Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2015

Γαμώτο! Ένα καφεδάκι είπα να πιω, βλέποντας λίγο τηλεόραση, και δεν το ευχαριστήθηκα... Με όλη αυτήν την αναγούλα, που μου προκάλεσε ο κ. Άνθιμος!

Αυτή τη στιγμή που γράφω το σχόλιο αυτό (4/1/2015, 10:36 πμ), μόλις έκλεισα την τηλεόραση όπου στο κρατικό κανάλι (φασιστο-δεξιό, ακόμα), εκπέμπει (με εντολή Σαμαρά;) ο κ. Άνθιμος.
Εκπέμπει ένα δήθεν κήρυγμα, από τη Θεσσαλονίκη, από το ναό όπου τέλεσε πριν τη θ. λειτουργία. Εκπέμπει στην ουσία, ένα πολιτικό μανιφέστο, με φόντο τις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές!
Αν και στην αρχή του λόγου του (της λογοδιάρροιας του αυτής-και όχι μόνο) είπε ότι δεν θα πολιτικολογήσει, ότι δεν θα αναφέρει ονόματα πολιτικών και κομμάτων, άρχισε και συνέχισε για αρκετή ώρα (εγώ δεν άντεξα και τον έκοψα τελικά) αυτόν τον εμετό του, αυτήν την πολιτική κινδυνολογία! 

https://www.facebook.com/145878248942729/photos/a.145898698940684.1073741829.145878248942729/332572746939944/?type=1&theater

Είπε ολοφυρόμενος: «Προσέξτε τι θα γίνει μετά, αν δεν ψηφίσουμε σωστά! Κινδυνεύουμε να βρεθούμε έξω από την Ευρωπαϊκή Ένωση σαν λαός, σαν έθνος! Κινδυνεύει η Πατρίδα μας!».
Και συνέχισε (μαδώντας και τις όποιες υπόλοιπες τρίχες του): «Κινδυνεύει και η Ορθοδοξία από τους άπιστους -που θα έρθουν στην εξουσία, που δεν αγαπούνε την Εκκλησία! Αυτοί, που επιπροσθέτως θέλουν να πάρουν την περιούσια της»!..
Υστερόγραφο:
Γαμώτο! Ένα καφεδάκι είπα να πιω, βλέποντας λίγο τηλεόραση, και δεν το ευχαριστήθηκα... Με όλη αυτήν την αναγούλα, που μου προκάλεσε ο κ. Άνθιμος!


ΣΧΕΤΙΚA:

Αυτός στη φωτο είναι ο αξιότιμος κ. Μάριος Χιμωνίδης, ο …άνθρωπος της Εκκλησίας! (γεμάτο θρησκευτικές εικόνες το άλμπουμ του στη σελίδα του στο facebook)


ΣΧΕΤΙΚA:

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οι νεκροί δεν φοβόμαστε να μην πεθάνουμε, αλλά προσδοκούμε ανάσταση.

Επισκέπτης

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ είπε...

Συμφωνούμε απόλυτα, φίλτατε!

Ανώνυμος είπε...

"οἱ δὲ Φαρισαῖοι ἀκούσαντες εἶπον· Οὗτος οὐκ ἐκβάλλει τὰ δαιμόνια εἰ μὴ ἐν τῷ Βεελζεβοὺλ, ἄρχοντι τῶν δαιμονίων" (Ματθ. 12,24).

Ποιον κατηγόρησαν με αυτή την ψευδή κατηγορία οι θρησκευτικοί άνθρωποι της εποχής του Χριστού, οι φαρισαίοι;

Μα ... τον Κύριον ημών Ιησούν Χριστό!


ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ είπε...

Σωστά, φίλτατε!

stavroula είπε...

Ασχετο αλλα... πως γινεται παντα πριν τις εκλογες να συλαμβανονται τρομοκρατες λεει.

Την καλησπερα απο μας

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ είπε...

Και εμείς εδώ στην Ελλάδα υποψιαζόμαστε ότι κάτι το ύποπτο συμβαίνει Σταυρούλα, και αναρωτιόμαστε… Και στις σχετικές συζητήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης –όπως τα λέμε, δίνονται διάφορες απαντήσεις. Είναι δε για γέλια και το γεγονός ότι ο Ξηρός είχε αφήσει μακριά μαλλιά που τα είχε βάψει ξανθά, και είχε αφήσει και ένα μούσι… μαύρο! Τέτοια μεταμφίεση! Σαν αυτήν της μαϊμούς 17Ν, των δυο ή τριών αμερικανών πρακτόρων με το βαν, που είχε συλλάβει τότε ο Στέλιος ο Παπαθεμελής (1994;) ως υπουργός Δημόσιας Τάξης, και αυτό εξόργισε τότε τον Αντρέα Παπανδρέου, και έβαλε κάποιον από το γραφείο του να τηλεφωνήσει στον Παπαθεμελή και να του πει ότι τον απολύει από το υπουργείο!
Χάρηκα που «τα είπαμε», -παραμονή των φώτων για εσάς! Εδώ, ξημερώνουν Θεοφάνεια!
Καλή σας νύχτα Σταυρούλα! Χρόνια σας πολλά! Χαίρετε!