Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2015

Καληνύχτα, καλό ξημέρωμα! Χαίρετε!

Και οι πιο πρόσφατες αναρτήσεις μας, ήταν…

Πώς προσεύχονται οι φίλοι μας οι παπικοί στον αρχάγγελο Μιχαήλ (πρώτη εικόνα), και πώς «εμείς οι ορθόδοξοι» (δεύτερη φωτο)


Panagiota Bikou: Γιατί Panagiotis Michalopoulos ασχολείσαι με μία "απάτη";


Ρε συ! Αυτή η φυλλάδα του βασιλο-χουντικού Γρηγόρη Μιχαλόπουλου, έκανε άγιο το… άλλο φασιστόμουτρο, τον κωλόγερο Παΐσιο! Χα, χα! Ε, ρε… γλέντιαααα! Χα, χα!


Αυτή η σκατόφατσα, αγιοποίησε τον (γυναικείο;) σκελετό του Εφραίμ της Νέας Μάκρης… Αγιοποίησε τον μάγο Πορφύριο τον Μαλακασιανό… Και χθες, αγιοποίησε ΚΑΙ τον κωλόγερο Παΐσιο τον προστάτη των χριστιανο-φασιστών! Χα!


Panagiotis Michalopoulos: Η αλήθεια φίλε βρίσκεται στην αγία γραφή! Οι άνθρωποι όμως δεν την διαβάζουν, διότι οι παπάδες (που δεν τους συμφέρει να ξυπνήσεις) προβάλουν άλλα στο λαό για να τραφεί πνευματικά…


Καλημέρα! Και ο (από χθες "άγιος") κωλόγερος Παΐσιος, να βοηθάει…


Αν δεν είναι φάρσα: Σήμερα, «Tρίτη και 13», μετονομάστηκε λέει και επίσημα (από το οικονομικό πατριαρχείο Ιστανμπούλ), η πρώην «Ορθόδοξη Εκκλησία», σε… νυν «Εκκλησία του Κώλου»! (Αν αληθεύει αυτό, τότε εγώ από τη στιγμή αυτή, δεν θέλω να έχω καμία σχέση με αυτήν την κωλο-κυρία! Την έχω πατόκορφα χεσμένη! Χα!)


Ό,τι θέλει ο καθένας, γιορτάζει -σήμερα! Οι παλαιοημερολογίτες, την παραμονή της πρωτοχρονιάς… Και οι του νέου (νέο-χριστιανο-φασίστες) το… Παϊσιο-Καρναβάλι! Χα!


Κωλοφωτιά- firefly- πυγολαμπίδα (φως από τον πανάγιο τάφο), ή σκατο-κωλόμυγα (απάτη, για τάχα θαύμα με φως εξ ουρανού), όλη αυτή η υπόθεση με το λεγόμενο «άγιο φως» το Ιεροσολυμήτικο;


Μελινα Χρηστου: ''ΚΑΜΕΝΟΣ'' ΑΠΟ ΚΑΚΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΣΑΙ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ.....


Στο Μέγαρο, με τον Παίδαρο!


Καλημέρα! Στην υγειά σας… Κοπιάστε! Χαίρετε!


Η αξιότιμη κ. Χριστινα Μιχ!


Διαφωνεί ο μητροπολίτης Αμβρόσιος με την τακτική, του να αποκαλούν... «μαλάκα» τον Αντώνη Σαμαρά, τον αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας, και πρωθυπουργό της χώρας!


Καληνύχτα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια: