Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015

Panagiotis Michalopoulos: Η αλήθεια φίλε βρίσκεται στην αγία γραφή! Οι άνθρωποι όμως δεν την διαβάζουν, διότι οι παπάδες (που δεν τους συμφέρει να ξυπνήσεις) προβάλουν άλλα στο λαό για να τραφεί πνευματικά…

Διάλογος σε μια ανάρτηση μου στη σελίδα μου στο facebook.
Panagiotis Michalopoulos
17 ώρες πριν
Ό,τι θέλει ο καθένας, γιορτάζει -σήμερα! Οι παλαιοημερολογίτες, την παραμονή της πρωτοχρονιάς… Και οι του νέου (νέο-χριστιανο-φασίστες) το… Παϊσιο-Καρναβάλι! Χα!
http://xairete.blogspot.gr/2015/01/blog-post_118.html

Patsanastudios Sifnos
Εορτολογικα ειναι παραμονή πρωτοχρονιας!!!!!!
Panagiotis Michalopoulos

Σχετικό:
(Τρίτη, 6 Ιανουαρίου 2015)
Τι γιορτή είναι αύριο; Ιωάννη Πρόδρομου ή Χριστούγεννα;
http://xairete.blogspot.gr/2015/01/blog-post_39.html

Patsanastudios Sifnos

Συμφωνα με το ημερολογιο που ισχυσε για 1924 χρόνια, δηλαδη απο γεννησης Χριστου εως το ετος 1924,χριστουγεννα ειναι στις 25 Δεκεμβριου,αλλα η Ελλαδικη εκκλησια εξαιτιας των ανθελληνων ηγετων της στις 10 μαρτιου προχωρησε εντελως αυθαιρετα 13 μερες για να παει με τον αντιχριστο παπα ρωμης.Ηταν μονο η αρχη του σημερινου οικουμενισμου συνεπειες των οποιων ζουμε σημερα...
Panagiotis Michalopoulos

Οι 13 μέρες, δεν είναι δογματική διαφορά. «Είναι 13 σταγόνες λιγότερες ή περισσότερες σε ένα ποτήρι με νερό», έλεγε ο άγιος Φλωρίνης Αυγουστίνος Καντιώτης.
Αλλά στην ουσία, με τον αντίχριστο παπά της Ρώμης πάει τελικά ολόκληρη η Εκκλησία (νέου και παλαιού ημερολογίου) για έναν άλλο λόγο: Διότι δέχεται σαν θαύμα αυτό το θέατρο που παίζεται κάθε Πάσχα εκεί στα Ιεροσόλυμα… Αυτό με την άπατη για το «άγιο φως», που το στήσιμο του ήταν πατέντα παπική στην αρχή, και την ανέλαβαν εργολαβικά μετά οι δικοί μας! Χα!
Patsanastudios Sifnos

Κατ αρχας το αγιο φως αναβει μονο απο ορθοδοξο πατριαρχη και οχι παπικο.Τα δε νερα του Ιορδανη στρεφονται προς τα οπισω τα Θεοφανεια με το ορθοδοξο ημερολογιο δηλαδη 6-1 η 19-1 νεο!!!
Panagiotis Michalopoulos

1. Από πού βγαίνει το άγιο φως; Από την κωλοτρυπίδα του πατριάρχη; Μόνο εκεί δεν τον έλεγξαν πριν μπει στον τάφο αν έχει αναπτήρα! Χα!
2. Μαλακιές αυτό με τα νερά του Ιορδάνη ποταμού! Τα νερά αυτά είναι γεμάτα λύματα, και θαύμα θα ήταν να καθάριζαν την ημέρα αυτή! Το κόλπο με το βίντεο που τρέχει ανάποδα, το ξέρω κι εγώ!
3. το άγιο φως ήταν παπική φιέστα αρχικά. Μετά την πήρε το ελληνορθόδοξο πατριαρχείο. Στον τάφο μπαίνουν μαζί και προσεύχονται ο δικός μας ο ορθόδοξος του κώλου, και ο αιρετικός αρμένιος πατριάρχης και προσεύχονται μαζί! Στην έξοδο δε ο δικός μας, δίνει πρώτα το φως σε όλους του αρχηγούς των αιρετικών εκεί στον τάφο! Χα!
Patsanastudios Sifnos

Μπορει οι εκπροσωποι της εκκλησιας να ειναι,και οχι αδικα πολλακις στοχοι συχνοι απο αλλους κριτες ανθρωπους,αλλα η εκκλησια ειναι ζωντανη στην πραξη.Ο θεος επισης ειναι ολοζωντανος και οχι μοναχα στη θεωρια.Ας παψουν οι ανθρωποι να στοχευουν αδυναμιες αλλων, γιατι ολοι εχουν.Οταν βλεπεις εναρετο ιερεα να εξορκιζει δαιμονισμενο και παρευρισκεσαι,τι παραπανω ζητας,να πειστεις για την υπαρξη του Θεου?????
Panagiotis Michalopoulos

Η αλήθεια φίλε βρίσκεται στην αγία γραφή! Οι άνθρωποι όμως δεν την διαβάζουν, διότι οι παπάδες (που δεν τους συμφέρει να ξυπνήσεις) προβάλουν άλλα στο λαό για να τραφεί πνευματικά… Προβάλουν τα ναρκωτικά και τα ξυλοκέρατα των μάγων της φυλής…Τα κόλπα των διαφόρων κωλο-καλο-γερόντων, τις μαλακίες τους, τα ξόρκια τους, τα κομποσκοίνια τους… Προβάλουν και σαν ξόανα και τοτέμ, τις θαυματουργές τάχα εικόνες!
Έτσι με αυτό το κουκλοθέατρο για μωρά, σας κοιμίζουν! Βλέπεις εσύ τις μαριονέτες που σου κουνάνε, το Μπετ σόου να πούμε, και χαίρεσαι για το… ζωντανό αυτό θέατρο, και κοιμάσαι μετά σαν πουλάκι! Χα!

Patsanastudios Sifnos
Θα μου επιτρεψεις να διαφωνισω με την προσέγγισή σου.........στα εκκλησιαστικα πραγματα.......
Panagiotis Michalopoulos

Καλημέρα! Και ο (από χθες "άγιος") κωλόγερος Παΐσιος, να βοηθάει…
http://xairete.blogspot.gr/2015/01/blog-post_62.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: