Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015

Καλημέρα σας φίλοι του «χαίρετε»! Να πούμε επίσης μια καλημέρα και στη νέα μας κυβέρνηση… Και στον Πρωθυπουργό μας κυρίως, που δεν έκανε τη χριστιανική ασέβεια να ορκιστεί στο ευαγγέλιο το οποίο βέβαια απαγορεύει τον όρκο! Μπράβο φίλε κ. Τσίπρα! (σ.σ. ακολουθούν τρεις τυχαίες εικόνες)

ΣΧΕΤΙΚΟ:
Ο Νο1 (με σειρά αρχαιότητας) εκλεκτός συνεργάτης μας, ο φίλτατος μας κ. Ιωάννης Καρδάσης, έγραψε: 

Α/ Το εντελώς σχιζοφρενικό! 
Καλείσαι να ορκιστείς στο Ευαγγέλιο, όπου ο ίδιος ο Χριστός απαγορεύει σε όλες τις περιπτώσεις τον όρκο ("μη ομόσαι όλως"). Η υποκρισία λοιπόν σ' όλο της το μεγαλείο! 

Β/ Στην Αποκάλυψη του Ιωάννη: 
Οι άνθρωποι διαιρούνται σε τρεις κατηγορίες:
1. στους ψυχρούς, δηλ. στους εχθρούς του Χριστού. 
2. στους θερμούς, δηλ. στους φίλους του Χριστού. 
3. στους χλιαρούς, δηλ. αυτούς που το παίζουν φίλοι του Χριστού, δηλ. στους Φαρισαίους. Εκεί λοιπόν (στην Αποκάλυψη) αναφέρεται, ότι τους χλιαρούς, δηλ. αυτούς που το παίζουν φίλοι, τους ξερνάει (τους κάνει εμετό). Προσοχή: δεν ξερνάει τους εχθρούς του, δηλ. τους άθεους, τους Φαρισαίους ξερνάει. 
http://xairete.blogspot.gr/2015/01/blog-post_301.html

ΝΕΑ ΣΧΟΛΙΑ:
Νικόλαος-Ιωάννης Κούρκουλος
Πολύ γλωσσοφαγιά πέφτει στην κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ από δεξιά και από αριστερά!
Panagiotis Michalopoulos
Η γλωσσοφαγιά, θα φάει αυτούς που την καλλιεργούν σαν πολιτικό αφιόνι. 
Αυτούς τους καταραμένους που ορκίστηκαν από μια Εκκλησία του Κώλου, με τον λεγόμενο θρησκευτικό όρκο, παλαμίζοντας με τα βρομόχερα τους το ιερό ευαγγέλιο, το οποίο βέβαια και απαγορεύει κατηγορηματικά τον όρκο!
https://www.facebook.com/panagiotis.michalopoulos1/posts/835143893214958

ΣΧΕΤΙΚΟ:

Κραυγή απόγνωσης από την καλή μου γειτόνισσα, την κ. Σοφία Βούλτεψη: «Εγώ, η δεξιά της Νου-Δου, αν και γυναίκα, ξυριζόμουν κάθε μέρα… Ενώ αυτοί -οι αριστεροί άντρες, αυτοί της νέας κυβέρνησης, πήγαν αξύριστοι ακόμα και για να ορκιστούν…

Δεν υπάρχουν σχόλια: