Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2015

Καληνύχτα, καλό ξημέρωμα -στη νέα εβδομάδα! Χαίρετε!

Και οι πιο πρόσφατες αναρτήσεις μας, ήταν…

Βασιλόπιτα, ή φανουρόπιτα;


Καλό σας απόγευμα! Χαίρετε!


Έκανε τάμα, να πάει περπατώντας στα τέσσερα, και να προσκυνήσει έτσι γονατιστή, τη Μεγαλόχαρη στη Τήνο! Ακόμα, θα αφιερώσει στην παπική αυτή εικόνα του Ευαγγελισμού -εκεί στο διάσημο ναό, και το περιδέραιο που φοράει η κυρία αυτή στη φωτο.


Αυτός στη φωτο είναι ο αξιότιμος κ. Μάριος Χιμωνίδης, ο …άνθρωπος της Εκκλησίας! (γεμάτο θρησκευτικές εικόνες το άλμπουμ του στη σελίδα του στο facebook)


Ιωάννης, ο Βαπτιστής: Στη σειρά ξεβράκωτοι μάγκες, και ένας – ένας! Και μη σπρώχνεστε, για να μην πλακωθεί -«απαφτωθεί», κανένας!


Γαμώτο! Ένα καφεδάκι είπα να πιω, βλέποντας λίγο τηλεόραση, και δεν το ευχαριστήθηκα... Με όλη αυτήν την αναγούλα, που μου προκάλεσε ο κ. Άνθιμος!


Καλημέρα, καλή Κυριακή! Ξεκινάμε -συν θεώ και πάλι… Και σήμερα, μαζί, εδώ στο «χαίρετε»… Κοπιάστε στην παρέα μας… Βάλαμε και δεύτερο μπρίκι με καφέ στο καμινέτο! Όλοι οι καλοί χωράμε, εδώ! Χα!


Την Μαρία τη Μαγδαληνή, -μια από τις παρθένες μαθήτριες του Κυρίου, την παρουσιάζουν (ο αντίχριστος παπισμός και ο αντίχριστος Καζαντζάκης) σαν την πόρνη του ευαγγελίου, ταυτίζοντας την με αυτήν, σε εικόνες και σε αγάλματα!


Αγαπητέ Panagiotis, Ο χρήστης Benjie Pine Lampad σάς προσκάλεσε να δηλώσετε ότι σας αρέσει η σελίδα A Company of Us


Κυρίες, κύριοι, και αγαπητά μας παιδιά… Κάπου εδώ, η σημερινή παράσταση του μπλογκ «χαίρετε», λαμβάνει τέλος. Καληνύχτα σας! (Κοπιάστε για περισσότερο χαίρετε, αύριο πάλι)

Δεν υπάρχουν σχόλια: