Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015

Όταν «ανθέλληνες δουλοπρεπείς υποταγμένοι πρώην συγκυβερνητικοί» επιπλέουν σαν σκατά στο… «Ποτάμι»!..

Makhs Anagnwstopoylos
Επειδή οι ανθέλληνες δουλοπρεπείς υποταγμένοι πρώην συγκυβερνητικοί, υιοθέτησαν και εφάρμοσαν κατά γράμμα τις αλόγιστες εξωφρενικές θεληματικές εντολές των γερμανών κατακτητών του τετάρτου ράιχ Μέρκελ-Σοϊμπλε, τώρα που με την ψήφο του ο κυρίαρχος ελληνικός λαός, επέτρεψε στο ΣΥΡΙΖΑ να σχηματίσει κυβέρνηση, δίνοντας ως κυβέρνηση πραγματική αγωνιστική και ουσιαστική διαπραγματευτική μάχη στο δύσκολο αγώνα, ορθώνοντας πατριωτικό-εθνικό ανάστημα, απέναντι των εταίρων της ΕΕ, ώστε να επέλθει η απελευθέρωση της χώρας, από τα δεσμά της ξένης κατοχής, οι κακεντρεχείς αδιόρθωτοι «πολιτικοί-παράγοντες» εντός και εκτός Ελλάδας, ως υποχείρια όργανα των ξένων δανειστών, (με το αζημίωτο προσωπικού συμφέροντος τους) δεν θέλουν τίποτα να αλλάξει προς το καλύτερο του εξαθλιωμένου, αλλά, υπερήφανου Ελληνικού Λαού!!! Και των υπολοίπων Λαών της Ευρώπης!!! Όσο, για όλους αυτούς τους παραδόπιστους-πατριδοκάπηλους, έχει αρχίσει να ισχύει… η μοναξιά και η ματαιοδοξία τους!!!
https://www.facebook.com/makhs.anagnwstopoylos/posts/958099324200979

Unfollow
Ο πολιτικός υπεύθυνος του τομέα Δημόσιας Υγείας του Ποταμιού πιστεύει ότι «ΕΥΤΥΧΩΣ, ο Ολλανδός δεν μάσησε». Άλλος για εθνική ομάδα διαπραγμάτευσης;
https://www.facebook.com/unfollowmag/photos/a.172427602840992.45213.169962936420792/777378615679218/?type=1&theater
Ο καθηγητής και υποψήφιος του Ποταμιού στη Β’ Αθήνας, 
Λυκούργος Λιαρόπουλος. 
ΣΧΟΛΙΑ:
Σοφία Κατωμέρη
Με καθε τροπο θα βγαζουν τωρα την χολη τους !
Panagiotis Michalopoulos
Έτσι ακριβώς, σοφία μου!
Aris Sam
Ποταμι βοθρολυμάτων με αναθυμιάσεις . 
Panagiotis Michalopoulos
Όλοι οι άχρηστοι, οι αισχρολόγοι, οι βλάσφημοι, οι μασόνοι, οι διαπλεκόμενοι με τα ΜΜΕ, οι αντίχριστοι… Μαζί, συμπλέουν στα σκατά… 
Και έχουν το θράσος να σαμποτάρουν στα εθνικά και κοινωνικά θέματα, μια νέα κυβέρνηση, τη σημερινή, που φαίνεται να έχει την φώτιση και την ευλογία του θεού!
https://www.facebook.com/panagiotis.michalopoulos1/posts/836416193087728

8 σχόλια:

P. MICHALOPOULOS είπε...

ΔΙΑΒΑΖΩ:
Οι αγωνιώδεις προσπάθειες του στελέχους του Ποταμιού να συμμαζέψει τη... συμπάθειά του για τον Ντάισελμπλουμ (Photo)

Ο υποψήφιος βουλευτής του Ποταμιού Λ. Λιαρόπουλος, πρώτα χαρακτήριζε «bullshit» τα όσα είπε ο Γιάνης Βαρουφάκης και ένιωθε ευτυχής για τη στάση Ντάισελμπλουμ και έπειτα προσπάθησε να τα διορθώσει. Τον πρόδωσαν το facebook και οι επιλογές του.

Ο καθηγητής και υποψήφιος του Ποταμιού στη Β’ Αθήνας, Λυκούργος Λιαρόπουλος, την ώρα που η συνέντευξη Τύπου, των Γιάνη Βαρουφάκη και Γέρουν Ντάισελμπλουμ βρισκόταν σε εξέλιξη, επέλεξε να πάρει το μέρος του Ολλανδού προέδρου του Eurogroup και μάλιστα να το κοινοποιήσει και στο facebook.

Το στέλεχος του Ποταμιού, όχι μόνο χαρακτήριζε «bullshit» (μ@λ@κίες στα ελληνικά) τα όσα έλεγε ο Υπουργός Οικονομικών, αλλά σημείωνε πως «Ευτυχώς, ο Ολλανδός δεν μάσησε». Το θάρρος του καθηγητή, πήγε περίπατο, όταν η ανάρτησή του άρχισε να γίνεται ευρύτερα γνωστή.

Προσπάθησε να διορθώσει την ανάρτηση, αντικαθιστώντας πρώτα την λέξη «bullshit» με «εξυπνάδες», όμως το «ευτυχώς» συνέχιζε να βγάζει μάτι. Στην δεύτερή του προσπάθεια να ανασκευάσει, απάλειψε και το «ευτυχώς», όμως το κουμπί «Τροποποιήθηκε» ακριβώς κάτω από το όνομα στο συγκεκριμένο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, προδίδει τις όποιες αλλαγές...

http://www.topontiki.gr/article/94789/Oi-agoniodeis-prospatheies-tou-stelexous-tou-Potamiou-na-summazepsei-ti-sumpatheia-tou-gia-ton-Ntaiselmploum-Photo

stavroula είπε...

"Τους πηρε το ποταμι τους πηρε ο ποταμος"

Προσεχε δλδ οταν στελνεις μυνηματα(social network)...την σημερον Δεν βρισκομαστε πριν 30 χρονια που ολα αυτα τα μιντια ουτε καν υπηρξαν στην φαντασια μας, κι επειδη μεγαλη μπουκια φαε μεγαλη κουβεντα μην πεις, καταληγεις να εισαι αυτο ακριβως που εισαι, ενας ακομα γελειος.

Προσπαθω να καταλαβω πως ξεπεταχτηκε αυτο το ποταμι ετσι μερικες εβδομαδες πριν τις εκλογες. Μαλλον οπως συνηθως συμβαινει, ετσι μεσα απ τις σκιες ξεπηδαει μια ωραια παραταξη νεων σωτηρων.

P. MICHALOPOULOS είπε...

Πώς και από πού να ξεπετάχτηκε άραγε; Μέσα από καμιά στοά μήπως;

Ανώνυμος είπε...

Γι' αυτό λοιπόν ο Σουλτς απροκάλυπτα επενέβη στα εσωτερικά της Ελλάδας και προχθές δήλωσε ότι θα προτιμούσε το Ποτάμι κι όχι οι ΑνΕλ να είναι στην κυβέρνηση με το Σύριζα;

Στο Σύριζα αποδεικνύονται έξυπνοι. Κατάλαβαν έγκαιρα τι συμβαίνει, γι' αυτό αφενός δεν συνεργάστηκαν με το Ποτάμι, αφετέρου κάποιοι τα αναλύουν πιο προχωρημένα, όπως φαίνεται και από το παρακάτω κείμενο στη διαδικτυακή http://www.avgi.gr 30-1-2015

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΑΝΑΝΔΡΑΝΙΣΤΑΚΗ

Θέλω ο έρμος να χαρώ κι ο Σταύρος δεν μ' αφήνει. Θύμωσε σφόδρα ο Σταύρος μου με τη νέα κυβέρνηση κι είπε λόγια βαριά. «Χωρίς αρχές συμμαχία του κ. Τσίπρα με τον κ. Καμμένο», «κακό κυβερνητικό σχήμα», «παλαιοκομματική συνταγή», «ανεπαρκείς κομματικοί υπάλληλοι» και άλλα χολερικά. Τον εκνεύρισε και η επιλογή της Ζωής Κωνσταντοπούλου για την προεδρία της Βουλής: «Αντί να επιλεγεί ένα πρόσωπο που μπορεί να συνθέσει, επιλέχθηκε η μόνιμη πρωταγωνίστρια των κοινοβουλευτικών καυγάδων», έγραψε ο Σταύρος, ο οποίος, λόγω έλλειψης χρημάτων, έχει τον ίδιο λογογράφο με τη Ν.Δ.: «Ενώ ο υποψήφιος πρόεδρος της Βουλής θα έπρεπε να σηματοδοτεί συναινέσεις και συνθέσεις ανάμεσα σε όλες τις Κοινοβουλευτικές Ομάδες, προφανώς η Ζωή Κωνσταντοπούλου δεν διαθέτει τα χαρακτηριστικά αυτά». Ν.Δ. έφα.

Δικαίως θύμωσε ο Σταύρος. Δεν μπήκε στην κυβέρνηση και έχασε την ευκαιρία να προσφέρει στην πατρίδα τον αγωνιστή της Αριστεράς Σπύρο Λυκούδη (αν δηλώνεις αριστερός και καταφέρεις να περάσεις τα εξήντα, βαφτίζεσαι αυτομάτως αγωνιστής), τον αγωνιστή της Πλατείας Μαβίλη Γρηγόρη Ψαριανό, τον αγωνιστή του ΕΝΦΙΑ Χάρη Θεοχάρη, την αγωνίστρια του Στέφανου Μάνου Αντιγόνη Λυμπεράκη και είναι κρίμα που χάσαμε τον αγωνιστή του Φέισμπουκ Πέτρο Τατσόπουλο. Αυτή θα ήταν η Εθνική Ελλάδος που μας είχε υποσχεθεί ο Σταύρος. Σύνθεση φοβερή, ίδια, τηρουμένων των αναλογιών, με τη σύνθεση που έχασε με 0-1 από τα Νησιά Φερόε στο "Καραϊσκάκη".

Θύμωσε ο Σταύρος κι ακόμη περισσότερο θύμωσαν εκείνοι που τον έσπρωξαν στην πολιτική. Δύο αποστολές του ανέθεσαν του Σταύρου, απέτυχε παταγωδώς και στις δύο. Οι πρώτη ήταν να κόψει ψήφους από τον ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές για να βγει πρώτη η Ν.Δ. Το σχέδιο ναυάγησε, οπότε ο Σταύρος πέρασε αμέσως στο plan b. Έκανε τα αδύνατα δυνατά για να εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ώστε να παραμείνουν μέχρι τέλους ο Αντώνης και ο Βαγγέλης στην εξουσία. Πιο φανατικός κι από τους σαμαροβενιζέλους ήταν ο Σταύρος, παρόλο που ο ίδιος είχε συμφέρον να γίνουν εκλογές για να μπει στη Βουλή.

Ο Πρόεδρος δεν εξελέγη, οι εκλογές προκηρύχθηκαν κι ο Σταύρος ανέλαβε τη δεύτερη αποστολή του. Να κόψει την αυτοδυναμία του ΣΥΡΙΖΑ και να πλασαριστεί ως κυβερνητικός εταίρος προκειμένου να ακυρώσει οποιαδήποτε προσπάθεια αλλαγής. Δεν είναι θεωρίες συνωμοσίας, τα ομολογεί ο ίδιος ο Σταύρος: Να μην πάρει ο ΣΥΡΙΖΑ αυτοδυναμία, για να μπούμε στην κυβέρνηση και να εμποδίσουμε τις τρέλες. Όπου τρέλες, είναι η αποχώρηση της τρόικας, η επιστροφή του κατώτατου μισθού στα 751 ευρώ, τα κουπόνια σίτισης για τις φτωχές οικογένειες.

Καλύτερα που δεν μπήκες στην κυβέρνηση, Σταύρο μου. Όπως είχες πει κι ο ίδιος, με το 6% θα ήσουνα το παιδί για τα τσιγάρα. Κρίμα θα ήταν να τρέχεις κάθε τρεις και λίγο -εσύ, ένας πρώην τηλεαστέρας- στα περίπτερα, πότε για Κάμελ, πότε για Μάλμπορο, πότε για Σέρτικα Λαμίας. Ειδικά τα Σέρτικα Λαμίας δεν αντέχονται με τίποτα.

Ανώνυμος είπε...

http://news247.gr/eidiseis/gnomes/pavlos-eleftheriadis/einai-h-troika-paranomh.3277260.html

Πώς το μέλος της συντονιστικής επιτροπής στο ποτάμι, υπερασπίζεται την "νομιμότητα" της Τρόικας.

P. MICHALOPOULOS είπε...

Σας ευχαριστώ θερμά για το σχόλιο!

stavroula είπε...

...να κόψει ψήφους από τον ΣΥΡΙΖΑ..

Μου περασε απ το μυαλο αλλα ειπα να μην το αναφερω... αλλωστε τι ξερω εγω στην αλλη μερια του Ατλαντικου μετα απο 27 χρονια (οκ με μερικα καλοκαιρια διακοπες) για ολο αυτο το δραμα.

P. MICHALOPOULOS είπε...

Καλημέρα Σταυρούλα μας! :-)