλους με την Εκκλησία. Αφορισμός = απόρριψη μέλους.
Δυστυχώς δεν αφορίστηκε, παρά το ότι ήταν ο μεγαλύτερος στον κόσμο βλάσφημος του Χριστού. Υποβλήθηκε βέβαια τότε το σχετικό αίτημα αλλα απορρίφτηκε από το οικουμενικό πατριαρχείο Κωνσταντινούπολης, το μασονικό, αφού και ο Καζαντζάκης ήταν μασόνος κι αυτός!
Στη κηδεία δε του Καζαντζάκη που έγινε στη Κρήτη στον κεντρικό μητροπολιτικό ναό, παραβρέθηκε τιμητικά, ακόμα και ο ίδιος ο αρχιεπίσκοπος Κρήτης. Στον τάφο του μάλιστα, τοποθετήθηκε και… σταυρός!
Δυστυχώς ο Καζαντζάκης δεν αφορίστηκε, αλλά αντίθετα -ακόμα και σήμερα το μεγαλύτερο μέρος των μεγαλο-παπάδων της ορθόδοξης Εκκλησίας που είναι ανώμαλοι κι αυτοί όπως και ο Καζαντζάκης (είχε έναν κωλό-παπα για ερωτικό σύντροφο) τον εκθειάζουν και τον τιμούν τον Καζαντζάκη σε επίσημες τελετές, τόσο εδώ σε όλη την επικράτεια, όσο και παντού στο εξωτερικό!
https://www.facebook.com/panagiotis.michalopoulos1/posts/851100048286009

ΣΧΕΤΙΚΟ:

Δεν υπάρχουν σχόλια: